![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Δασκαλε διαφωνω για το συλλαλητηριο!:fit:
|
Με τιμεί που θέλω να συνεννοηθώ με τον cantona13 για να ιδρύσουμε το "σύλλογο φίλων Τζίγκερ" ; Είμαστε 2,διάολε!
Υ.Γ.:Λευτεριά στο Λουκά Βύντρα! |
Με τιμει που 3 μερες εχω ξετιναξει τα μαγαζια, και περιμενω τη Δευτερα για να συνεχισω το εργο μου? :armed:
Με τιμει που χθες που μπηκα σε μαγαζι με ρουχα μετα απο 4 και κατι μηνες κι εκανα σαν 5χρονο? Τιμει την αγορα που μετα απο χροοοονια εχει και 2-3 ρουχα της προκοπης? |
Παράθεση:
Ναι σε τιμεί,αρκεί βέβαια να το κάνεις:P Παράθεση:
Ναι!!!Μπράβοοοοο Μαίρη!!!:clap:Πάρ' τους τα ΟΛΑ!!Μην αφήσεις τίποτα!!!;D Ναι,σε νιώθω,σε καταλαβαίνω και γω έτσι κάνω ώρες ώρες... Όχι,πρέπει πάντα να χει ρουχα τηε προκοπής...:blabla: |
Παράθεση:
http://z.about.com/d/architecture/1/7/W/i/Petra-lge.jpg Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν ξέρεις πόσο σε τιμεί και πόσο σε ζηλεύω(όχι με την κακή έννοια,προς θεού!!) Παράθεση:
Μπορείτε επίσης να κάνετε και 2 πίτες και να κερδίσετε και οι 2 φλουρί;D |
Παράθεση:
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! Άντε και στα δικά μου, γιατί έχω πολύ καιρό να παω!!! Καταραμένε Cavalli θα μας τα φας πάλι!!!:rofl: |
Μας τιμεί που σήμερα μαζευτήκαμε να φάμε οικογενειακώς (6 άτομα στο σύνολο);
Με τιμεί που ξενέρωσα γιατί ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά που ήμαστε πολιτισμένοι, δεν υπήρξε καμία διαφωνία σε τίποτα και όλα κύλησαν τελείως ομαλά ;; Με τιμεί που είπα ότι διάβασα για την έλλειψη νερού και πετάχτηκε ο πατέρας μου και μου απάντησε 'Τον κακό τους τον καιρό που δεν έχουμε νερό' ;; |
Παράθεση:
ΝΑΙ! Τραπεζι χωρις μια τουλαχιστον διαφωνια ειναι για τους ξενερωτους τους Αγγλους! Οποτε καλως ξενερωσες...:fit: Ναι γιατι ο,τι εχει τη φραση "τον κακο τους(σου/του/της κλπ) τον καιρο" ειναι τιμη για οποιον το λεει |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:37. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin