![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Ναι... Καλυτερα απο το να μην μαθαινες καθολου...;D Ναι:metalo: |
Με τιμεί που έβλεπα χθές το Λιβερπουλ-Τσελσι σε "μαγνητοσκόπηση" με την αδερφή μου ?
Μας τιμεί που πανηγυρίσαμε τρελά το γκολ της Λίβερπουλ? Με τιμεί οτι δεν έιχα καταλάβει οτι ήταν μόνο αποσπάσματα και λέω΄" Κοιτα να δείς πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα "? Με τιμεί που το κατάλαβα στις διαφημήσεις και ξενέρωσα? |
Παράθεση:
Ναι (για να δεις ποσο αντικειμενικα το βλεπω παρολο που υποστηριζω Μαν. Γιουν.:rofl:) Εχχμμμμμ.... Ναι; Ναι.... Οχι.... Δεν ξενερωνουμε ποτε:P |
Παράθεση:
δεν με τιμεί που ξενέρωσα με την βλακεία μου:hehe: |
Παράθεση:
Ναι!!Ειδικά αν κάνατε και το θεικό να ανεβείτε πάνω στον καναπέ και να φωνάζετε συνθήματα:worship: Ναι,το χω πάθει και γω αυτό;D Όχι για το πρώτο και ναι για το δεύτερο.. |
Και επειδή έχω καιρό να πάω εκτός θέματος δεν σας τιμά που είστε Λίβερπουλ. Απλά....
|
Παράθεση:
Υ.Γ. και για να μην με διαγραψουν και εμενα...Μας τιμει που οσο παμε αυξανομαστε εμεις οι τρελοι και φανατικοι και συνειδητοποιημενοι λιβερπουντλιανς;; |
Παράθεση:
Τιμεί τον καιρό που έχει τρελαθεί και στην Αγγλία ;; Μας τιμεί που ζεσταινόμαστε και εδώ ;; |
Παράθεση:
Για να βγείς,βρε,εκτός θέματος έπρεπε το ''δεν σας τιμά'' να έλειπε απο την πρόταση... Παράθεση:
Ναι!! Αυτό δεν ξέρω πόσο καλό είναι...;p |
Παράθεση:
μας τιμεί ,μας τιμεί αν και δεν αυξανόμαστε απλά.πάντα υπήρχαμε απλώς τώρα μας ανακαλύπτουν οι άλλοι. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin