WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

mousaka+10 12-04-2008 14:44

Απάντηση: Με τιμεί που...

Δασκαλε διαφωνω για το συλλαλητηριο!:fit:

xoulk13 12-04-2008 15:16

Με τιμεί που θέλω να συνεννοηθώ με τον cantona13 για να ιδρύσουμε το "σύλλογο φίλων Τζίγκερ" ; Είμαστε 2,διάολε!

Υ.Γ.:Λευτεριά στο Λουκά Βύντρα!

pink 12-04-2008 15:18

Με τιμει που 3 μερες εχω ξετιναξει τα μαγαζια, και περιμενω τη Δευτερα για να συνεχισω το εργο μου? :armed:
Με τιμει που χθες που μπηκα σε μαγαζι με ρουχα μετα απο 4 και κατι μηνες κι εκανα σαν 5χρονο?
Τιμει την αγορα που μετα απο χροοοονια εχει και 2-3 ρουχα της προκοπης?

Insomni@ 12-04-2008 15:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 50130)
Με τιμεί που θέλω να συνεννοηθώ με τον cantona13 για να ιδρύσουμε το "σύλλογο φίλων Τζίγκερ" ; Είμαστε 2,διάολε!

Ναι σε τιμεί,αρκεί βέβαια να το κάνεις:P

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 50131)
Με τιμει που 3 μερες εχω ξετιναξει τα μαγαζια, και περιμενω τη Δευτερα για να συνεχισω το εργο μου? :armed:
Με τιμει που χθες που μπηκα σε μαγαζι με ρουχα μετα απο 4 και κατι μηνες κι εκανα σαν 5χρονο?

Ναι!!!Μπράβοοοοο Μαίρη!!!:clap:Πάρ' τους τα ΟΛΑ!!Μην αφήσεις τίποτα!!!;D
Ναι,σε νιώθω,σε καταλαβαίνω και γω έτσι κάνω ώρες ώρες...
Όχι,πρέπει πάντα να χει ρουχα τηε προκοπής...:blabla:

Cantona13 12-04-2008 15:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 50110)
Δεν τους τιμεί καθόλου όμως...:(
Δες την θετική πλευρά της υπόθεσης,τουλάχιστον πήγες στην Ιορδανία!!!;D

Απο αυτην την πλευρα το βλεπω! Συν το οτι πατησα τα χωματα που πατησε ο Ιντι στην 3η (αν θυμαμαι καλα) ταινια του (Πετρα δηλ.)
http://z.about.com/d/architecture/1/7/W/i/Petra-lge.jpg
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 50119)
Ρεεεεε Ιορδανία? Πότε πήγες? Ω σε τιμεί πολύ ρε....

Τεταρτη 26 Μαρτιου εφυγα και χθες γυρισα! Καλα εκανα ενα μαυρισμα με τον κωλοηλιο που ειχε..... Δεν μπορεις να φανταστεις τι δουλεμα εχω φαει...
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 50127)
Δασκαλε διαφωνω για το συλλαλητηριο!:fit:

Δε μου λες.... Ειδες την περσινη χρονια, την συγκρινες με την φετινη και ειδες οτι πηγαινουμε κατα διαολου; Περα του οτι το θεωρω ηλιθιο λογο για να κατεβει κανεις σε συλλαλητηριο το οτι η ομαδα του δεν παει καλα απο τη στιγμη που υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα για να κανεις διαδηλωση το θεωρω και εντελως χαζο το να πιστευει κανεις οτι κατι θα πετυχει! Και αν δεν πιστευει οτι θα πετυχει κατι καλο τοτε πιος ο λογος να παει; Για εμενα αυτοι που θα πανε ειναι ή αθωα προβατα (για να εχω πονηρευτει ακομα και εγω φαντασου ποσο αθωοι πρεπει να ειναι) ή κομπλεξικοι που θα εκαναν τα παντα (και τη ψυχη τους στο διαολο, που λεμε, θα πουλουσαν) προκειμενου να φυγει ο Τζιγγερ... Ακομα και αν επαιρνε τον Παναθηναϊκο το χειροτερο καθικι.

Cantona13 12-04-2008 15:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 50130)

Ναι! Η καλυτερη ομως θα ειναι στην κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας του συλλογου! 50% πιθανοτητες ο καθενας για το φλουρι:hehe:

Insomni@ 12-04-2008 15:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 50133)
Απο αυτην την πλευρα το βλεπω! Συν το οτι πατησα τα χωματα που πατησε ο Ιντι στην 3η (αν θυμαμαι καλα) ταινια του (Πετρα δηλ.)
http://z.about.com/d/architecture/1/7/W/i/Petra-lge.jpg

Δεν ξέρεις πόσο σε τιμεί και πόσο σε ζηλεύω(όχι με την κακή έννοια,προς θεού!!)

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 50134)
Ναι! Η καλυτερη ομως θα ειναι στην κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας του συλλογου! 50% πιθανοτητες ο καθενας για το φλουρι:hehe:

:clap::clap::clap:
Μπορείτε επίσης να κάνετε και 2 πίτες και να κερδίσετε και οι 2 φλουρί;D

Mazda 6 12-04-2008 16:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 50131)

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!

Άντε και στα δικά μου, γιατί έχω πολύ καιρό να παω!!! Καταραμένε Cavalli θα μας τα φας πάλι!!!:rofl:

depoina 13-04-2008 14:45

Μας τιμεί που σήμερα μαζευτήκαμε να φάμε οικογενειακώς (6 άτομα στο σύνολο);
Με τιμεί που ξενέρωσα γιατί ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά που ήμαστε πολιτισμένοι, δεν υπήρξε καμία διαφωνία σε τίποτα και όλα κύλησαν τελείως ομαλά ;;
Με τιμεί που είπα ότι διάβασα για την έλλειψη νερού και πετάχτηκε ο πατέρας μου και μου απάντησε 'Τον κακό τους τον καιρό που δεν έχουμε νερό' ;;

Cantona13 13-04-2008 15:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 50231)
Μας τιμεί που σήμερα μαζευτήκαμε να φάμε οικογενειακώς (6 άτομα στο σύνολο);
Με τιμεί που ξενέρωσα γιατί ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά που ήμαστε πολιτισμένοι, δεν υπήρξε καμία διαφωνία σε τίποτα και όλα κύλησαν τελείως ομαλά ;;
Με τιμεί που είπα ότι διάβασα για την έλλειψη νερού και πετάχτηκε ο πατέρας μου και μου απάντησε 'Τον κακό τους τον καιρό που δεν έχουμε νερό' ;;

Ναι
ΝΑΙ! Τραπεζι χωρις μια τουλαχιστον διαφωνια ειναι για τους ξενερωτους τους Αγγλους! Οποτε καλως ξενερωσες...:fit:
Ναι γιατι ο,τι εχει τη φραση "τον κακο τους(σου/του/της κλπ) τον καιρο" ειναι τιμη για οποιον το λεει

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:37.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0