WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Mazda 6 07-07-2008 15:15

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 55219)
Τιμεί σήμερα το μεσημέρι που με πήρε μια κυριούλα τηλέφωνο στο κινητό απο έναν επαρχιακό αριθμό και στην αρχή δεν μίλαγε?
Την τιμεί που σε κάποια φάση,μετά απο πολλά ''ΝΑΙ?'',λέει σε βλάχικη προφορά ''Ποια σι συ?'' ?:amhn:
Με τιμεί που ήθελα να της απαντήσω ο Χάρος αλλά βαριόμουν?;D

Ναι
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ναι!
Όχι, μη γίνεσαι κακιά!!!

Με τιμεί που η όλη φάση μου θύμισε τηλεφωνική φάρσα Αρναούτογλου;!:clap:

Insomni@ 07-07-2008 18:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 55226)

Με τιμεί που η όλη φάση μου θύμισε τηλεφωνική φάρσα Αρναούτογλου;!:clap:

Ναι,σε τιμεί!!;D Μακάρι να 'ταν φάρσα,αλλά δεν ήταν..:P

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55227)
:rofl:τι είπες κοπέλα μουυυ?;p

kalo!!!:rofl:

Mazda 6 08-07-2008 01:42

Τιμεί το παιδάκι του μαγαζάτορα, στη καφετέρια που έχω στέκι μου στο Παλιό Λιμάνι στα Χανιά, που όταν ο ρωτήσαμε σήμερα τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει, μας απάντησε: Ή πειρατής, ή Ισπανός!!!

:clap::clap::clap:

MaDa 08-07-2008 08:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 55245)
Τιμεί το παιδάκι του μαγαζάτορα, στη καφετέρια που έχω στέκι μου στο Παλιό Λιμάνι στα Χανιά, που όταν ο ρωτήσαμε σήμερα τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει, μας απάντησε: Ή πειρατής, ή Ισπανός!!!

όχι βέβαια... για ρώτα τον μικρό... ξέρει τι σύνταξη παίρνει ένας πειρατής ή ένας Ισπανός? τς τς τς ... νεολαία....

;p

Insomni@ 08-07-2008 15:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 55245)

Ναι,το τιμεί!!Αν και πειρατής θα ΄χει πιο πλάκα απο Ισπανός..:rofl::P

mousaka+10 10-07-2008 01:29

Δν την τιμει τη Σκωτια που μεχρι τις 12 θα χει φως...πως να κοιμηθεις ετσι.Κ πως να κοιμηθεις οταν τις 5 θα συνεχισε να μην τιμιεται αφου θα χει τρελο ηλιο;;:(

Mazda 6 10-07-2008 01:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 55300)
Έλα μουσακά γκρινιάρη, στη Σκωτία έχουν ανακαλύψει και τα παντζούρια. Μη σου πω και τις κουρτίνες:P

XAXAXAXA

Μόνο γι' αυτό, δε σε τιμεί!!!:rofl:

Insomni@ 10-07-2008 09:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 55298)
Δν την τιμει τη Σκωτια που μεχρι τις 12 θα χει φως...πως να κοιμηθεις ετσι.Κ πως να κοιμηθεις οταν τις 5 θα συνεχισε να μην τιμιεται αφου θα χει τρελο ηλιο;;:(

:rofl:
Αν το καλοσκεφτέις την τιμεί αυτό,αλλά όσον αφορά τον ύπνο όχι..

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 55300)
Έλα μουσακά γκρινιάρη, στη Σκωτία έχουν ανακαλύψει και τα παντζούρια. Μη σου πω και τις κουρτίνες:P

kalo!!!
Το λές εσύ που σε παίρνει ο ύπνος στο λεπτό αδερφούλη..;p

Balazar 10-07-2008 13:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6

Eξαρτάται απο την ηλικία του, άν είναι κάτω των 5 ετών το τιμεί διαφορετικά όχι δέν το τιμεί γιατί η απάντηση δείχνει οτι το μυαλουδάκι του πάει πίσω απο την ηλικία του.

Mazda 6 10-07-2008 15:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Balazar (Μήνυμα 55311)
Eξαρτάται απο την ηλικία του, άν είναι κάτω των 5 ετών το τιμεί του διαφορετικά όχι δέν το τιμεί γιατί η απάντηση δείχνει οτι το μυαλουδάκι του πάει πίσω απο την ηλικία.

E ναι... γιατί απο ένα 5χρονο-6χρονο, που το μυαλουδάκι του συμβαδίζει με την ηλικία του, περιμένεις να σου πει "πυρηνικός φυσικός", "νομπελίστας", "σολίστ" ή "αγγειοχειρουργός"...:hehe:

Το τιμεί όμως γιατί είναι 3,5:P

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:00.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0