![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
|
Με τιμεί που σήμερα γυρίζω Αγγλία ;;
Με τιμεί που αντί να ετοιμάζομαι κάθομαι και χαζολογάω ;; Τιμεί τη γιαγιά μου που αντί να φέρει κανένα γλυκό να πάρω μαζί μου έφερε δυο μπουκάλες κρασί Σαμιώτικο γλυκό που βαράει ;; |
Παράθεση:
Ναι Ναι |
Παράθεση:
Όοοοοοχι:( Ναι!!Και γω το κάνω αυτό[και μετά τρέεεχω;Dkalo!!!] Ναι!!Τιμή και δόξα στη γιαγιά(ειδικα αν είναι αυτή που σου λεγε για το λίφτι;D) |
Παράθεση:
φυσικά κατι παραπάνω ξέρουν οι γιαγιάδες;D Με τίμει που είχα πάει με την φίλη μου στον εθνικό κήπο γιατί είχε πολύ ωραία μέρα? Μας τιμεί που μας γυρόφερνε ενας 50αρης ίδιος ο Σερα Φερερ? Τον τιμεί που ενω δεν του δίναμε σημασία "κρύφτηκε" στα φυτά παραδίπλα και χαριεντιζόταν με το μόριό του χαμογελόντας μας? Τιμει την φίλη μου που νόμιζε οτι ήταν όντως ο Σερα Φερέρ?:rofl::rofl::rofl: |
Παράθεση:
Εεεεεχχχμμμ... Μαλλον οχι... Δεν τιμει εσας.... Ειμαι σιγουρος οτι τον παρεξηγησατε.... Αποκλειεται καποιος που μοιαζει με τον κυριουλη της Μονοπολης (με τον οποιο μοιαζει ο Φερερ) να εκανε κατι τετοιο...;p Ναι εκτος αν σας μιλησε και εσεις τον καταλαβαινατε.:P |
Παράθεση:
Όχι Ναι Εννοείτε πως ναι!:clap: |
Παράθεση:
Όχι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μάλλον όχι... ΝΑΙΙΙΙΙ!!!:hehe::clap: |
Παράθεση:
ναι ,υπάρχει πάντα η τελευταία στιγμή ΝΑΙΙΙ γλυκά βρίσκεις παντού καλό κρασί όχι. απο τη Σάμο η γιαγιά; |
Παράθεση:
Ναι!!! Όχι.. ΌΧΙ!! Όχι τόσο..:P Μας τιμεί με την φίλη μου που παίζοντας κιθάρα σήμερα,μας έσπασε μία χορδή? Με τιμεί που μαθαίνω αργά και σταθερά πράγματα και χαίρομαι? Με τιμεί επίσης που είχα βάλει τέρμα τον ενισχυτή και έκανα παιχνίδια με το τρέμολο και η φίλη μου είχε ενθουσιαστεί?;D |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:00. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin