WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Xavier 29-07-2008 14:18

Απάντηση: Με τιμεί που...

τιμεί τον αστρολάβο που έχει κάψει το μυαλό του σήμερα στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή ?

Insomni@ 29-07-2008 14:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 55962)
τώρα ξεκινάει το βράδυ προλαβαίνεις αν θες (66) και θα σε τιμεί κιόλας ;p

Στην Πάρο το χασα το βράδυ..εδώ τι να το κάνω?Κάθε μέρα στην Αθήνα είμαι:P

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 56015)
τιμεί τον αστρολάβο που έχει κάψει το μυαλό του σήμερα στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή ?

Ναι, τον τιμεί όσο δεν πάει..:rofl:

MaDa 29-07-2008 14:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 55913)
Μας τιμεί που σήμερα και εμείς εδώ ψοφάμε στη ζέστη ;;
Τιμεί τους Άγγλους που τα έχουν παίξει με τρίτη συνεχόμενη μέρα ζέστης ;;
Τιμεί μια συνάδελφο μου που πήγε διακοπές στην Μαγιόρκα, γύρισε με εγκαύματα από τον ήλιο αλλά κατά τα άλλα παραπονιέται για τη ζέστη εδώ ;;

ναι...
όχι... σαν μπαρμπούνια θα είναι...
χαχαχα... ε πως θα μάθετε ότι πήγε Μαγιόρκα?
χαχαχα

εδώ πάντως έχει τρελό αέρα...

Elina 30-07-2008 02:04

Με τιμεί που περίμενα σαν μαλ@κας στο ικα τον γιατρο ,που είχε αργήσει μισή ωρα?
Τον τιμεί που άργησε γιατι εκανε διάλειμμα?
Τιμεί την γιαγια μου που δεν είδε σκαλωσια στην Ιπποκράτους,έπεσε και έσπασε 4 κοκκαλα στον ώμο της?
Με τιμεί που ενω της έλεγα οτι δεν προσέχει και περπατάει σαν φουριόζα,έπεσα σήμερα ενώ κατέβαινα απο το πεζοδρόμιο??
Δεν τιμεί το πόδι μ που έχει διαστρεμμα και θα πρεπει να παω νοσοκομείο

Mazda 6 30-07-2008 02:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 56034)
Με τιμεί που περίμενα σαν μαλ@κας στο ικα τον γιατρο ,που είχε αργήσει μισή ωρα?
Τιμεί την γιαγια μου που δεν είδε σκαλωσια στην Ιπποκράτους,έπεσε και έσπασε 4 κοκκαλα στον ώμο της?
Με τιμεί που ενω της έλεγα οτι δεν προσέχει και περπατάει σαν φουριόζα,έπεσα σήμερα ενώ κατέβαινα απο το πεζοδρόμιο??

Όχι σε όλα βέβαια...

Περαστικά! Και σε σένα και στη γιαγιά!:)

MaDa 30-07-2008 10:08

Παράθεση:

εσένα ναι... εκείνον όχι...
χαχαχα... όχι... μόνο μισή ώρα διάλειμμα?
τρομερή γιαγιά... μην την αφήνετε σε γκρεμούς...
χαχαχα... κληρονομικό είναι... όλες μέσα κλειδωμένες...
ουπς... μη πας στο ΚΑΤ... ήμουνα στα επείγοντα 3 ώρες... και έφυγα... επειδή δεν είχε μπει ούτε το νο1...

Insomni@ 30-07-2008 14:05

Παράθεση:

Όχι..Έγω να δεις πόσο περίμενα στο κέντρο υγείας Πάρου..:amhn:
Ντάξει συγχωρείται κάπως
Όχι!!Και η δική μου κάτι τέτοια κάνει και την τρέχουμε!!
Ναι σε τιμεί που της φωνάζεις αλλά δεν σε πολυτιμεί που έφαγες σαβούρα..
Όχι δεν το τιμεί και περαστικάααααααααααααα Ελίνα μου!!!!!!!!!!!!:)

Mazda 6 31-07-2008 17:52

Με τιμεί που απόψε θα παω σε έναν αρραβώνα που κάνουν οι Ζωνιανοί κουμπάροι μου;

Με τιμεί που θα προσπαθήσω να αποφύγω να πιω, αλλά δε το βλέπω (και ν φαω, γιατί θα έχει πολύ κρέας:));

Και τέλος, με τιμεί που παρ' όλο που θα παω σε αρραβώνα και χαρά, θα φοράω μαύρο πουκάμισο (όπως όλοι, αλλά μάλλον ο μόνος με Armani:));

depoina 31-07-2008 17:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 56131)
Με τιμεί που απόψε θα παω σε έναν αρραβώνα που κάνουν οι Ζωνιανοί κουμπάροι μου;

Με τιμεί που θα προσπαθήσω να αποφύγω να πιω, αλλά δε το βλέπω (και ν φαω, γιατί θα έχει πολύ κρέας:));

Και τέλος, με τιμεί που παρ' όλο που θα παω σε αρραβώνα και χαρά, θα φοράω μαύρο πουκάμισο (όπως όλοι, αλλά μάλλον ο μόνος με Armani:));

Ναι
Τι θα προσπαθήσεις ρε ψέμμα..Από τώρα υπολογίζεις πόσα πιάτα θα φας ;D
Όχι. Το μαύρο πουκάμισο καλοκαιριάτικα είναι για τα πανηγύρια (εξαιρούνται οι αρραβώνες :P ) και ας είναι και από τον θεό τον ίδιο ;D

Insomni@ 01-08-2008 01:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 56131)

Ναι,αρκεί να μην σας σερβίρουν μαζί με τα κρασιά και κάτι άλλο παρέα..:P
Ναι,για μια μέρα δεν θα σε σκοτώσει,απλά την επόμενη κάνε κάτι αποτελεσματικό για να χάσεις αυτά που έφαγες!!
Εμ,Κρητικός δεν είσαι?Δεν περίμενα κάτι άλλο απο μαύρο..;p

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:58.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0