![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Επίσης θέλω να πω κάτι και δεν με νοιάζει αν ξεσπάσουν συγκρούσεις μέσα στο φόρουμ. Μην μου συγκρινετε κλαδους θετικους - τεχνολογικους με κλαδους φιλολογιας και έτσι. Έλλλλλλλλλλλλλλλλλεος.....
Δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα σύγκρισης ,οι θετικοτεχνολογικοι είναι δύσκολοι (το έχω διαπιστωσει με τα ίδια μου τα αυτιά;D)αλλα δε νομίζω οτι και τα άλλα είναι γελοία. Καλα ακουσα οτι στο φιλολογικό μαθαίνουνε και να γραφουνε με γραμμική Β.Τους τιμεί??? |
Με τιμεί που μου χάλασε το κινητό και σηκώθηκα πρωί πρωί στις 8:30 και πήγα να δω τι θα γίνει τελικά;
Με τιμεί που ψιλοησύχασα όταν έβγαλα μια άκρη; Τιμεί τον αδερφό μου που πήρε το κουτί που είχα βρει για να στείλω ένα δεματάκι και έβαλε μέσα το δώρο της κοπελιάς του που γιόρταζε χτες; Με τιμεί που παρά τις τόσες ατυχίες τίναξα πάλι τα μαγαζιά σήμερα στον αέρα με τα ψώνια μου;!:) |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι καλέ,εννοείται Όχι... Όχι,είσαι σπάταλος...χοχοχοχο:P:hehe::rofl: |
με τιμεί που έδωσα σήμερα Αστικό Δίκαιο?
μας τιμεί που ήμασταν 300+ άτομα? τιμεί την καθηγήτρια που έβαλε τα πιο αντισός... με απάντηση 3 γραμμές? με τιμεί που δεν ήξερα 2 από τις 3 ερωτήσεις? και το θεϊκό.... τιμεί τον καθηγητή που είπε ατάκα.... "ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ? 5 ΛΕΠΤΑ! ΚΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ..." με τιμεί που τα 3 λεπτά έψαχνα τα θέματα? με τιμεί που έχω ήδη κοπεί 1 φορά επειδή τα είχα τις απαντήσεις αυτολεξή από το βιβλίο? τιμεί τα παιδιά που τον παρακάλαγαν να κάνει κι άλλο τσιγάρο? το τιμεί που είπε και 2η ατάκα..."ΠΑΙΔΙΑ... ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ"... και μετά..."ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ 5 ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ... ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΩΡΑ!" με τιμεί που πάλι δεν ξέρω αν πέρασα ή κόπηκα? με τιμεί που βαρέθηκα να γράφω αν με τιμεί? |
Παράθεση:
Με τιμεί που άνοιξε τρύπα στην αριστερή τσέπη του τζίν μου και έβαλα συραπτικο για να την κλείσω; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ναί ρε σε τιμεί...Αλλά έλεος μιλάμε ε...:rofl: |
Τιμεί το αγαπημένο μου laptop που θα υποστεί ανελέητη και σκληρή ''εγχείρηση'' γιατί πολύ απλά είμαι ηλίθια?:(
Το τιμεί που παίζει να μην φτιάξει? Με τιμεί που αν συμβεί το παραπάνω τα χάνω όοοοοοοοοοοολα όσα είχα μέσα? Με τιμεί που δεν θέλω/αντέχω να γράφω απο το μεγάλο pc? Με τιμεί που είμαι ψυχολογικά αίσχος αλλά βρήκα ευκαιρία να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στην εξεταστική διοτί ο άλλος H/Y δεν είναι μέσα στο δωμάτιο? |
Παράθεση:
Σίγουρα όχι! ΟΧΙ Ναι ΝΑΙΙΙΙΙ!!! |
Με τιμεί το νέο μου αβαταρ;
Με τιμεί που δε χωράω στο L και μου είνια κολλητό το πλεκτό; Με τιμεί που τρώω ρύζι με κοτόπουλο μπροστά στο PC για να πάνε κάτω; Τέλος τιμεί τον τύπο που έχει το γυμναστήριο που παω, όταν το πέτυχα σήμερα να τσακίζει ένα κανταΐφι στη ζούλα στα αποδυτήρια; |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:37. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin