![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Ναι!! Ναι...έλα βρε Δέσποινα,θέλω ξανα ατάκες του στύλ ''λιφτι''!!!;D Ναι!!Τιμή και δόξα στον μπαμπά!!:clap: Τιμεί την κολλητή μου που πήρε ένα κανίς 4μηνών γλύκα? Τιμεί το σκυλί που σχεδόν όλους τους γρυλλίζει? Το τιμεί που το έβγαλα βίντεο?kalo!!! |
Παράθεση:
Την τιμει μονο αν δε βρηκε σφουγγαριστρα και αγορασε αυτο Μαλακισμενα σκυλια εξ απ ανεκαθεν Δε σε τιμει που σπαταλησες εστω και ενα byte για το πατσαβουρι (66)(66)(66) |
Με τιμεί που πιο νωρίς ήμουν με τον πατέρα μου βόλτα στη θάλασσα ;;
Τον τιμεί που παρά την ηλικία του την πάει την ΧΤ κανόνι ;; Τον τιμεί που με τρέλανε για την οικονομία της Ελλάδας και που όλο αναρωτιόταν μόνος του που θα πάει αυτό το χάλι ;; Τιμεί δυο κωλόγριες κοντά μας που έλεγαν πως ο πατέρας μου είναι ο γκόμενός μου ;; Με τιμεί που γύρισα στη μία και της είπα ότι είναι πατέρας μου και με κοίταζε σαν ηλίθια ;; Γκρις σακς ρε... |
Παράθεση:
Ναι!! Ναι,δεν έχει κι άδικο πάντως.. ΌΧΙ!! Ναι!!:clap: Ρε συ,δεν το ξέρεις??Ορισμένοι παπούδες και ορισμένες γιαγιάδες θέλουν πολύ ξύλο...Οι μεν για την απροσεξία τους και οι δε για το στόμα τους..:amhn: |
Τιμει τη WIND που εχει ξεφυγει κ μοιραζει δωρεαν καρτες ΣΙΜ;
Με τιμει που εχω 4 καρτες σιμ κ δυο συσκευες; Με τιμει που προσπαθησω να πουλησω ΣΙΜ σε αγνωστους π βρισκω στην Πατρα για 5€; Με τιμει που καθε πρωι βαζω τα δυο κινητα,τη μανα μ κ ενα ξυπνητηρι να με ξυπναν γτ αλλιως δν γινεται δουλεια; |
Παράθεση:
Ιστορια προπολεμικη που μου χουν διηγηθει οι γονεις μου. Ειναι σ' ενα αμαξι ο πατερας, η μητερα μου και μια θεια μου( γυναικα του αδελφου της μητερας μου) και πανε στο χωριο μου. Οδηγαει η θεια μου, καθεται μπροστα ο πατερας μου και στο πισω καθισμα η μητερα μου. Τιμει αστυνομικο που τους σταματησε για ελεγχο που περασε τον πατερα μου και τη θεια μου για ζευγαρι και τη μανα-μανουλα-μαμα μου για πεθερα τους?? :hehe: Τον τιμει που επεμενε κιολας? Με τιμει που καθε φορα που μου λενε την ιστορια ξεραινομαι απ' τα γελια? kalo!!! |
Παράθεση:
Με τιμει που ήμουνα στο τρόλευ με την μικρη μου αδερφη και μας περασανε για μανα και κορή?Εγω ήμουν 15 και η αδερφη μου 9. την εκανα στα 4 :rofl: |
βασικα στα 6.Με τιμεί που δεν ξέρω ούτε μια πραξη αριθμητικης να κάνω και θέλω να περασω στατιστική?
|
Παράθεση:
Ναι!!Θέλω και γω!! Ναι,είσαι καλός εσύ!!! Ναι!!:clap: ΝΑΙ και το ρωτάς κιόλας άνθρωπε???:worship::worship::worship: |
Παράθεση:
Ανάλογα,αν είναι επαγωγική..... Με τιμεί που τελικά θυσίασα το air guitar festival για να πάω σήμερα στο Νοσφεράτου Διδόντικους; Με τιμεί που πρέπει να αντιγράψω πάπυρο σε νορμάλ κείμενο (είναι όλο σύμβολα και μισές λέξεις) και βαριέμαι απίστευτα,αλλά είναι το μόνο μάθημα που δε με παίρνει να πω "έεεεεεελα μωρέεεε"; Με τιμεί που νομίζω ότι ο Ψωμιάδης είναι ο Μπερλουσκόνι των φτωχών; @Μουσακάς: Δεν έχει ξεφύγει,λέγεται promotion και δε σε τιμεί που δεν το έχεις πάρει χαμπάρι,το κάνουν και οι άλλες... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:36. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin