Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-04-2008, 10:35   #3697 (permalink)
Kallia
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο glazar Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλώς διαφώνω με την έννοια του χειρουργείου που εννοείς εσυ, χειρουργείο για μενα είναι οταν δεν αφήνεις μια ομάδα να παίξει με οφθαλμοφανέστατα λάθη, και μη μου πεις οτι δεν διαμορφώνει το αποτέλεσμα η αποβολή του παίχτη της ΑΕΛ ή για μενα μη αποβολή του νικοπολίδη, ή μη υποδειξη τοσο καραμπινάτων καρτών σε στολτίδη και γκαλέτι και φυσικά η μη υπόδειξή του πέναλτι. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τα φάουλ έξω απο την περιοχή του ολυμπιακού.
Ενα λαθος σε παιχνίδι μπορεί να είναι λάθος, συνεχόμενα λάθη εις βάρος μιας ομάδας ή ανικανότητα είναι η δόλος (για ενα διαιτητη ο οποίος βαθμολογήθηκε με 7.9). Πες μου κάλια εκτός απο το πέναλτι της αεκ στην λάρισσα ποιά άλλη φάση θυμασαι που αδικήθηκε η λάρισσα.

Γραφικοί δεν γινόμαστε εμεις θες να σου πω γραφικότητες...
Γραφικότητα ειναι να μιλάνε για οφσαίντ στο γκόλ του μπλάνκο με τον ολυμπιακό, γραφικότητα είναι να λένε οτι δεν δώσαν πέναλτι υπέρ του ηρακλή χωρίς να λεει κανενας οτι ο παιχτης που εβγαλε την σεντρα είναι οφσαιντ, ειναι να πιπιλάνε το πεναλτι του παπασταθόπουλο στον εργοτέλη και όχι οτι έπρεπε να αποβληθεί ο παίχτης του εργοτέλη στο πρώτο πέναλτι.

Γραφικότητα είναι να βγαίνει ο αθλητική κυριακή και να λέει οτι δυστυχώς δεν υπάρχει το πλάνο της φάσης του δέλα με τον εντοι λες και δεν ξερουμε οτι μια κάμερα δεν σταματαει ποτέ να γράφει.
Γραφικότητα είναι να βασίζονται στην κριτική διαιτησίας ενος καναλιού το οποίο κατάντησε μέγας χορηγός των αλλων δύο ομάδων.
Γραφικότητα είναι να κάνει η επο 1 μήνα (αν δεν κανω λάθος) να καθαρογράψει το σκεπτικό της απόφασης

Αν θέλεις μπορώ να συνεχίσω να μιλάω απλα καταντά κουραστικό να λέω τα ίδια και τα ίδια. Δεν είναι γραφικότητες γεγονότα είναι.

Κοιτα με καφέ ,τόζερ , γεωργέα και κατι πιτσιρίκια πέρσι νίκησα την μίλαν. Οπότε μήν μου λές ιστορίες. Δηλαδή εκτός απο τον γκαλέτι και τον κοβασεβίτς που βασίζεσαι εσυ, στον τζόλε, στον στολτίδη και στον άντζα. Μην τρελαθούμε...Δεν κάνουν μόνο οι παίχτες την ομάδα...

Δεν μίλησα προσωπικά για σενα μίλησα για την γενική αντίληψη και μην μου λες οτι πέρσι το νερι- νερι και φέτος στο φιλικό εκφράζαν αποδοκιμασία. Το μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών του ολυμπιακού τον γούσταραν αυτόν τον "τσαμπουκα" και το είχαν αποδείξει. Και μην μου λες για διαμαρτυριες γιατι ο τζόλε έχει γίνει πιο γραφικός και απο τον μεγάλο μουρίνιο. Για θυμίσου πως έκανε ο γκαλέτι μετα το τάκλιν απο πίσω την κυριακη και τελίκα δεν έφαγε κάρτα. Αυτά βλέπει ο "μικρός" απο τους μεγάλους και καταξίωμένους παίχτες και παιρνει παραδείγματα για το πώς αποφεύγονται οι κίτρινες κάρτες..
Να θυμίσω συμπεριφορές γκεο περισυ στον αγώνα με τον αρη;;;
Αν ζητάς πέναλτι στην φάση του Νικοπολίδη που ο άλλος πετάει την μπάλα 10 μέτρα μπροστά με κατεύθυνση το κόρνερ και είναι αμφισβητήσιμο το αν θα την προλάβει καν! τότε μάλλον μιλάμε για διαφορετικά αθλήματα. Επίσης όσο αυστηρό και αν είναι να παίρνει 2 κάρτες μέσα σε 5 λεπτά και να αποβάλλετε παίκτης της ΑΕΛ βάση των κανονισμών και οι 2 είναι σωστές άρα γιατί διαμαρτύρεσαι? Ναι θα έπρεπε να είχαν πάρει και ο Μπελούτσι με τον Στολτίδη αλλά θα ήτανε η πρώτη τους όχι η δεύτερη. Συμφωνώ για το πέναλτι αλλά επίσης δικαιολογώ και τον διαιτητή γιατί εκτός του ότι ήτανε δύσκολο να το δει, ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να είσαι 100% σίγουρος για να το δώσεις. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ η διαιτησία έπαιξε έδρα (σε μερικά σημεία 70-30 κιόλας) και ίσως το αποτέλεσμα να ήτανε διαφορετικό αν ήτανε 50-50. Ίσως όμως, γιατί στο δικό σου ματς με την ΑΕΛ δεν υπάρχει καν αμφιβολία ότι αν έδινε το πέναλτι και έμενες με 9 παίκτες με άλλα 15-20 λεπτά να απομένουν ούτε τον 1 πόντο της ισοπαλίας δεν θα έπαιρνες. Και είναι γραφικό να λες ότι μόνο σε μία φάση αδικήθηκε η ΑΕΛ. Τί άλλο ήθελες να κάνει δλδ? Επίσης το ήξερε ο διαιτητής ότι ήτανε οφσαίντ(που για μένα δεν ήταν αλλά δεν πειράζει) και γιαυτό δεν έδωσε το τριπλό πέναλτι? Θα μας τρελάνεις? Απλά η φάση έγινε στο τέλος του αγώνα και πολύ απλά δεν ήθελε η ΑΕΚ να χάσει τους 3 βαθμούς...

Επίσης είναι λίγο αφελές να προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι επειδή νίκησες την Μίλαν με αυτούς τους παίκτες σημαίνει ότι αξίζουν. Μία Μίλαν αδιάφορη έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το ματς στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι 0-5. Τους παίκτες σου έπρεπε να τους κρίνεις στο πρώτο ματς που την ενδιέφερε την Μίλαν που σε νίκησε αν θυμάμαι στο ρελαντί με 3 ή 4 - 0 και θα μπορούσε εύκολα να βάλει άλλα τόσα. Και δεν έπαιζαν και 3-4 βασικοί.

Η ομάδα μου δεν μου αρέσει εμένα προσωπικά καθόλου αλλά και πάλι ποιοτικά το υλικό μου θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο σε όλες σχεδόν τις θέσεις εκτός
της επίθεσης ειδικά χωρίς τον Λούα Λούα. Προσωπική άποψη πάντα.

Τον Τζόλε εγώ προσωπικά έτσι όπως φέρεται στους διαιτητές λες και είναι υπάλληλοι του εγώ τον κράζω συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Ειδικά όταν βλέπω τον Στολτίδη να ματώνει στο γήπεδο και όταν του δίνουν κάτι γελοία φάουλ καμιά φορά αυτός σέβεται τον διαιτητή και δεν λέει τπτ. Αλλά εγώ κατέκρινα την συμπεριφορά ενός καινούργιου παίκτη, ενός πιτσιρικά που μόλις έκλεισε τα 19 του. Και δεν του λέει κανείς τίποτα! Είναι δυνατόν να κάνει όπως ο Τζόλε και χειρότερα? Ο άλλος είναι βετεράνος τουλάχιστον έχει παίξει 1000 παιχνίδια και όπως και να το κάνουμε τα ελαφρυντικά του τα έχει. Ο Νίνης και όλα τα άλλα παιδάκια που παίζανε και παίζουνε πέρυσι και φέτος στο πρωτάθλημα και συμπεριφέρονται απολύτως επαγγελματικά σαν να σου λένε με την συμπεριφορά του "ευχαριστώ που μου έδωσες την δυνατότητα να παίζω σε αυτή την κατηγορία" είναι ηλίθιοι? Μερικούς από αυτούς που γκρεμίζει και μετά σηκώνει τα χέρια και απορεί λες και βούτηξε ο άλλος είναι παίκτες όπως ο Ραντζίσκι, ο Αμορόζο, ο Ζουράφσκι κτλ που νομίζω αξίζουν λίγο περισσότερο σεβασμό και όχι τέτοια κοροϊδία από έναν πιτσιρικά...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kallia : 09-04-2008 στις 10:41.
Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση