![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Ωωωωωχ..σε τιμεί να βαριέσαι αλλά δεν σε τιμεί να πείς ''έεεελα μωρέεε'' και να μην την κάνειςkalo!!! Ναι!! |
Παράθεση:
Ναι κλασικά ΝΑΙ... ΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ! Και βέβαια ναι! Παράθεση:
Όχι Ναι Παράθεση:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Παράθεση:
Ναι ρε!!! Καλά παπυρολόγια βρήκες να πάρεις;! Αμάν! Εγώ την έκοψα απο το πρώτο έτος!:amhn: ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑΙ |
Παράθεση:
Έχει το 550? Ε ναι τον τιμεί άλλωστε μια φορά καλός αναβάτης πάντα καλός αναβάτης.... Όχι δεν τον τιμεί. Ούτε ο Αλογοσκουφης δεν ανησυχεί τόσο Δεν τις τιμεί τις παλιόγριες.... Θα θελαν να του την πέσουν μάλλον....;p Όχι δεν έπρεπε να της το πεις. Έπρεπε να πεις δεν είναι γλύκας το μανάρι μου?:P Τιμεί το ΤΕΙ που διοργανώνει βραδιές με μουσική δωματίου? Με τιμεί που θέλω να πάω να τους ρωτήσω αν μέσα στα όργανα που παίζουν είναι και το φλαμπούτσο? |
Παράθεση:
@Neacel:Φοβερή ατάκα!!!Αν και παίζει οι γιαγιάδες να της έλεγαν και τίποτα και να φόρτωνε η Δέσποινα... Ναι,φάση θα 'χει:rofl: Δεν ξέρω... Με τιμεί που έφερνα βόλτα σακούλα με βιβλία απο τις 9 το πρωί ως τώρα? Μας τιμεί που κάναμε το λάθος με μια φίλη μου,μετά το Θησείο,να μπούμε στα McDonalds και είδα μαζεμένα πάρα πολλά emo σε σημείο να αισθάνομαι ότι είμαι στον emo world? |
Mε τιμει που εχω φτιαξει mosh pit με καρεκλες, σκαμπο, το σταντ της κιθαρας, την ντουλαπα μ κ το κρεβατι μ κ ετοιμαζω να βαλω painkiller κ να ορμησω;;
|
Mε τιμεί που κάθομαι νυχτιάτικα και βλέπω σε βιντεάκια στο youtube την αντιπαράθεση Φινλανδία vs Σουηδία?
Με τιμεί το οτι κάποιος μόλις ανατίναξε τα σκουπίδια κάτω απο το σπιτι μου? Με τιμεί οτι πονάει διαβολεμένα ο αυχένας μου και γι'αυτο στίβω σαν ρομπότ?:( |
Δε τον τιμεί καθόλου που ανατίναξε τα σκουπίδια. Σε ποια περιοχή μένεις;
|
Παράθεση:
Όχι..what the hell?!?! 'Οοοοχι!!! |
Με τιμεί που ενώ είπα να κοιμηθώ στις 12,τελικά κατέληξα να είμαι ξύπνια στις 4,λόγω υπερέντασης?:amhn:
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:26. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin