WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Fight Club @ SuperSport FM 94.6
Μεγάλες Αλήθειες
Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-06-2008, 12:50   #1 (permalink)
Κουγια στα τσακιδια!

Το avatar του χρήστη mousaka+10

Περιοχή: Πατρα
mousaka+10 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην mousaka+10
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

H Tellas δν μ αγαπαει οποτε εχω πολλα να πω!

Δεν σας χαλασε το μπασκετ.
Δεν σας χαλασε ο Χενκ.
Δεν σας χαλασε ο Αιμαρ.
Δεν σε χαλασε γατονι η διπλουρα στο Αγρινιο.
Δεν σας χαλασε ο Κλειτον.

28-5-09
Ο χρήστης mousaka+10 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-2008, 19:00   #2 (permalink)
World Wide Poster

Το avatar του χρήστη Mazda 6

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Mazda 6 is on a distinguished road

Όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βασίλης Καραΐσκος θα είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο. Χανιά και αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει τον σύλλογο στο νέο πρωτάθλημα.
Από τη στιγμή που από το πρώτο ραντεβού παρατηρήθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων και από την στιγμή που υπήρξε συμφωνία και στον οικονομικό τομέα (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ καλή πρόταση εκ μέρους του ΑΟΧ), οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συνεργασία.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε μάλιστα μια ακόμα συνάντηση (στα Χανιά) κατά την οποία συζητήθηκαν κάποιες λεπτομέρειες, με τον Βασίλη Καραΐσκο μάλιστα να ενημερώνεται και για κάποια αγωνιστικά θέματα της ομάδας.
Επίσημο χαρακτήρα η συμφωνία, επαναλαμβάνουμε αν δεν προκύψει κάτι ξαφνικό, θα αποκτήσει τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, άμα την επιστροφή από την Αυστρία του προέδρου Σταύρου Πάτερου και του αντιπροέδρου Μανούσο Ζαμπετάκη στα Χανιά, οπότε και αναμένεται η παρουσίαση του πρώην τεχνικού της Χερσονήσου . Ουσιαστικά αν και η απόφαση μοιάζει ειλημμένη, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Πάτερου, μένει μόνο το τυπικό μέρος ώστε ο έμπειρος Βολιώτης τεχνικός να γίνει ο έκτος προπονητής του ΑΟΧ τα τελευταία χρόνια.
Πλέον τεχνική ηγεσία και επιτροπή μεταγραφών (την οποία αποτελούν οι Πάτερος, Κατσουλάκης και Αναγνωστάκης και οι οποίοι άλλωστε μαζί με τον Βιρικάκη που αναπλήρωνε αυτές τις μέρες το πρόεδρο,
διαχειρίστηκαν την υπόθεση του προπονητή) σηκώνουν τα μανίκια και ρίχνονται με τα μούτρα στη δουλειά αφού τα αγωνιστικά θέματα είναι πάρα πολλά. Ο σχεδιασμός προβλέπει πολλές αλλαγές αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ρόστερ αναμένεται να αλλάξει ριζικά.
Όλα αυτά όμως θα συζητηθούν και μέσα στην βδομάδα οπότε και θα γίνουν οι πρώτες διερευνητικές επαφές και κρούσεις σε μεταγραφικούς στόχους που έχουν ήδη εντοπιστεί.
Άλλωστε εδώ και μέρες υπό την εποπτεία και το βλέμμα του Καφούση ο ΑΟΧ δοκίμασε σε διάφορα φιλικά ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές κυρίως από την Χανιώτικη αγορά. (cretanews.gr)

Σωθήκαμε... ο συγκεκριμένος είχε φάει τρελό κράξιμο όταν ήρθε στο εντός με τη Χερσόνησο.
Προσωπικά περιμένω πολλά απο τη νεα διοίκηση και δε συμβιβάζομαι παρά μόνο με μεγάλα πράγματα απο αυτή. Η αγάπη του Σταύρου Πάτερου για την ομάδα είναι δεδομένη και το έχει δείξει πολλές φορές.
Απλά είναι απο τις χρονιές που λες "νισάφι πια" και περιμένεις να δεις την ομάδα σου όπως την ονειρεύεσαι!

Γιατί... έτσι απλά... ΑΟ ΧΑΝΙΑ!
Παλιά 18-06-2008, 12:15   #3 (permalink)
World Wide Poster

Ο νέος τεχνικός του ΑΟΧ παρουσιάστηκε από την διοίκηση και ξεκαθάρισε ότι ήρθε με στα Χανιά με αποκλειστικό στόχο να πετύχει...
Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συμφωνίας ολοκληρώθηκε την Δευτέρα στο απόγευμα σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, με τον Βασίλη Καραΐσκο να αναλαμβάνει και επισήμως την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χανιά για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο πρώην τεχνικός της Χερσονήσου, στις πρώτες του δηλώσεις κατά την παρουσίαση του, υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να υλοποιήσει τους πρωταγωνιστικούς στόχους της νέας του ομάδας και να αναβαθμίσει την θέσης της στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Αισιόδοξος, ετοιμόλογος, ευδιάθετος, αποκαλυπτικός και αληθινός ξεκαθάρισε ότι πρώτος του στόχος είναι η δημιουργία μιας υγιή ομάδας, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα τραβήξει τον κόσμο και επεσήμανε ότι έχει πολλά όνειρα για τον ΑΟ Χανιά:
«Νιώθω ότι τώρα ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα. Έχω πολλά όνειρα γι' αυτή την ομάδα για αυτό θα δουλέψω με πάρα πολύ διάθεση ώστε να την φέρω στην θέση που της αξίζει να είναι. Συγκινήθηκα απ' όλους τους παράγοντες και από τον πρόεδρο για τη διάθεση που είχαν να με φέρουν εδώ να δουλέψω και αυτό μου αρέσει πολύ. Ο πρώτος μου στόχος είναι να έχω μία υγιή ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα τραβήξει τον κόσμο. Σίγουρα, ο στόχος μας είναι να κάνουμε κάτι πιο ψηλά, αλλά αυτό θα έρθει από την καλή απόδοση», τόνισε ο Βασίλης Καραΐσκος δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για πολύ δουλειά: «Η ομάδα θέλει πάρα πολύ δουλειά. Είμαι δύο μέρες στα Χανιά κι από τον αέρα που χτυπά στα αυτιά μου έχω καταλάβει τι παίζει. Εγώ με τον κ. Καφούση θα είμαστε οι άνθρωποι που θα δουλεύουμε στην ομάδα και πιστεύω ότι με το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος με τις μεταγραφές που θα κάνουμε, θα είναι έτοιμη να μπει δυνατά και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Ειλικρινά νιώθω υπερήφανος που έρχομαι στον Α.Ο. Χανιά, είμαι φοβερά εγωιστής και η μεγαλύτερή μου χαρά θα είναι να δω την ομάδα στην πιο πάνω κατηγορία, για να δικαιώσω κι αυτούς τους ανθρώπους που επέμειναν πολύ να έρθω».

Η εμπιστοσύνη της διοίκησης...
Ο Βασίλης Καραΐσκος τόνισε ότι τον κυριότερο ρόλο στην απόφασή του να έρθει στα Χανιά αποτέλεσε η εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό του η νέα διοίκηση της χανιώτικης ομάδας:
«Κι άλλες φορές ήθελα να φύγω από το Ηράκλειο, αλλά άλλοι λόγοι δεν με άφησαν τελικά. Πήρα την απόφαση να φύγω γιατί αγαπάω πολύ το ποδόσφαιρο. Γεννήθηκα με μία μπάλα και θα πεθάνω με μία μπάλα! Το ποδόσφαιρο είναι η καψούρα μου! Δεν ήρθα εδώ για να κάνω τον τουρίστα, ήρθα να δουλέψω! Ήρθα να πουλήσω ότι έχω στο μυαλό μου. Είτε στα Χανιά δουλέψω είτε στην Χερσόνησο, έχω το ίδιο πάθος. Απλά, με μένα, όταν μου δείχνει μία ομάδα ότι με θέλει δε με ενδιαφέρει ούτε το οικονομικό ούτε τίποτα. Έρχομαι εδώ για να μπορέσουν τα Χανιά να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, γιατί αξίζουν να το κάνουν. Είναι μία πόλη ολόκληρη. Μία Χερσόνησος ήταν για μία 5ετία σε υψηλή βαθμολογία και φέτος πήρε το πρωτάθλημα. Μία πόλη σαν τα Χανιά το θεωρώ αδικαιολόγητο να βρίσκεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Νομίζω πως όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους προπονητές είναι ένα κίνητρο αυτή ομάδα».

Τσιγκούνης στις μεταγραφές, αλλά...
Ο κ. Καραΐσκος ανέλυσε το πλάνο που θα χαραχθεί στις μεταγραφές, κάνοντας ξεκάθαρο ότι το πρώτο κριτήριο επιλογής παικτών θα είναι το ποδοσφαιρικό χωρίς συναισθηματικούς και άλλα:
« Εγώ είμαι πολύ τσιγκούνης με τις μεταγραφές, αλλά όπως ξέρω το υλικό και το επεξεργαστήκαμε με τον Δημήτρη Βιριράκη, θέλει όντως κάποιες προσθήκες. Ωστόσο όσοι παίκτες έρθουν θα περάσουν από κόσκινο. Θα φέρουμε παίκτες που θα παίξουν και θα έχουν φιλοδοξίες. Δεν θέλω παίκτες που την έχουν... βρει κι έχουν χαλαρώσει στα Χανιά. Θέλω παίκτες μαχητές και αυτή θα είναι η κατεύθυνσή μας. Μεγάλο ρόλο παίζουν οι τέσσερις μικροί, από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Αυτοί κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Ο σκοπός μας είναι πώς θα βρούμε τους κατάλληλους μικρούς που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα. Για μεγάλους και στα... περίπτερα να πας θα βρεις!»
Την παρουσίαση του Βασίλη Καραΐσκου στους εκπροσώπους τύπου έκαναν ο πρόεδρος του Α.Ο. Χανιά, Σταύρος Πάτερος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Α.Ο. Χανιά, Γιάννης Ξυλούρης, οι οποίοι επεσήμαναν ότι πρωταρχική ανάγκη για την δημιουργία μιας καλής ομάδας είναι ένας καλός προπονητής, τον οποίο «είδαν» στο πρόσωπο του Βασίλη Καραΐσκο. (cretanews.gr)

Άντε καλό κουράγιο να αντέξουμε και φέτος... Τουλάχιστον έχει μεγάλο συμβόλαιο...

Είμαστε η μόνη ομάδα στα χρονικά νομίζω, που σαν ΑΕΧ πριν 5 χρόνια, αλλάξαμε 6 προπονητές σε μια χρονιά!!!
Παλιά 21-06-2008, 05:37   #4 (permalink)
Viva Fidel!

Το avatar του χρήστη aitherovamon

Περιοχή: Ιωλκός
aitherovamon is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην aitherovamon

Διαφοροποιείται το σκηνικό στον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου. Οι διοικούντες την ομάδα κατέληξαν σε συμφωνία με τον Αχιλλέα Μπέο...Νεος ιδιοκτητης δηλαδη...

αντε ενταξει σε καλο δρομο ειμαστε......
Παλιά 21-06-2008, 14:02   #5 (permalink)
Ηλεκτρικός Θησέας

Το avatar του χρήστη Astrolabos

Περιοχή: Καλαμάτα
Astrolabos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Astrolabos

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαφοροποιείται το σκηνικό στον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου. Οι διοικούντες την ομάδα κατέληξαν σε συμφωνία με τον Αχιλλέα Μπέο...Νεος ιδιοκτητης δηλαδη...

αντε ενταξει σε καλο δρομο ειμαστε......
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Ο χρήστης Astrolabos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-2008, 01:47   #6 (permalink)
Viva Fidel!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos Εμφάνιση μηνυμάτων
ακριβως,,,,,για γελια θα 'μαστε!
Παλιά 21-06-2008, 09:58   #7 (permalink)
World Wide Poster

Περισσότερες από 400 χιλιάδες έχουν σκοπό να ξοδέψουν στον ΑΟ Χανιά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου στο περιφερειακό πρωτάθλημα, όπως αποφασίσθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης που έγινε σε αίθουσα της Νομαρχίας Χανίων.
Μπάτζετ και πάλι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας
και το οποίο καλείται να διαχειριστεί ο νέος τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Καραΐσκος πάντα σε συνεργασία με την επιτροπή μεταγραφών.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των διοικούντων, τα χρήματα αυτά
θα εξοικονομηθούν από χορηγίες, διαφημίσεις, εισιτήρια διαρκείας και τη διεξαγωγή διαφόρων εκδηλώσεων, αλλά και φυσικά και από τις συνεισφορές των μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Όσον αφορά τις μεταγραφές στον ΑΟ Χανιά προς το παρών κρατάνε στάση αναμονής. Ο Βασίλης Καραΐσκος αναζητεί ανά την Ελλάδα μεταγραφικούς στόχους, ψάχνει στοιχεία ποδοσφαιριστών, κάνει διερευνητικές επαφές αλλά προς το παρών δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Στον ΑΟΧ είναι αποφασισμένοι σε πρώτη φάση να περιμένουν τις εξελίξεις και να χτυπήσουν παίκτες όταν και οι τιμές τους θα είναι πεσμένες σε σχέση με αυτή την εποχή που μπορεί οι επιλογές να είναι απεριόριστες αλλά οι τιμές είναι τσουχτερές...
Πάντως όπως κατά κόρον δηλώνει ο Καραΐσκος πρώτο μέλημα είναι να βρει ποδοσφαιριστές κάτω των είκοσι ετών.(cretanews.gr)

Να δούμε απο τα 400.000 πόσα θα πάνε τελικά στην ομάδα...
Παλιά 22-06-2008, 01:50   #8 (permalink)
Ηλεκτρικός Θησέας

Το avatar του χρήστη Astrolabos

Περιοχή: Καλαμάτα
Astrolabos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Astrolabos

Κάναμε αμάν να τον διώξουμε και τώρα τον πήρατε εσείς; Καλά στησίματα ρε
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Ο χρήστης Astrolabos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-2008, 01:55   #9 (permalink)
Viva Fidel!

ειχε ερθει να παρει και την Νικη Βολου πριν κανα δυο χρονια , αλλα τοτε τον διωξαμε κακην κακως , παρολο που ελεγε οτι θα ενωσει ολυμπιακο και νικη και που ειχε κλεισει ηδη ονοματα για μεταγραφες , και τοτε οταν τον διωχναμε ειπε.."Θα ξαναρθω σε αυτη την γη, εγω ποτε δεν χανω και οταν γυρισω θα γυρισω για τα καλα.."
σκεψου δλδ ποσο θα τον εχουμε και ποσο γρηγορα θα παμε εναντιον του...
Παλιά 01-07-2008, 14:03   #10 (permalink)
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni

Ήταν 4 χρονάκια πριν... Πως γίνεται και ανατριχιάζω το ίδιο ρε π**στη μου,δεν θα το καταλάβω ποτέ...

Czech Republik-Greece Silver goal from Traianos Dellas!
You need to upgrade your Flash Player
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές