WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Neacel 23-08-2008 05:49

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 58211)
Τιμει την αδερφη που πηγε να ποσταρει "με τιμει που ειμαι μακακας" κ την προλαβα λιγο πριν πατησει καταχωρηση;;
Με τιμει που δν προλαβα να σωσω την καλησπερα της;;

Δεν σε τιμεί που δεν ξέρεις πως υπάρχει δυνατότητα να σβήσεις το post σου....

Με τιμεί που περιμένω να δω τον τελικο του ποδοσφαιρικου τουρνουα στους ολυμπιακούς μεταξύ αργεντινης - νιγηρία στις 7?

mousaka+10 23-08-2008 05:59

Μ την ειχε στημενη ο αιθερας...μ παταγε ενα σκρινσοτ κ μετα μετα χαιρετισματα!!

Σε τιμει.
Με τιμει π θα γουσταρα να το δω αλλα αυριο παιζουμε με τα γιδια κ πρεπει να ξυπνησω νωρις αλλα κ να εχω δυναμεις;

Neacel 24-08-2008 05:52

Τιμεί το φόρουμ που κάθε φορά που μπαίνω τέτοια ώρα πάντα θα βρίσκω δυο ή και τρεις απο τους Mousaka+10, aitherovamon, Commando7hh και Slipknot?

Εύγε παλικάρια....;)

Με τιμεί που πρέπει να πέρασα μπλόκο αστυνομίας με 120?:hehe:

Δεν με τιμεί πιστεύω που δα γερανο να μεταφέρει ένα αμάξι που χε γίνει σμπαράλια. Αν κατάφεραν και επεζησαν οι επιβαίνοντες τότε μιλάμε για μεγάλο θαύμα....:(

Insomni@ 24-08-2008 10:52

Με τιμεί που είμαι 2 μέρες άυπνη και έπεται και συνέχεια?:amhn:

depoina 24-08-2008 11:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 58279)
Με τιμεί που είμαι 2 μέρες άυπνη και έπεται και συνέχεια?:amhn:

Θα σε τιμεί μόνο αν έχεις καλό λόγο... kalo!!!

Insomni@ 24-08-2008 11:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 58288)
Θα σε τιμεί μόνο αν έχεις καλό λόγο... kalo!!!

Με τιμεί που έχω καλό λόγο;D αλλα δεν ξέρω καλοκαιριάτικα πόσο με τιμεί ο λόγος...
 click to show

Mazda 6 24-08-2008 20:00

Τιμεί το διοικητή μονάδας ενός φίλου μου, που τον ρώτησε τι επαγγέλετε, εκείνος του απάντησε ότι τέλειωσε αρχαιολογία και του είπε ο διοικητής: Α πολύ ωραία!!! Έχω κάτι αρχαία ΡΕΟ και τζιπ.. εκεί θα σε βάλω!!!:)

Με τιμεί που ήμουν στο Ρέθυνο και περίμενα μια κοπέλα να γυρίσει απο Σαντορίνη για να πάρω τις υπερπολίτιμες σημειώσεις μου;

Με τιμεί που δε με χάλασε καθόλου γιατί άραξα και ηρέμισα κι έκανα τα βολταράκια μου σε ένα υπέροχο αυγουστιάτικο Ρέθυμνο;:hehe:

mousaka+10 24-08-2008 21:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 58269)
Τιμεί το φόρουμ που κάθε φορά που μπαίνω τέτοια ώρα πάντα θα βρίσκω δυο ή και τρεις απο τους Mousaka+10, aitherovamon, Commando7hh και Slipknot?

Εύγε παλικάρια....;)

Με τιμεί που πρέπει να πέρασα μπλόκο αστυνομίας με 120?:hehe:

Δεν με τιμεί πιστεύω που δα γερανο να μεταφέρει ένα αμάξι που χε γίνει σμπαράλια. Αν κατάφεραν και επεζησαν οι επιβαίνοντες τότε μιλάμε για μεγάλο θαύμα....:(

Οι δυο πρωτοι ειναι οι στανταρ...οι αλλοι δυο παιζονται!!

Μας τιμει ρε!!

aitherovamon 25-08-2008 03:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 58313)
Οι δυο πρωτοι ειναι οι στανταρ...οι αλλοι δυο παιζονται!!

Μας τιμει ρε!!

Μας τιμει και παρα πολυ μαλιστα , αλλα δεν τιμει τους δυο τελευταιους που δεν δινουν το παρων τωρα τελευταια....

Τιμει το μουσακα ,που τωρα τελευταια φοβαται παρα πολυ τις δημοσιευσεις του και κοιταει και ξανακοιταει μπας και εχει γραψει κατι που δεν πρεπει;p??

mousaka+10 25-08-2008 03:24

Toν τιμει...πολλα γινονται τωρα τελευταια.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:46.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0