|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο γαιοσκώληκας έχει 5 καρδιές. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3711 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Συ είπας... και προσπάθησα να σου εξηγήσω οτι δεν μπορεί να μιλαέι ο τυφλός για τυφλό. Στα αμυντικά χάφ εσυ ποιούς έχεις δηλαδή, στα άκρα, στο κέντρο της άμυνας.. Δεν προσπαθώ να πεισώ οτι πήραμε τον μπούρμπο απο τα χέρια της μίλαν... αλλα όχι οτι δεν είμαι για πουθενα. Δεν είπα ποτέ οτι είμασταν καλύτερή ομάδα και πατήσαμε την μίλαν (όσο και να το ήθελα) είπα οτι οσο χάλιας και να είσαι για να κερδίσεις την μίλαν θέλει κάποια ψήγματα ποιότητας.. Αυτά τα ολίγα... Προφανώς ξεχνάς οτι στην ομάδα έχουμε και ενα Δελλα, ενα Ζήκο , ενα Αρουαμπαρένα, ένα Παπασταθόπουλο, ενα Ράμος. Προφανώς δεν σου λένε τίποτα αυτά τα ονόματα.... | |
|
|
|
|
|
#3712 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Κατι άλλο για κάποιους που λέγανε οτι και εγώ θα έκανα το ίδιο σε σχέση με την ένσταση του ολυμπιακού.
Δεν ξέρω κατα πόσο ισχίει το παρακάτω αλλα: Η πέτρα του... σκανδάλου στην ιστορία είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο 24χρονος αμυντικός είχε συμφωνήσει από τον Νοέμβριο να μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και να μεταγραφεί στον Αστέρα Τρίπολης. Από τις αρχές Δεκεμβρίου, μάλιστα, είχε ξεκινήσει να προπονείται με τη νέα του ομάδα και είχαν κατατεθεί τα χαρτιά που αποδείκνυαν πως έμεινε ελεύθερος. Στις αρχές Ιανουαρίου (αφού ο αγώνας με την ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένος για τις 6 Ιανουαρίου), οι υπεύθυνοι του Αστέρα ζήτησαν από την ΕΠΟ την έκδοση δελτίου για να συμμετάσχει ο παίκτης στο παιχνίδι. Επεσαν όμως σε... κενό, αφού η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν είχε καν συσταθεί και λόγω των γιορτών αυτό συνέβη στα μέσα Ιανουαρίου! Μπροστά στο αδιέξοδο που δημιουργούνταν, ο Αστέρας άρχισε ξανά την υπόθεση από την αρχή και απέκτησε τον παίκτη από την Καλαμαριά με μεταγραφή. Δηλαδή, η Καλαμαριά παραχώρησε έναν παίκτη που δεν της ανήκε! Ο Φυτανίδης αγωνίστηκε κανονικά στο ματς με την ΑΕΚ και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους του Αστέρα (έστω και αν βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για μία φάση πέναλτι που ζητούσε η ΑΕΚ, σε χέρι από σέντρα του Σέζαρ). Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως λίγες μέρες μετά το παιχνίδι η περιβόητη επιτροπή της ΕΠΟ τελικά συνεστήθη και αφού δεν είχαν αποσυρθεί τα χαρτιά που έδειχναν πως ο παίκτης πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα, τον καταχώρησε στην ομάδα της Τρίπολης ως ελεύθερο! Η ΑΕΚ είχε δικαίωμα να καταθέσει ένσταση εντός δύο ημερών μετά την ημερομηνία τέλεσης του αγώνα, αλλά δεν θέλησε καν να μπει στη διαδικασία. Πηγή: http://www.goalday.gr/article.asp?ca...1&pubid=945970 |
|
|
|
|
|
#3713 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παρε τηλεφωνο τα παιδια στη Μονακο και στη Γιουβεντους που κοιτανε τον Τοροσιδη μη πιαστουνε κοροιδα κιολας
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3714 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
3-4 είπα γαμώτο! Ωραία ήταν 3 και όχι 4 πωωωω. Και ο Γκουρκουφ παίζει 5 ματς το χρόνο σε 60 ματς της Μίλαν!
"Η Μίλαν δεν ήθελε να περάσει η ΑΕΚ και δεν έπαιξε τίποτα" Φτάνει με τις γραφικότητες επειδή μας τσούζει που δεν μας βοηθάνε οι άλλοι! Να κάτσεις να κερδίσεις τις ομάδες στα ματσάκια που πρέπει να μην εξαρτάσαι απο άλλους στο τέλος γκε γκε? Δεν σου φταίνε οι άλλοι που δεν ματώνουν να κερδίσουν ένα αδιάφορο ματς επειδή εσύ είσαι κακομοίρης. Ας πρόσεχες με Λιλ και τους Βέλγους. Άκου εκεί λογική! Wake up... Προφανώς και δεν τους συγκρίνω στην κατάσταση που είναι τώρα. Του Ολυμπιακού είναι καμένοι με 2-3 θλάσεις ο καθένας. Την αξία τους την είδες όταν ήτανε υγιείς και είχανε ακόμη δυνάμεις και κίνητρο. Και του Τοροσίδη και του Λεντέσμα και του Ζεβλάκοφ κτλ. Ο Ζήκος είναι καμένος λόγο ηλικίας οπότε πάει αυτός, τι με νοιάζει τι μπορούσε να αποδώσει στο παρελθόν? Άλλος παίκτης τώρα, μισής ταχύτητας και δύναμης. Τώρα για τον Καφέ, σόρρυ άλλα έχει αποδείξει πολλές φορές ο Στολτίδης σε πολλά ματς του Τσάμπιονς λιγκ ότι δεν συγκρίνονται. |
|
|
|
|
|
|
|
#3715 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() |
@Glazar
Όντως μεγάλο μπακ ο Ράμος, απο τα λίγα! Γιαυτό ο Φερέρ με τον ΠΑΟ έβαλε τον Παπασταθόπουλο δεξί μπακ και ο Κωνστένογλου τον άφησε στον πάγκο με το που πήρε την ομάδα! Προφανώς είναι τόσο καλό μπακ που δεν τον βάζουν για να μην τον δει καμιά Μπάρτσα... Όπως και ο Αρουαμπαρένα που πρέπει να πέρασε πρώτη φορά την σέντρα την 21η αγωνιστική. Όσο για τα αμυντικά του καθήκοντα κέρβερος! Τυχαίο τελείως ότι τον πέταξε στον πάγκο αμέσως ο Κωστενογλού για να παίξει ο Μπούρμπος! Μου λες και για τον Ζήκο που οι ίδιοι τον βρίζατε που δεν το άφηνε στον πάγκο όλο το χρόνο μέχρι που μας βρήκε πεθαμένους σε κώμα πριν 10 μέρες και έκανε ένα καλό παιχνίδι! Σαν να σου πω εγώ για τον Τζόλε αν κάνει ένα καλό παιχνίδι φέτος ένα πράγμα... Sorry κιόλας αν προτιμώ τον Λεονάρντο, τον Άντζα(αντί του Δέλλα), τον Τοροσίδη, τον Λεντέσμα αντί τους δικούς σου. Απο άποψη ποσότητας παικτών που μπορούν να παίξουν σε επίπεδο πρωταθλήματος δεν το συζητάμε έχεις πολύ μεγαλυτερο βάθος πάγκου. Αλλά 11 vs 11 βασικών παικτών σε 1 το πολύ 2 θέσεις υπερτερείς. Σε όλες τις άλλες ποιοτικά ο ΟΣΦΠ υπερτερεί είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kallia : 10-04-2008 στις 13:44. |
|
|
|
|
|
|
#3716 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
@ Καλια
Φαντάσου οτι με τα μπάζα που έχουμε μαζέψει στην άμυνα έχουμε καλύτερη άμυνα απο εσένα.Με τα μπάζα που έχουμε στην επίθεση έχουμε καλύτερη επίθεση απο εσένα. Ο κάθε προπονητής διαχειρίζεται οπώς αυτός πιστεύει καλύτερα το υλικό του. Τα γούστα είναι γούστα, δεν διαφωνώ καλός ο λεντέσμα όταν αποφασίζει να πάιξει , παιχτουρα ο λεονάρτο τον οποίο έκανε γιογιο ενας αναπληρωματικός της Σετουμπάλ, καλός ο Στολτίδης αφου περάσει απο τον απινιδωτή, τουλάχιστον παραδέχομαι οτι αντζας και τορόσίδης αξίζουν. Προχθές ενας φίλος μου γαύρος παινευόταν οτι το φαινόμενο Λεονάρτο αγοράστηκε για 2Μ ισχίει κάτι τέτοιο;;; Δεν σε κακίζω για τις προτιμίσεις σου δικά σου είναι τα γούστα και τα κάνεις οτι θέλεις, απλώς δεν δέχομαι να ονομάζεις παρτάλια τους παίχτες της ομάδας μου όταν αποδεδειγμένα έχουν συνολικά αποδόσει καλύτερο ποδόσφαιρό απο τους δικούς σου. Συμφωνώ στο 11 προς 11 έχεις καλύτερη ομάδα το πρόβλημα είναι οτι μιλάμε δεν έχεις την δυνατότητα να κατεβάζεις πάντα τους ίδιους 11. Και μήν ξεχνάς τα ονόματα δεν κάνουν πάντα την διαφορά. Να μήν μιλήσουμε για την παιχτούρα που λέγεται Ραούλ Μπράβο. Καλώς η κακώς η season έχει 30 παιχνίδια και στο σύνολο της κρίνονται οι ομάδες. Τι σημαίνει οτι μας βρηκατε πεθαμένους, εσείς δεν περιφανευόσασταν οτι οταν τελειώσει το CL θα πετάτε;;. Δηλαδή η ΑΕΚ περισυ που γράφτηκε στο βιβλίο γκίνες με τους τραυματισμούς τι πρέπει να κάνει;;; Ελεός ομάδες συγκρίνουμε και σαν ομάδα η αεκ είναι καλύτερη φέτος απο εσας... |
|
|
|
|
|
#3717 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Προκρίθηκε ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, επικρατόντας 7-8 στα πέναλτι εναντίον του ΟΦΙ (Όμιλος Φιλάθλων Ιεράπετρας).
Χρειάστηκε 22 παίχτες να χτυπήσουν πέναλτι για να έχουμε νικητή. Το πρότελευταίο το χτύπησε ο τερματοφύλακας του ΟΦΙ, με τον τερματοφύλατα του ΑΟΧ να μπλοκάρει τη μπάλα. Το αμέσως επόμενο το χτύπησε ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ, ο Θωμάς ο Μπατσούλας στέλνοντας τη μπάλα ψηλά αριστερά και χαρίζοντας την νίκη στον ΑΟΧ. Επόμενος αγώνας είναι ο τελικός με τον νικητή του αγώνα Επισκοπή-Ηρόδοτος... αμα αντιμετωπίσουμε τον Ηρόδοτο φαντάζεστε τι θαυμαστές εικόνες θα δούμε πάλι και τι ωραία που θα ξαναγίνουμε ρεζίλι.... |
|
|
|
|
|
|
#3718 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() |
Μα προφανώς στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο μόνο η αξία του ποδοσφαιριστή ούτε η ποιότητα του αλλιώς δεν θα παίζαμε τα ματς θα δίναμε το πρωτάθλημα στο ΟΣΦΠ αμέσως. Στο ποδόσφαιρο μετράει τι προπονητή έχεις, η τύχη, κούραση, τραυματισμοί προετοιμασία, το πρόγραμμα, η ψυχολογία, οι διαιτητές κτλ. Εγώ απλά αυτό που λέω είναι ότι η βασική εντεκάδα του ΟΣΦΠ πιστεύω αντικειμενικά όταν είναι υγιείς και έχει κίνητρο είναι η καλύτερη στο Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί πολύ απλά διαθέτει καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτούς των άλλων ομάδων. Δεν είναι θέμα προτίμησης...
Σου ανέφερα εγώ τον Ραούλ Μπράβο? Ανύπαρκτος είναι και γιαυτό σου παραδέχτηκα ότι δεν έχω πάγκο. Σου ξαναλέω ότι αν αξίζει κάποιος να το πάρει αυτή είναι η ΑΕΚ γιατί είναι λιγότερο χάλια ως ομάδα από τους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές! Σημαίνει ότι έχει παίξει περισσότερα καλά παιχνίδια. Το να παίζει μια ομάδα καλύτερα από μία άλλη δεν σημαίνει ότι έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές γιατί στο ποδόσφαιρο όπως σου προανέφερα παίζουν ρόλο άλλα 100 πράγματα... Επίσης στο ποδόσφαιρο επειδή παίζεις καλύτερα δεν σημαίνει ότι θα πάρεις το πρωτάθλημα ή θα νικήσεις. Αυτό είμαι ένα από τα πράγματα που κάνει το ποδόσφαιρο μοναδικό, είναι απρόβλεπτο. Αλλιώς να παίζαμε όλοι μεταξύ μας και μετά να ψηφίζαμε ποιός έπαιξε καλύτερα να του δώσουμε τον τίτλο. Δεν πάει έτσι... Απλά μου έχεις ρίξει πρόσφατα μια μεγαλοπρεπέστατη 4ρα και επειδή πήρα μια ανέλπιστη νίκη στο 90 που σε γκρέμισε από την κορυφή όλοι οι Αεκτζίδες ξαφνικά μιλάνε για όργια με την Λάρισα ξεχνώντας πως πήραν αυτοί 3 βαθμούς με την ίδια ομάδα. Δεν πάμε πουθενά με αυτή την νοοτροπία. Εδώ ο ίδιος σου ο πρόεδρος δεν πίστευε αυτό που έγινε και δήλωνε πριν μερικές βδομάδες "εγώ φταίω για την απολύτως αποτυχημένη χρονιά" και ουσιαστικά προετοίμαζε την ομάδα για τα Play offς. Τώρα τρέχει και στα δικαστήρια για να πάρει πίσω του βαθμούς η Καλαμαριά...ωραία πίστη είχε στην ομάδα. Πώς να προβλέψει ότι ο ΟΣΦΠ θα εμφανιζότανε τόσο χώμα στις τελευταίες αγωνιστικές… |
|
|
|
|
|
|
|
#3719 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Στα περισσότερα συμφωνούμε στο μόνο που διαφωνώ είναι
Η αντίδραση μου στα λεγόμενα σου είναι στο πώς θεωρούμε οτι σπρώχτηκε μια ομάδα και τι εννοώ εγώ χειρουργείο και τι εσύ. Επίσης ο πρόεδρός μου μιλησε για αποτυχημένη χρονια είτε πάρουμε είτε δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατι η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αρα δεν είναι αυτοσκοπος το πρωτάθλημα αλλα η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίξαμε. Τρίτον, ο πρόεδρός μου δέν τρέχει να πάρει πίσω τους βαθμούς της καλαμαριάς γιατι πιστευει ακριβώς αυτά που ανέφερε και στην συνέντευξη τύπου του. Αν ήθελε θα είχε κάνει ένσταση στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστερα Τρίπολης και θα ήμασταν ήδη 1 βαθμό πάνω απο εσάς. Φιλικά... |
|
|
|
|
|
#3720 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Κοίτα να δεις. Και γω κοιτάζω την Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά το μόνο που μπορεί να καταφέρω είναι να την ματιάσω. Το να την πάρω είναι άλλο θέμα. Ε το ίδιο με Τορο. Σε καμιά Νιουκαστλ τον βλέπω να καταλήγει και πολύ του είναι....
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:31.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο