|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα κραξίματα της πάπιας δεν έχουν αντίλαλο | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() Με την ίδια λογική καθαρή αλοίωση του αποτελέσματος είναι ο μη καταλογισμός του πέναλτι στο 87 και η μη αποβολή του ζεβλάκοφ. Λογικό για σενα να μήν είναι offside δυστυχώς ήταν για τον κύριο varouxas7 που έχουμε την ατυχία να πληρώνουμε στο κρατικό κανάλι. Αλλα γιατι να σταθούμε σε ενα offside οταν στην συνέχεια της φάσης ευνοείται καταφανέστατα η ομάδα της άεκ. Για το οτι ευνοήθηκε η αεκ με τον εργοτέλη για το πέναλτι που δεν έδωσε του παπασταθόπουλου που βούηξε ολη η ελλάδα στο 3-1 ξέρουμε να μιλάμε και να αναλύουμε. Για οτι ο εργοτέλης έπρεπε να μείνει με 10 παιχτες απο το 10 μια αναφορα και αντε στο καλό Παράθεση:
Μίλαν (Κάρλο Αντσελότι): Ντίντα (78΄λ.τρ. Κάλατς), Μπονέρα, Μαλντίνι, Κοστακούρτα (46΄ Γιανκουλόφσκι), Μπρόκι, Πίρλο, Γκουρκούφ, Ζέεντορφ, Κακά, Ιντζάγκι, Ολιβέιρα (70΄ Μποριέλο) Μην κοροϊδευόμαστε πες μου ποιούς παίχτες διεθνής εμβέλειας έχεις οι οποίοι θα σε κάνουν να σταθείς στο ευρωπαικό προσκήνιο. Χίλια μπράβο στην φετινή ευρωπαική πορεία του ολυμπιακού αλλα έλεος όλα τα γκόλ σας σε αντεπιθέσεις τα βάλατε, μήν ξεχνάς με την βέρντερ πρίν το 2-0 πόσες φορές διώξατε την μπάλα απο τήν γραμμή. Έλεος μάτια έχουμε και βλέπουμε. Ο ολυμπιακός επαιξε απλώς πολύ έξυπνα και ήταν αποτελεσματικός. Τα ταμπούρια του λεμονή τα ξεχνάμε έλεος.. Χωρίς να θέλω να μειώσω την πορεία δεν γίνατε ξαφνικά η υπερομάδα και σε κανέναν αγώνα δεν βγήκατε για να κερδίσετε. Εγώ εχω μπουρμπο και γεωργέα εσύ εχεις πάντο και ζεβλάκοφ ελεος πια με τα παραμύθια. Οσο για το ανέκδοτο που λέγεται ΛουαΛουα, ποσο περήφανοι είστε που δώσατε 2Μ για αυτή την παιχτούρα.Γνώμη μου είναι οτι δεν έχει και πολές διαφορές απο τον σεζαρ της άεκ.. Παράθεση:
Δηλαδή επειδή κάποιος έχει φάει με τα κουτάλια τα γήπεδα έχει το δικαίωμα να κοροιδεύει την νοημοσύνη μας ενώ κάποιος πιτσιρικάς δεν έχει. Αυτή είναι νοοτροπία στρατου αγαπητή καλια. Η δική μου λογική είναι οτι ο περισσότερο έμπερος δίνει το παράδειγμα. Λογικό είναι οτι ο πιτσιρικάς οταν βλέπει τον τζόλε και τον κάθε τζόλε να κερδίζει ευνοική μεταχείρηση με αυτη την συμπεριφορά λογικό ειναι να κάνει το ίδιο... Για αυτό καλό ειναι να βγάζουμε τα "χρωματιστά" γυαλία και να τους κρίνουμε όλους με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά... | |||
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:53.

Θεματικός Τρόπος