![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι τον τιμεί ιδιαιτέρως!! Ναι σε τιμεί!! Και ναι και όχι,αλλά έχω να δηλώσω πως πιο πολύ τιμεί εκείνη που τα έκανε,παρά εσάς που την τραβούσατε;p Ναι σας τιμεί!!!Και τιμής ένεκεν να βγάλετε και σε παράθυρο την Λουκά να κράζει τον Πορτοκάλογλου..kalo!!! |
με τιμεί που με κορόιδεψαν κάτι γύφτοι?
πήρα χαλί... και καλά... 2Χ3 και ήταν 2Χ2,4 γκρρρ |
Δε σε τιμεί που κάνεις έτσι για 60 πόντους:P
|
Παράθεση:
μμμ... μάλιστα... μόλις μάθαμε τι κάνει ο Άστρο τα ΣΚ του... :clap: ΑΠΑΝΤΗΣΗ νο2: άλλοι κάνουν χειρότερα από μένα... για πολύ λιγότερους "πόντους" ;p ΑΠΑΝΤΗΣΗ νο3: δεν σε τιμεί που "περιφρονείς" έτσι τους πόντους!!! |
Τιμεί μερικά μαγαζιά που πουλάνε την εμφάνιση της Αγγλίας με αριθμό και όνομα 5 λίρες επειδή όπου να 'ναι βγαίνει η καινούρια ;;
Τους τιμεί που έχουν μόνο συγκεκριμένα ονόματα ;; (Rooney, Gerrard, Terry, Lampard) |
Παράθεση:
Αν ειναι μονο τα ονοματα που υπαρχουν στην παρενθεση οχι..... |
Δευτερα πρωι και εχει ερθει μια φιλη απο το δωματιο μου για να περασει η ωρα της μεχρι να παει 12 για να παει στο μαθημα αφου λογω υποχρεωσεων επρεπε να ερθει πρωι στο πανεπιστημιο... Ειχε (οπως σχεδον καθε πρωι στα Γιαννενα) ομιχλη και εγω καπνιζα (το ξερω πως δεν με τιμει που το ξεκινησα αλλα πολυ θα ηθελα να σας δω και εσας μετα απο 3 ανασκαφες με την συγκεκριμενη καθηγητρια και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ειμαι καμμενος και πλεον θεωρω οτι στο δαγκωμα της λαμαρινας μπορω να συναγωνιστω καποιους.... αχεμ... εδω μεσα).... Κοιταω απο το παραθυρο της λεω και της φιλης μου
Με τιμει η ατακα:"Πολυ καπνιζω ρε γαμωτο" που ειπα μολις ειδε την ομιχλη(αναφερομενος βεβαιως στην ομιχλη); Την τιμει που ελιωσε στα γελια; Επισης (ασχετο αλλα πιο προσφατο) Τιμει το γυραδικο που παραγγελνω συνηθως που απο την Τριτη ακομα να μου φερει την παραγγελια; Με τιμει που μολις ειδα οτι αργει παααρα πολυ παρηγγειλα απο ενα αλλο; Το τιμει (αυτο το αλλο) που ενω στο διαφημιστικο αυτα που ειχα παραγγειλει εκαναν 6 ευρω οταν μου τα εφεραν εκαναν 7,5; |
Παράθεση:
Όχι,δεν σε τιμεί. Έπρεπε να τους πάρεις να τους μπινελικώσεις! Όχι,δεν το τιμεί. |
Παράθεση:
Όχι Ναι κλασική πρακτική! Ναι κλασική μαλακία...:hehe: |
Με τιμεί που στο πάρτυ που ήμασταν χτες δεν μπορώ να προσδιορίσω αν κάποια πράγματα (αρκετά) μετά τις 4-4:30 όντως έγιναν ή τα είδα στον υπνό μου μετά που κοιμήθηκα;
Μας τιμεί που δεν υπήρξε κανένας νηφάλιος για να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει σήμερα; Αυτό ναι,ήταν σοβαρό πιώμα διάολε... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin