WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

MaDa 23-03-2008 22:33

Απάντηση: Με τιμεί που...

με τιμεί που έχω 3 κουτάβια και πρέπει να τα χαρίσω σε κάποιον επειγώντως?

με τιμεί που σκέφτομαι να κάνω σχετικό ποστ στο φόρουμ?

Elina 24-03-2008 13:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 48562)
με τιμεί που έχω 3 κουτάβια και πρέπει να τα χαρίσω σε κάποιον επειγώντως?

με τιμεί που σκέφτομαι να κάνω σχετικό ποστ στο φόρουμ?

Ναι σε τιμεί αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω;D
ναι να κάνεις να κάνεις

Με τιμεί που χτες και προχτές παίρνανε συνέχεια τηλέφωνο οι συγγενείς εκ του εξωτερικού για να μας ευχηθούν για Πάσχα ??
Μας τιμεί που δεν το σηκώναμε και εγώ πατούσα στο κινητό το κουμπάκι απασχολημένος??;D
Λίγο κακό στις άγιες δικές τους μέρες

MaDa 24-03-2008 14:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 48596)
Με τιμεί που χτες και προχτές παίρνανε συνέχεια τηλέφωνο οι συγγενείς εκ του εξωτερικού για να μας ευχηθούν για Πάσχα ??
Μας τιμεί που δεν το σηκώναμε και εγώ πατούσα στο κινητό το κουμπάκι απασχολημένος??;D

εεε... επειδή είναι Καθολικό Πάσχα μάλλον ε? όχι δεν σε τιμεί... πω πωωωω

εννοείται και ναι!!! φαντάζεσαι να είναι καμία θεία σου μέλος του forum και να σε βρίσει κανονικότατα?

Insomni@ 24-03-2008 14:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 48596)

Και ναι και όχι..Εμένα μου λέγαν Καλό Πάσχα κάτι φίλες απο το εξωτερικό και είχα μείνει...;D
Ναι!!!:rofl:

Α,μην ανησυχείς,το Easter Bunny θα τους έφερε δωράκια και θα το ξεχάσουν σταδιακάkalo!!!

depoina 24-03-2008 14:34

Μας τιμεί που εχθές μετά από το πολωνικό πασχαλινό γεύμα πήγαμε σε ένα λουνα παρκ διαφορετικό από τα άλλα ;;
Τιμεί όλα τα παιχνίδια που ήταν παλιά, πολύ καλοδιατηρημένα και δούλευαν με ατμό ;;
Με τιμεί που πέρασα πάρα πολύ ωραία ;;
Τιμεί τον καιρό που μας θέρισε με ψωφόκρυο και λίγο χιόνι ;;

Insomni@ 24-03-2008 14:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 48603)
Μας τιμεί που εχθές μετά από το πολωνικό πασχαλινό γεύμα πήγαμε σε ένα λουνα παρκ διαφορετικό από τα άλλα ;;
Τιμεί όλα τα παιχνίδια που ήταν παλιά, πολύ καλοδιατηρημένα και δούλευαν με ατμό ;;

Ναι,σας τιμεί!!!Αλλά αυτό που σας τιμεί ακόμα πιο πολύ ήταν ότι επιβιώσατε απο το πασχαλινό γεύμα;D
Όχι-Ναι!!-Ναι!!
Ναι!!Και το ρωτάς?;)
Όοοχι!!!

MaDa 24-03-2008 20:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 48603)

ναι ναι... αλλά τί είναι πολωνικό γεύμα?

ναιεεε... βάλε καμία φώτο ρεεε...

ε ναι... αυτό έλειπε!

ωχ... ναι πλάκα κάνεις...

Insomni@ 25-03-2008 13:46

Με τιμεί που είμαι τόσο ζαλισμένη που δεν καταλαβαίνω τι γράφω σε μηνύματα,πόστς κλπ?
Με τιμεί που η θεωρία μου περί ύπνου και τρόπου που ξυπνάς επιβεβαιώθηκε σήμερα?
Με τιμεί που απο δω και πέρα θα φοράω ωτοασπίδες?
Τιμεί έναν παλιατζή που όσο πήγαινε στον δρόμο δεν μιλούσε στην ντουντούκα(?) αλλά με το που περνούσε κάτω απ' το σπίτι μου άρχισε?:amhn:

pink 25-03-2008 13:58

Οχι!
Ναι
Ναι
Οχι!!

Mazda 6 25-03-2008 16:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 48787)
Με τιμεί που είμαι τόσο ζαλισμένη που δεν καταλαβαίνω τι γράφω σε μηνύματα,πόστς κλπ?
Με τιμεί που η θεωρία μου περί ύπνου και τρόπου που ξυπνάς επιβεβαιώθηκε σήμερα?
Με τιμεί που απο δω και πέρα θα φοράω ωτοασπίδες?
Τιμεί έναν παλιατζή που όσο πήγαινε στον δρόμο δεν μιλούσε στην ντουντούκα(?) αλλά με το που περνούσε κάτω απ' το σπίτι μου άρχισε?:amhn:

Όχι
Ναι
Ναι
Ναι:hehe::hehe::hehe:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:00.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0