![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
ENNOEITAI NAI http://board.greenwebfans.com/forum/...es/shmaia2.gifhttp://board.greenwebfans.com/forum/...es/shmaia2.gif θύρα; ;p |
Νάνι: «Μη με συγκρίνεται με τον Κ. Ρονάλντο…»
Με τιμει που την συγκεκριμενη δηλωση την διαβασα νομιζωντας οτι την ειχε κανει ο ΝΤΑΝΙ?? (λογω γκαβομαρας) |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
εχω επισης να προσθεσω : Τιμεί την γιαγιά μου που είχε εκνευριστεί με κάτι που της είχε πει ο θείος μου και μου είπε "ο ενας λεει αυτό ,ο άλλος το άλλο ,ο καθένας κάνει οτι θέλει και γκρινιάζει.Με συγχρωρείς αλλα ΝΑ μου και 'μενα" και εκανε την χειρονομία? Τιμεί την αδερφή μου κ εμενα που πάθαμε σοκ και μετα λιώσαμε? |
Παράθεση:
ναι... αλήθεια... όταν γελάγατε... η γιαγιά... τι έκανε? |
Με τιμεί που είμαι στο Living Room πίνω καφεδάκι και σερφάρω;
Με τιμεί που η πρακτική στο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο του Ρεθύμνου βαθμολογήθηκε με 10; Με τιμεί που πέρασα μάλλον το περίφημο μάθημα "Ο Τρωικός Μύθος απο τον Βιργίλιο εως τα χρόνια του Νέρωνα"; Με τιμεί που απόψε, αν και είμαι πλέον έβδομο έτος θα είμαι πρόεδρος στις εκλογές της ΠΑΣΠ Ρεθύμνου; (ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!) Με τιμεί που η εργασία μου "Εικονοπλσία και Ρητορική του Έρωτα σε 10 Σιαξπηρικά Σονέτα" κοντεύει να γίνει βιβλίο;! :):):) |
Παράθεση:
Ναι...;p :clap:μπράβοοο... ναι... ναι... τι μάθημα είναι αυτό καλέ? @@ χμμμ... κανείς δεν είναι τέλειος! ναι...:armed: :rofl:ναι... που το πουλάνε? να το παραγγείλω... - Με τιμεί που έπρεπε να έχω παραδώσει πτυχιακή από πέρσυ και ακόμα γράφω? - Με τιμεί που πνίγομαι... και σήμερα έκανα το 1ο μάθημα Γερμανικών? |
Παράθεση:
Άργησα αλλά μπήκα;D Ναι την τιμεί γιατί αυτή η γιαγιά είναι απο άλλο πλανήτη(όπως και η δική μου εξάλλου) Ναι,ναι Αλίνα μου,δεν το συζητώ καν!!! :rofl: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:04. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin