|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| 1 στους 4 αμερικανούς έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σας αρέσει το νέο στύλ; | |||
| Ναι |
|
13 | 92,86% |
| Όχι |
|
0 | 0% |
| Δεν με ενδιαφέρει |
|
1 | 7,14% |
| Ψήφισαν: 14. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αυτές τις μέρες, ετοίμαζα την νέα εμφάνιση του World.
Σας παραθέτω ένα screenshot από το πώς θα φαίνεται το forum και περιμένω τη γνώμη σας ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() | |||
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Desert rose
|
(...αχου ..καλε στην εξουσία απάνταγα απο προχθές ,και δεν πήρα χαμπάρι...
) Εντάξει φαίνεται, όσο για το χρωματάκι προσωπικά μου είναι αδιάφορο.Το φόρουμ όμως το θέλω φάτσα-κάρτα για να διεκολύνομαι στις απαντήσεις μου άμεσα.Απο το να ψάχνω -να ψάχνω-να ψάχνω όπως κάνω δυο μέρες τώρα ....θα προτιμούσα να είναι αλλού τα άρθρα. Οσο για τον σέρν-ερ (σέρβερ πως τον λένε) , ίδέα μου ειναι "η σέρν-εται λιγουλάκι? Αν όχι , γιατί μου κολλάνε αφόρητα οι σελίδες στο ανοιγμα? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Τα σπάς και τα ξαναρίχνεις; Δε κατάλαβα τι εννοείς με το "φάτσα κάρτα"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Desert rose
|
Ταπεινη παράκληση μέλους (αν γίνεται φυσικά ) η θεματολογία του φόρουμ να είναι στο ανοιγμα του σαίτ , στη θέση των άρθρων.
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Χμ, ο σύνδεσμος forum προφανώς δε σε καλύπτεί; Ούτε οι πρόσφατες απαντήσεις που υπάρχουν στη κεντρική; Καλύτερα να το συνεχίσουμε εδώ http://www.world.gr/%CE%A3%CF%87%CE%...5-site-82.html
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:07.

!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο