![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Με τιμεί που περιμένω να δω τον τελικο του ποδοσφαιρικου τουρνουα στους ολυμπιακούς μεταξύ αργεντινης - νιγηρία στις 7? |
Μ την ειχε στημενη ο αιθερας...μ παταγε ενα σκρινσοτ κ μετα μετα χαιρετισματα!!
Σε τιμει. Με τιμει π θα γουσταρα να το δω αλλα αυριο παιζουμε με τα γιδια κ πρεπει να ξυπνησω νωρις αλλα κ να εχω δυναμεις; |
Τιμεί το φόρουμ που κάθε φορά που μπαίνω τέτοια ώρα πάντα θα βρίσκω δυο ή και τρεις απο τους Mousaka+10, aitherovamon, Commando7hh και Slipknot?
Εύγε παλικάρια....;) Με τιμεί που πρέπει να πέρασα μπλόκο αστυνομίας με 120?:hehe: Δεν με τιμεί πιστεύω που δα γερανο να μεταφέρει ένα αμάξι που χε γίνει σμπαράλια. Αν κατάφεραν και επεζησαν οι επιβαίνοντες τότε μιλάμε για μεγάλο θαύμα....:( |
Με τιμεί που είμαι 2 μέρες άυπνη και έπεται και συνέχεια?:amhn:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Με τιμεί που έχω καλό λόγο;D αλλα δεν ξέρω καλοκαιριάτικα πόσο με τιμεί ο λόγος... click to show |
Τιμεί το διοικητή μονάδας ενός φίλου μου, που τον ρώτησε τι επαγγέλετε, εκείνος του απάντησε ότι τέλειωσε αρχαιολογία και του είπε ο διοικητής: Α πολύ ωραία!!! Έχω κάτι αρχαία ΡΕΟ και τζιπ.. εκεί θα σε βάλω!!!:)
Με τιμεί που ήμουν στο Ρέθυνο και περίμενα μια κοπέλα να γυρίσει απο Σαντορίνη για να πάρω τις υπερπολίτιμες σημειώσεις μου; Με τιμεί που δε με χάλασε καθόλου γιατί άραξα και ηρέμισα κι έκανα τα βολταράκια μου σε ένα υπέροχο αυγουστιάτικο Ρέθυμνο;:hehe: |
Παράθεση:
Μας τιμει ρε!! |
Παράθεση:
Μας τιμει και παρα πολυ μαλιστα , αλλα δεν τιμει τους δυο τελευταιους που δεν δινουν το παρων τωρα τελευταια.... Τιμει το μουσακα ,που τωρα τελευταια φοβαται παρα πολυ τις δημοσιευσεις του και κοιταει και ξανακοιταει μπας και εχει γραψει κατι που δεν πρεπει;p?? |
Toν τιμει...πολλα γινονται τωρα τελευταια.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:46. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin