![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
ΟΧΙ!!Ακόμα κι αν τις είχε δεν έχει λόγο να την κρίνει...;p Όχι.. ΟΧΙ!!:blabla: |
Μας τιμεί που αντί να γιορτάζουμε την πρωτομαγιά κάθε 1η του Μάη, έχουμε αργία κάθε πρώτη Δευτέρα του Μάη ;;
Μας τιμεί που ενώ η σημερινή μέρα θεωρείται αργία, σχεδόν όλα τα μαγαζιά είναι ανοιχτά ;; Τιμεί τον καιρό που είναι απαράδεκτος και μας χαλάει τα σχέδια ;; (66) |
Παράθεση:
Οχιιιιιι και παλι οχι καλα αυτο κ αν ειναι οχι..απαραδεκτος Με τιμεί το οτι με πήρε χθες αργά το βράδυ ο ύπνος ενω καθόμουνα στην τουαλέτα? Με τιμει που έχω χάσει το πρόγραμμα της σχολής και έτσι βρήκα δικαιολογία να μην πάω για μάθημα? |
Παράθεση:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑΙ Όχι... Παράθεση:
Όχι. Έτσι κι αλλιώς δε πάμε Σχολή και πάμε για καφέ στη λιακάδα. |
Παράθεση:
Όχιιι... ΌΧΙ... Παράθεση:
kalo!!!Όχι και τόσο...:rofl: Ναι,εννοείται!!! Με τιμεί που ξανάκανα τις τρύπες στα αυτιά μου που είχαν κλείσει? Με τιμεί που σε μια καφετέρια σήμερα παρείγγειλα milkshake με την λογική του ότι θα το βάλουν σε κανονικό ποτήρι αλλά εκείνοι προφανώς θα μπερδέυτηκαν και μου το φεραν σε βάζο...? click to show |
Παράθεση:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Είναι αυτό στο αβαταρ ε;... Ε ρε και να μην ήμουν στη δίαιτα...:hehe: |
Παράθεση:
Ναι για να πάμε και πουθενά :P ΌΧι Δεν σε τιμεί που λες ότι είναι αργία γιατί είναι απεργία ;) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν τους τιμεί άμα είναι βόδια. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:41. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin