WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Astrolabos 31-01-2008 21:15

Απάντηση: Με τιμεί που...

Δε σε τιμεί που υπερασπίζεσαι τις ιδιωτικοποιήσεις γιατί αν γίνει αυτό τότε η ΔΕΗ δε θα μπορεί να καλύψει ούτε το 50% της Ελλάδας;p

gatoni 01-02-2008 23:14

Τιμεί επιστημονικό βιβλίο που μας έχουν δώσει από τη σχολή που περιγράφει τη λειτουργία μιας μεθόδου με την φράση
"rdt3.0 works, but performance stinks";;

Αχαχαχαχα!!! :rofl:
Επιστημονικότατος όρος κυρίες και κύριοι!!!

Insomni@ 01-02-2008 23:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 43631)
Τιμεί επιστημονικό βιβλίο που μας έχουν δώσει από τη σχολή που περιγράφει τη λειτουργία μιας μεθόδου με την φράση
"rdt3.0 works, but performance stinks";;

Αχαχαχαχα!!! :rofl:
Επιστημονικότατος όρος κυρίες και κύριοι!!!

Kαι επιστημονικό βιβλίο...ουάου;D...Δεν το τιμεί στα σίγουρα:hehe::amhn:

Insomni@ 03-02-2008 11:47

Με τιμεί που πήγα να σηκωθώ απο το κρεβάτι να πάρω κάτι απο το γραφείο και μπουδουκλώθηκα και έπεσα με τα γόνατα στο ξύλινο πάτωμα???:slap:
Με τιμεί που έχω αρχίσει και πιστεύω ότι όλα τα ''καλά'' έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις???

MaDa 03-02-2008 12:00

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 43886)
Με τιμεί που πήγα να σηκωθώ απο το κρεβάτι να πάρω κάτι απο το γραφείο και μπουδουκλώθηκα και έπεσα με τα γόνατα στο ξύλινο πάτωμα???:slap:
Με τιμεί που έχω αρχίσει και πιστεύω ότι όλα τα ''καλά'' έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις???

ωχ... τι ωραίο ξύπνημααα... ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... όχι δεν σε τιμεί Κυριακάτικα!!!

ναι ναι ναι ναι ναιεεεεεεεεεεεεεεε

Mazda 6 03-02-2008 12:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 43886)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Παίζει να γελάω κανα μισάωρο!!!

Σε τιμούν και τα 2!!!

MaDa 03-02-2008 13:55

με τιμεί που δίαβάζω αστικό δίκαιο... μάθημα του 1ου εξαμήνου... ένα από τα 3 μαθήματα που μου έχουν μείνει για πτυχίο???

;p

Insomni@ 03-02-2008 13:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 43931)
με τιμεί που δίαβάζω αστικό δίκαιο... μάθημα του 1ου εξαμήνου... ένα από τα 3 μαθήματα που μου έχουν μείνει για πτυχίο???

;p

Σε τιμεί!!!:clap: Με το καλό!!!

Mazda 6 03-02-2008 14:16

Παράθεση:

;p

Και βέβαια σε τιμεί!!! Άντε και στα δικά μας!!!

TALOS 03-02-2008 14:20

Παράθεση:

;p

μεχρι εδω για σενα ειναι αρκετο να πω ΝΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΙ

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:36.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0