WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

aitherovamon 28-08-2008 03:26

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 58659)
Τιμεί τους βάζελους που πιό πολύ χάρηκαν τον αποκλεισμό μας παρά την πρόκρισή τους; :armed:
(Καλά,όχι πως είναι η πρώτη φορά βέβαια...)

Για πρωτη φορα θα πω οτι τους τιμει...

γιατι ξερουν οτι θα χασουν το πρωταθλημα , αλλα θα εχουν παντα το σκεπτικο οτι περασαν στην ευρωπη..

mousaka+10 28-08-2008 03:38

Δν τιμει καθολου την ομαδα τ λιμανιου...ναι τ αγγλικου λιμανιου.Ναι ρε...αυτη την ομαδα π λενε οτι εχει κ τεραστια ιστορια...την παρεα τ Ισπανου κανονιου κ τ μεγαλου αρχηγου π με κουβαδιασε!

aitherovamon 28-08-2008 03:42

Δεν τιμει καθολου τους παιχτες που νομιζουν οτι ξερουν να πονταρουν , να πονταρουν λαθος σε ματς που ειναι κριμενα πριν την εναρξη τους ..

αντιθετως ΤΙΜΕΙ και μαλιστα υπερβολικα πολυ αυτη την υπερομαδα με τους υπερπαιχτες που παιρνει τα αποτελεσματα οποτε θελει

Neacel 28-08-2008 12:21

Tιμεί την Τότεναμ που ακόμα δεν μας έδωσε τον Μπερμπάτοφ ακόμα?

Δεν την τιμεί....

Τιμεί την Ατλέτικο που ριξε 4 στην Σάλκε και είναι στο τεταρτο γκρουπ δυναμικότητας?

Με τιμεί που νομίζω πως αυτή θα παίξει με τον ΠΑΟ?

Mazda 6 28-08-2008 18:56

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 58639)
Τον τιμεί που είναι κολλημένος με τα βάρη:P

Σε τιμεί που μας καταλαβαίνεις!;D

xoulk13 29-08-2008 15:24

Με τιμεί που το σημερινό άρθρο του Γκότζου είναι λες και έβγαλε κάποιος από το κεφάλι μου αυτό που σκεφτόμουν για τον "αμυντικό που χρειάζεται ο ΠΑΟ" ; Με τιμεί που,οκ,δε με χαλαει ένας καλύτερος αμυντικός,αλλά κυρίως γιατί ΙΣΩΣ θα προλάβει πιο γρήγορα ο Τεν Κάτε να έχει κάποια αποτελέσματα που θέλει για τη συμπεριφορά μας στην άμυνα και όχι γιατί ξαφνικά δε θα περνάει κουνούπι; Τέλος με τιμεί που για ακόμα μια φορά τυχαίνει κάτι που σκεφτόμουν ή συζητούσα να το δω μετά γραμμένο από τον Γκότζο; (παρακαλώ αν υπάρχουν απαντήσεις να είναι με φωνή4 )

Mazda 6 29-08-2008 18:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 58760)
Με τιμεί που το σημερινό άρθρο του Γκότζου είναι λες και έβγαλε κάποιος από το κεφάλι μου αυτό που σκεφτόμουν για τον "αμυντικό που χρειάζεται ο ΠΑΟ" ; Με τιμεί που,οκ,δε με χαλαει ένας καλύτερος αμυντικός,αλλά κυρίως γιατί ΙΣΩΣ θα προλάβει πιο γρήγορα ο Τεν Κάτε να έχει κάποια αποτελέσματα που θέλει για τη συμπεριφορά μας στην άμυνα και όχι γιατί ξαφνικά δε θα περνάει κουνούπι; Τέλος με τιμεί που για ακόμα μια φορά τυχαίνει κάτι που σκεφτόμουν ή συζητούσα να το δω μετά γραμμένο από τον Γκότζο; (παρακαλώ αν υπάρχουν απαντήσεις να είναι με φωνή4 )

(φωνή 4)
Ναι ρε σε τιμεί!!! Άντε να του φας και τη θέση σιγά σιγά!!!:hehe:

mousaka+10 30-08-2008 05:24

Με τιμει π μ εχει φαει η πεινα κ τρωω παστιτσιο απο το ψυγειο;;
Με τιμει που μετα με κοβω να κατεβαζω κ το μουσακα ψυγειου;
Με τιμει π χαλασα ξερω γω ποσο γαλα γτ κατα λαθος το εριξα στο μπολ με τα ποπ κορν κ οχι με τα κορν φλεικς;;

aitherovamon 30-08-2008 05:44

ε δεν σε τιμει και παρα πολυ , αλλα απο μενα που τρωω καμμενα γεμιστα απο το ψυγειο , εισαι σε καλυτερη μοιρα..
οχι βεβαια,, ενας mousaka δεν μπορει να φαει εναν μουσακα...
αυτο το τελευταιο σε τιμει δεοντως ,ειδικα αν το εφαγες κιολας

Mazda 6 30-08-2008 10:10

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 58798)
Με τιμει π μ εχει φαει η πεινα κ τρωω παστιτσιο απο το ψυγειο;;
Με τιμει που μετα με κοβω να κατεβαζω κ το μουσακα ψυγειου;
Με τιμει π χαλασα ξερω γω ποσο γαλα γτ κατα λαθος το εριξα στο μπολ με τα ποπ κορν κ οχι με τα κορν φλεικς;;

Σε τιμούν όλα παιδί μου μουσακάκι!!!

Εγώ στη θέση σου θα το τρωγα το γάλα με το ποπ κορν...;)

Φάε παιδί μου, φάε να μεγαλώσεις!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:54.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0