![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Με τιμεί που αγόρασα εισιτήρια για τον αγώνα New Jersey Nets V Miami Heat στην Ο2 Αρένα στο Λονδίνο ;;
|
Παράθεση:
Όχι δεν την τιμεί που δεν είναι καλύτερη.... Κάνω παρατηρήσεις για να μην ξανακάνουν λάθη οι άνθρωποι. Παράθεση:
Τον φίλο σου δεν τιμεί που ήθελε να πει την Καγιά Βικάρα. Βικάρα ήταν μόνο μία, η Μοσχολιού.... Παράθεση:
Δεν την τιμεί την άτιμη που δεν κυκλοφορεί σε κουβά. Αυτή ήταν η αγαπημένη μου συσκευασία... Κρίμα να πάρει η ευχή να πάρει κρίμα... Κότες, κότες, κότες που θα λεγε και ο Τερενς Κουίκ Certs ε? Σε τιμεί.... Υπήρχαν Hollywood τσίχλες? Ναι σε τιμεί που θα κάνεις έκθεση. Θα σε τιμεί πιο πολύ αν βάλεις και εισιτήριο για να μπορει να βλέπει ο κόσμος τα εκθέματα.... |
Παράθεση:
click to show Δν τς τιμει ομως π πηγαν στην Αγγλια π δν ξερουν τι ειναι μπασκετ. |
Με τιμεί που σήμερα θα παω για συναντηση με τη διοίκηση του ΑΟΧ;
Με τιμεί που νομίζω πως θέλουν να μας κάνουν πρώτα τσιράκια; Με τιμεί που εκεί που θα πάμε έχει καλό φαγητό τουλάχιστον;! :) |
Παράθεση:
ε ναι :P |
Παράθεση:
Με τιμεί γιατί όλη την κοροιδία την έγραψε ο ξαδερφούλης μου και όχι εγώ,οπότε μην τα λες σε μένα..;p Επίσης με τιμεί γιατί τα ορθογραφικά είναι δικά του!!;D Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι,όπως επίσης και το άβαταρ σου μίστερ!!;D |
με τιμεί που σήμερα ξεπαγιάζω στην Ιταλία... και την Κυριακή θα λιώνω στην Αθήνα?
|
Παράθεση:
|
Τιμει την αδερφη που πηγε να ποσταρει "με τιμει που ειμαι μακακας" κ την προλαβα λιγο πριν πατησει καταχωρηση;;
Με τιμει που δν προλαβα να σωσω την καλησπερα της;; |
χαχαχαχαχαχα,
την τιμει απεριοριστα... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:56. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin