![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
γιατι ξερουν οτι θα χασουν το πρωταθλημα , αλλα θα εχουν παντα το σκεπτικο οτι περασαν στην ευρωπη.. |
Δν τιμει καθολου την ομαδα τ λιμανιου...ναι τ αγγλικου λιμανιου.Ναι ρε...αυτη την ομαδα π λενε οτι εχει κ τεραστια ιστορια...την παρεα τ Ισπανου κανονιου κ τ μεγαλου αρχηγου π με κουβαδιασε!
|
Δεν τιμει καθολου τους παιχτες που νομιζουν οτι ξερουν να πονταρουν , να πονταρουν λαθος σε ματς που ειναι κριμενα πριν την εναρξη τους ..
αντιθετως ΤΙΜΕΙ και μαλιστα υπερβολικα πολυ αυτη την υπερομαδα με τους υπερπαιχτες που παιρνει τα αποτελεσματα οποτε θελει |
Tιμεί την Τότεναμ που ακόμα δεν μας έδωσε τον Μπερμπάτοφ ακόμα?
Δεν την τιμεί.... Τιμεί την Ατλέτικο που ριξε 4 στην Σάλκε και είναι στο τεταρτο γκρουπ δυναμικότητας? Με τιμεί που νομίζω πως αυτή θα παίξει με τον ΠΑΟ? |
Παράθεση:
|
Με τιμεί που το σημερινό άρθρο του Γκότζου είναι λες και έβγαλε κάποιος από το κεφάλι μου αυτό που σκεφτόμουν για τον "αμυντικό που χρειάζεται ο ΠΑΟ" ; Με τιμεί που,οκ,δε με χαλαει ένας καλύτερος αμυντικός,αλλά κυρίως γιατί ΙΣΩΣ θα προλάβει πιο γρήγορα ο Τεν Κάτε να έχει κάποια αποτελέσματα που θέλει για τη συμπεριφορά μας στην άμυνα και όχι γιατί ξαφνικά δε θα περνάει κουνούπι; Τέλος με τιμεί που για ακόμα μια φορά τυχαίνει κάτι που σκεφτόμουν ή συζητούσα να το δω μετά γραμμένο από τον Γκότζο; (παρακαλώ αν υπάρχουν απαντήσεις να είναι με φωνή4 )
|
Παράθεση:
Ναι ρε σε τιμεί!!! Άντε να του φας και τη θέση σιγά σιγά!!!:hehe: |
Με τιμει π μ εχει φαει η πεινα κ τρωω παστιτσιο απο το ψυγειο;;
Με τιμει που μετα με κοβω να κατεβαζω κ το μουσακα ψυγειου; Με τιμει π χαλασα ξερω γω ποσο γαλα γτ κατα λαθος το εριξα στο μπολ με τα ποπ κορν κ οχι με τα κορν φλεικς;; |
ε δεν σε τιμει και παρα πολυ , αλλα απο μενα που τρωω καμμενα γεμιστα απο το ψυγειο , εισαι σε καλυτερη μοιρα..
οχι βεβαια,, ενας mousaka δεν μπορει να φαει εναν μουσακα... αυτο το τελευταιο σε τιμει δεοντως ,ειδικα αν το εφαγες κιολας |
Παράθεση:
Εγώ στη θέση σου θα το τρωγα το γάλα με το ποπ κορν...;) Φάε παιδί μου, φάε να μεγαλώσεις! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:54. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin