![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Δεν τον τιμει ομως που δεν θελει να μοιραστει μαζι μας τι ΑΚΡΙΒΩΣ γινονται στις μερες μας...
|
Mε τιμεί που σε συζήτηση για το αν πρέπει να ξεκινήσει ο Τζόλε ή ο Λέτο την Τετάρτη είπα Λέτο με το επιχείρημα "Ο Τζόλε είναι πιό πιθανό να βγάλει μαλλιά παρά 90λεπτο";
Μουσακά δεν σε τιμεί που σε κάνει ό,τι θέλει η αδερφή σου... Κρίμα τη μπεσαμέλ σου δηλαδή... |
και ναι πιστεύω πως με τιμεί το οτι είδα στο αεροδρόμιο τον μεγιστο δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη με την αέρα του στάρ και το ύφος "βγαίνω απο τις αφίξεις και κοιταζω γύρω μου να δω αν θα με αναγνωρίσει κανείς"
μεγάλες προσωπικότητες:P |
Παράθεση:
μετράει όντως πολύ ο Μπακιρτζιδης |
Παράθεση:
Ναι διάολε σε τιμεί!!! Όντως πολύυυ μεγάλες...:rofl: Παράθεση:
Παράθεση:
Τυχερή!!! Βέβαια αν πήγαινα τώρα στο αεροδρόμιο θα γινόμουν επιβάτης της τελευταίας στιγμής και θα με ψάχνατεkalo!!! |
Παράθεση:
Δεν σε τιμεί να το λες αυτό!!! Έχε χάρη που 'χει ξανακλείσει η φωνη μου και δεν μιλάω αλλιώς θα έβλεπες...:armed: |
Παράθεση:
|
Mε τιμει που καιγομαι με το ιντερνετικο παιχνιδι φυλετικες μαχες??
με τιμει που ψαχνω κανεναν απο δω μεσα για να δω αν ειναι συμμαχος;; |
Παράθεση:
εεε... τι είναι αυτό... οεο??? πες σε ολα ναι... μη χαλαμε τις καρδιές μας... |
Πόσο τιμεί τον φίλο μου τον "Κομμάτια" που είναι φαντάρος στο Ρέθυμνο και στη πρώτη του άδεια 3 ημερών αυτό το Σ/Κ πήγε για προπόνηση μολις ήρθε Χανιά;
Πόσο τον τιμεί που σήμερα στην πρώτη του 2ωρη έξοδο με πήρε τηλέφωνο για να πάει στο γυμναστήριό μου στο Ρέθυμνο, να κάνει προπόνηση; |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin