Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-04-2008, 13:35   #3692 (permalink)
glazar
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη glazar

glazar is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην glazar
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Καλια μου νομίζω οτι γίνεσαι λιγο άδικη,
1)Δεν νομίζω να μιλάμε για κανονικό χειρουργείο της ΑΕΛ με την ΑΕΚ. Αλοίωση αποτελέσματος ναι, γιατι η φάση στην οποία αδικήθηκε η ΑΕΛ ηταν καθοριστική αλλα όχι και χειρουργείο, δεν γινεται να μιλάμε για χειρουργείο οταν απο το συγκεκριμένο παιχνίδι όλοι μιλάνε μόνο για μια φάση, μην ξεχνάμε οτι απέβαλε τον τερματοφύλακα της αεκ σε αντίστοιχη φάση με την παραπάνω, ήταν κόκκινή αλλα αν ήθελε να περάσει χειρουργείο την λαρισσα θα έδινε κίτρινη γιατι έιχε παιχτη διπλα του ο επιθετικός της λαρισσας. Στην περίπτωση του ολυμπιακού ηταν διαφορετικά υπάρχουν πάρα πολλές φάσεις για να καταλάβεις την νοοτροπία με την οποία σφύριζε ο διαιτητης.
2) Γνώμη μου είναι οτι δικαιούμαι να πανυγηρίζω για το αποτέλεσμα γιατι σε όλο το πρωτάθλημα πάιζω καλύτερη μπάλα απο εσένα (δεν λέω οτι ειμαι ευχαριστημένος) αλλα δες τα αποτελέσματα, ποσα παιχνίδια κέρδισες ανετα εσυ και ποσα εγώ. Δεν γίνεται η ομάδα με την καλύτερη επίθεση , την καλύτερη άμυνα τις λιγότερες ισσοπαλίες να είναι τόσο χάλια οσο λές.
3)Συμφωνώ εν μέρει για τον παπασταθόπουλο και δεν τον δικαιολογώ. Μην ξεχνάμε όμως την υπόθαλψη που πρόσφεραν οι οπαδοί και οι φίλαθλοι του ολυμπιακού στο φαινόμενο με το όνομα νέρι καστίγιο γιατι πιστεύω οτι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Δεν γίνεται ο τρόπος του παπασταθοπουλου να θεωρείται αλητεία ενω του καστίγιο τσαμπουκάς...

Αυτή τη δύσκολη ώρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σώσει... Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες...
Ο χρήστης glazar δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση