WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Astrolabos 27-08-2008 22:07

Απάντηση: Με τιμεί που...

Τον τιμεί που είναι κολλημένος με τα βάρη:P

greekfansws 27-08-2008 23:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 58637)
Πόσο τιμεί τον φίλο μου τον "Κομμάτια" που είναι φαντάρος στο Ρέθυμνο και στη πρώτη του άδεια 3 ημερών αυτό το Σ/Κ πήγε για προπόνηση μολις ήρθε Χανιά;

Πόσο τον τιμεί που σήμερα στην πρώτη του 2ωρη έξοδο με πήρε τηλέφωνο για να πάει στο γυμναστήριό μου στο Ρέθυμνο, να κάνει προπόνηση;

είσαι στρατό και βγήκε να πάει γυμναστήριο; ;p

οχι και στα δύο :armed:

depoina 28-08-2008 00:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 58637)
Πόσο τιμεί τον φίλο μου τον "Κομμάτια" που είναι φαντάρος στο Ρέθυμνο και στη πρώτη του άδεια 3 ημερών αυτό το Σ/Κ πήγε για προπόνηση μολις ήρθε Χανιά;

Πόσο τον τιμεί που σήμερα στην πρώτη του 2ωρη έξοδο με πήρε τηλέφωνο για να πάει στο γυμναστήριό μου στο Ρέθυμνο, να κάνει προπόνηση;

Καθόλου δεν τον τιμεί. Ο τύπος πρέπει να είναι βαρεμένος...Να τον προσέξεις....

Slipknot 28-08-2008 02:20

Με τιμει που απ'τα νευρα μου με τον Ολυμπιακο εφυγα απ'το μαγαζι που εβλεπα τον αγωνα ξεχνωντας να πληρωσω 2 μπυρες?

greekfansws 28-08-2008 02:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 58649)
Με τιμει που απ'τα νευρα μου με τον Ολυμπιακο εφυγα απ'το μαγαζι που εβλεπα τον αγωνα ξεχνωντας να πληρωσω 2 μπυρες?

ναι δικαιολογημένος :P

anthropas 28-08-2008 02:43

με τιμει που στο μαλΑκισμενο γυρισμα του τοροσιδη χτυπησΑ το χερι στο τραπεζι και κοπηκα σε ενα κΑπακι μπυρας που ηταν απο κΑτω?

aitherovamon 28-08-2008 02:55

Tιμει τους γαυρους που δεν μπορουν να κανουν τιποτα τωρα πια και τα βαζουν με την τυχη τους;;

με τιμει που προσπαθω να αναψω λιγο τα αιματα στο φορουμ;

pink 28-08-2008 02:56

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 58651)
με τιμει που στο μαλΑκισμενο γυρισμα του τοροσιδη χτυπησΑ το χερι στο τραπεζι και κοπηκα σε ενα κΑπακι μπυρας που ηταν απο κΑτω?

Μονο εσυ.

greekfansws 28-08-2008 02:57

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 58651)

ναι εγω στο γκολ του ολιζαντεμπε στην τουμπα ειχα την ζαχαριερα στο χερι και την εσπασα και κοπηκα :rofl:
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 58652)
Tιμει τους γαυρους που δεν μπορουν να κανουν τιποτα τωρα πια και τα βαζουν με την τυχη τους;;

με τιμει που προσπαθω να αναψω λιγο τα αιματα στο φορουμ;

όχι
ναι :armed:

gatoni 28-08-2008 03:16

Τιμεί τους βάζελους που πιό πολύ χάρηκαν τον αποκλεισμό μας παρά την πρόκρισή τους; :armed:
(Καλά,όχι πως είναι η πρώτη φορά βέβαια...)

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:00.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0