![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Όχι δεν σε τιμεί. Ρεεεεεε καλά μιλάμε είχαμε κιλα ρυζι στο σπίτι το σαββατο λόγω του φαγητου της Κυριακής. Ρίξε κανα τηλ άλλη φορά. Και έχουμε και τον Εβραιο που χει το μινι μαρκετ λιγο πιο πανω που δεν κλείνει ποτέ και θα χε στάνταρ.... Ναι σε τιμει. Τελικά είχε ρύζι? Ε ναι θα σε τιμει..... |
Παράθεση:
|
Δε σας τιμει το πογκρομ κατα των υπογραφων του Neacel!! ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ NEACEL ΤΩΡΑ ΤΕΛΛΛΛΛΟΣ
Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει ενα topic στα off που να αποθηκευονται οι υπογραφες και τα αβαταρ του :p |
Παράθεση:
|
Eντάξει με τιμει η υπογραφή μου. Τέλλλλλλλλλλος
Και είναι αφιερωμένη στον ΤΑΛΟ, τον Γατονιο, τον Κομμαντο, τον Καρμα, τον Χρονη, τον Ανθρωπα, τον Γκρικφαν, τον Καντονα, τον Πιππο, τον Χαβιέ και όποιον άλλο μπορεί να ξεχνώ....;p Δεν ειναι σοκιν ετσι οπως την έχω κάνει και είναι επικη η οριτζινάλ διαφήμιση του Ουζο 12. Respect στο δημιουργικό τμήμα τους.... Μονο την εκφραση προσθεσα εεεε. |
Mε τιμεί που έφαγα τα τελευταία μου λεφτά σε ρούχα και συμπληρώματα;
Με τιμεί που αντί να αγχώνομαι για την εξεταστική, αγχώνομαι για το πως πάει η δίαιτά μου και τι αλλαγές πρέπει να κάνω; ;D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Όχι...kalo!!!(δλδ ναι!!!:clap:) Ναί ρε..;D |
Aδερφούλη,θα σε τιμεί πάαααρα πολύ αν αλλάξεις λίγο τις ρυθμίσεις στις υπογραφές γιατί ώσπου να καταφέρω να φτιάξω μια ''καλή'' υπογραφή,γέννησα...:fit:
|
με τιμεί που έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... έκανα μαλακία... ?????
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:46. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin