Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-04-2008, 16:13   #3698 (permalink)
glazar
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη glazar

glazar is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην glazar
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν ζητάς πέναλτι στην φάση του Νικοπολίδη που ο άλλος πετάει την μπάλα 10 μέτρα μπροστά με κατεύθυνση το κόρνερ και είναι αμφισβητήσιμο το αν θα την προλάβει καν! τότε μάλλον μιλάμε για διαφορετικά αθλήματα. Επίσης όσο αυστηρό και αν είναι να παίρνει 2 κάρτες μέσα σε 5 λεπτά και να αποβάλλετε παίκτης της ΑΕΛ βάση των κανονισμών και οι 2 είναι σωστές άρα γιατί διαμαρτύρεσαι? Ναι θα έπρεπε να είχαν πάρει και ο Μπελούτσι με τον Στολτίδη αλλά θα ήτανε η πρώτη τους όχι η δεύτερη. Συμφωνώ για το πέναλτι αλλά επίσης δικαιολογώ και τον διαιτητή γιατί εκτός του ότι ήτανε δύσκολο να το δει, ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να είσαι 100% σίγουρος για να το δώσεις. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ η διαιτησία έπαιξε έδρα (σε μερικά σημεία 70-30 κιόλας) και ίσως το αποτέλεσμα να ήτανε διαφορετικό αν ήτανε 50-50. Ίσως όμως, γιατί στο δικό σου ματς με την ΑΕΛ δεν υπάρχει καν αμφιβολία ότι αν έδινε το πέναλτι και έμενες με 9 παίκτες με άλλα 15-20 λεπτά να απομένουν ούτε τον 1 πόντο της ισοπαλίας δεν θα έπαιρνες. Και είναι γραφικό να λες ότι μόνο σε μία φάση αδικήθηκε η ΑΕΛ. Τί άλλο ήθελες να κάνει δλδ? Επίσης το ήξερε ο διαιτητής ότι ήτανε οφσαίντ(που για μένα δεν ήταν αλλά δεν πειράζει) και γιαυτό δεν έδωσε το τριπλό πέναλτι? Θα μας τρελάνεις? Απλά η φάση έγινε στο τέλος του αγώνα και πολύ απλά δεν ήθελε η ΑΕΚ να χάσει τους 3 βαθμούς...
Κάλια, θελεις να μου πείς δηλαδή οτι ο δαιτητής που αδίκησε σε 1 φάση την λάρισσα είχε δόλο ενώ με τον ολυμπιακό στον οποίο εσπρωχνε προκλητικά σε όλη την διάρκεια του μάτς ήταν απλά ανθρώπινα λάθη...
Με την ίδια λογική καθαρή αλοίωση του αποτελέσματος είναι ο μη καταλογισμός του πέναλτι στο 87 και η μη αποβολή του ζεβλάκοφ.
Λογικό για σενα να μήν είναι offside δυστυχώς ήταν για τον κύριο varouxas7 που έχουμε την ατυχία να πληρώνουμε στο κρατικό κανάλι. Αλλα γιατι να σταθούμε σε ενα offside οταν στην συνέχεια της φάσης ευνοείται καταφανέστατα η ομάδα της άεκ. Για το οτι ευνοήθηκε η αεκ με τον εργοτέλη για το πέναλτι που δεν έδωσε του παπασταθόπουλου που βούηξε ολη η ελλάδα στο 3-1 ξέρουμε να μιλάμε και να αναλύουμε. Για οτι ο εργοτέλης έπρεπε να μείνει με 10 παιχτες απο το 10 μια αναφορα και αντε στο καλό

Παράθεση:
Επίσης είναι λίγο αφελές να προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι επειδή νίκησες την Μίλαν με αυτούς τους παίκτες σημαίνει ότι αξίζουν. Μία Μίλαν αδιάφορη έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το ματς στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι 0-5. Τους παίκτες σου έπρεπε να τους κρίνεις στο πρώτο ματς που την ενδιέφερε την Μίλαν που σε νίκησε αν θυμάμαι στο ρελαντί με 3 ή 4 - 0 και θα μπορούσε εύκολα να βάλει άλλα τόσα. Και δεν έπαιζαν και 3-4 βασικοί.

Η ομάδα μου δεν μου αρέσει εμένα προσωπικά καθόλου αλλά και πάλι ποιοτικά το υλικό μου θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο σε όλες σχεδόν τις θέσεις εκτός
της επίθεσης ειδικά χωρίς τον Λούα Λούα. Προσωπική άποψη πάντα.
Ερώτηση επειδή είσαι πιο αρμόδια στα θέματα της Μίλαν για πες μου τις απουσίες της;;;
Μίλαν (Κάρλο Αντσελότι): Ντίντα (78΄λ.τρ. Κάλατς), Μπονέρα, Μαλντίνι, Κοστακούρτα (46΄ Γιανκουλόφσκι), Μπρόκι, Πίρλο, Γκουρκούφ, Ζέεντορφ, Κακά, Ιντζάγκι, Ολιβέιρα (70΄ Μποριέλο)

Μην κοροϊδευόμαστε πες μου ποιούς παίχτες διεθνής εμβέλειας έχεις οι οποίοι θα σε κάνουν να σταθείς στο ευρωπαικό προσκήνιο. Χίλια μπράβο στην φετινή ευρωπαική πορεία του ολυμπιακού αλλα έλεος όλα τα γκόλ σας σε αντεπιθέσεις τα βάλατε, μήν ξεχνάς με την βέρντερ πρίν το 2-0 πόσες φορές διώξατε την μπάλα απο τήν γραμμή. Έλεος μάτια έχουμε και βλέπουμε. Ο ολυμπιακός επαιξε απλώς πολύ έξυπνα και ήταν αποτελεσματικός. Τα ταμπούρια του λεμονή τα ξεχνάμε έλεος.. Χωρίς να θέλω να μειώσω την πορεία δεν γίνατε ξαφνικά η υπερομάδα και σε κανέναν αγώνα δεν βγήκατε για να κερδίσετε.

Εγώ εχω μπουρμπο και γεωργέα εσύ εχεις πάντο και ζεβλάκοφ ελεος πια με τα παραμύθια.
Οσο για το ανέκδοτο που λέγεται ΛουαΛουα, ποσο περήφανοι είστε που δώσατε 2Μ για αυτή την παιχτούρα.Γνώμη μου είναι οτι δεν έχει και πολές διαφορές απο τον σεζαρ της άεκ..

Παράθεση:
Τον Τζόλε εγώ προσωπικά έτσι όπως φέρεται στους διαιτητές λες και είναι υπάλληλοι του εγώ τον κράζω συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Ειδικά όταν βλέπω τον Στολτίδη να ματώνει στο γήπεδο και όταν του δίνουν κάτι γελοία φάουλ καμιά φορά αυτός σέβεται τον διαιτητή και δεν λέει τπτ. Αλλά εγώ κατέκρινα την συμπεριφορά ενός καινούργιου παίκτη, ενός πιτσιρικά που μόλις έκλεισε τα 19 του. Και δεν του λέει κανείς τίποτα! Είναι δυνατόν να κάνει όπως ο Τζόλε και χειρότερα? Ο άλλος είναι βετεράνος τουλάχιστον έχει παίξει 1000 παιχνίδια και όπως και να το κάνουμε τα ελαφρυντικά του τα έχει. Ο Νίνης και όλα τα άλλα παιδάκια που παίζανε και παίζουνε πέρυσι και φέτος στο πρωτάθλημα και συμπεριφέρονται απολύτως επαγγελματικά σαν να σου λένε με την συμπεριφορά του "ευχαριστώ που μου έδωσες την δυνατότητα να παίζω σε αυτή την κατηγορία" είναι ηλίθιοι? Μερικούς από αυτούς που γκρεμίζει και μετά σηκώνει τα χέρια και απορεί λες και βούτηξε ο άλλος είναι παίκτες όπως ο Ραντζίσκι, ο Αμορόζο, ο Ζουράφσκι κτλ που νομίζω αξίζουν λίγο περισσότερο σεβασμό και όχι τέτοια κοροϊδία από έναν πιτσιρικά...
Προφανώς οι τρείς μεγάλες ομάδες δεν είναι σε θέση να μιλάνε για τα καραγκιοζιλίκα των ποδοσφαιριστών τους.
Δηλαδή επειδή κάποιος έχει φάει με τα κουτάλια τα γήπεδα έχει το δικαίωμα να κοροιδεύει την νοημοσύνη μας ενώ κάποιος πιτσιρικάς δεν έχει.
Αυτή είναι νοοτροπία στρατου αγαπητή καλια.
Η δική μου λογική είναι οτι ο περισσότερο έμπερος δίνει το παράδειγμα. Λογικό είναι οτι ο πιτσιρικάς οταν βλέπει τον τζόλε και τον κάθε τζόλε να κερδίζει ευνοική μεταχείρηση με αυτη την συμπεριφορά λογικό ειναι να κάνει το ίδιο...
Για αυτό καλό ειναι να βγάζουμε τα "χρωματιστά" γυαλία και να τους κρίνουμε όλους με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά...

Αυτή τη δύσκολη ώρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σώσει... Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες...
Ο χρήστης glazar δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση