|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η πρώτη ομιλούσα κούκλα παρουσιάστηκε από τον Γιόχαν Μέιλζελ το 1820, ενώ βελτιώθηκε το 1887 από τον Τόμας Έντισον, ο οποίος εφάρμοσε στο παιχνίδι τον φωνογράφο του | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Πολύ καλή παρουσία του Νίνη σήμερα, καλές τοποθετήσεις του Μανούτσο στο γήπεδο, γενικά έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός σήμερα.
Δράμα πάλι ο Ολυμπιακός... τσούκου τσούκου και μόλις πιάνουν τη μπάλα στα πόδια τους να τρέμουν και να μη ξέρουν τι να την κάνουν! Πάλι καλά που κόντραρε η μπάλα στα πόδια των αμυντικών... |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
οι ΠΕΚιτες εναντιον του κοκκαλη
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=123360 Οι χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του κ. Σ. Κόκκαλη μας υπενθυμίζουν τις βάσεις στις οποίες κτίσθηκε η «κυριαρχία» του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και μας προειδοποιούν για το τι θα επακολουθήσει και μέχρι την λήξη του φετινού Πρωταθλήματος. 1ον αν οι δηλωσεις του κοκκαλη ηταν προκλητικες αυτες του βαρδυνογιαννη τι ηταν? 2ον αν οι βασεις για την κυριαρχια του ολυμπιακου ηταν αυτες που υποννοειται γιατι τα βαζετε με τον βαρδυνογιαννη? 3ον θα αποφασισεται ποιος φταιει για την καταντια σας? Συμπερασμα:τωρα το παιζεται υποστηριχτες του τζιγκερ γιατι δεν σας παιρνει αλλα οταν βρειτε παλι την ευκαιρια θα αρχισετε να του τα χωνεται για να πουλησει την παε. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
2) Γιατί πιστεύουν ότι δεν είναι τόσο δυναμικός όσο χριάζεται. 3) Δεν υπάρχει κατάντια πρώτοι είμαστε με 4 βαθμούς διαφορά ΥΓ: εγώ κατάλαβα να διευρύνουν τους πόρους της ομάδας. | |
![]() And Nothing else matters... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greekfansws : 13-03-2008 στις 01:59. |
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
3) 3? τι? για ψαξε βαθμολογια στο σπορ φμ ![]() | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Απάντηση στο 3. Εισαστε 4 βαθμούς μπροστά; Ωραία και η Λάρισα με τα σφαξίματα τις πρώτες αγωνιστικές είναι πρώτη 20 βαθμούς μπροστά. Είμαι σωστός; Πρέπει σε ένα πρωτάθλημα να ισχύουν οι κανονισμοί; Αν όχι να πάρουμε για 6 αγωνιστικές τους Ροναλντίνιο , Μέσσι , Κακά , και όποιον άλλον γουστάρουμε για 1 μόνο αγωνιστική και μην μιλάτε. Π.Χ. Ας πάρουμε Κακά , Μέσσι , Αγκουέρο , Ανρί μόνο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και μην μιλήσει κανένα σας για κανονίσμούς αφού δεν ισχύουν για σας. | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:30.

cker,burn

Υβριδικός τρόπος