![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Με τιμει που παρακολουθωντας την Πεμη Ζουνη να συμμετεχει σε πανελ τηλεοπτικης εκπομπης, φοβαμαι οτι απο καπου θα πεταχτει ο Παπακαλιατης να την πηδηξει? Ενα σιριαλ εβλεπα κι εγω (κυριως λογω Χριστινας Παππα) και με κηνυγαει ακομα).
ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ |
Παράθεση:
|
Τιμει το σπορ εφ εμ που αλλες εποχες ανοιγες στις 2 τα μεσανυχτα και ακουγες καντηλια και τωρα ακους Χατζηγιαννη?
Με τιμει που μετα απο αρκετα χρονια εφαγα μολις πριν 2 λεπτα μερεντα με κουταλακι απ το κουτακι?(παρεπιπτοντως εχει αλλαξει η γευση. Νουτελιαζει πολυ) |
Παράθεση:
ΜΙΑΟΥΛΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ! Σε τιμεί. Με τιμεί που θα ξυπνήσω 9 το πρωί όχι για να διαβάσω αλλά για να πάω για σμυκρίνσεις; Τιμεί τον φωτοτυπά που όταν ζητάω κανονικές φωτοτυπίες με κοιτάζει με έκπληξη; |
Τιμεί τους βλάκες, ηλίθιους Άγγλους εκφωνητές του αγώνα Τότεναμ - Ανόρθωση, που δυσκολεύονται να πουν Ανόρθωση και λένε Φαμαγκούστα ;; (66)
Τιμεί το παιχνίδι Everton - FC Metalist Kharkiv που δεν έχει ξεκινήσει και οι Άγγλοι παρουσιαστές στην τηλεόραση δεν ξέρουν τι να πουν και πως να καλύψουν την καθυστέρηση ;; |
Καθολου. Το Φαμαγκουστα σημαινει κατι κι εχουν ελλειψεις τ' αγγλικα μου ή ετσι τους κατεβηκε??
Οοοχι! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Είναι σαν να παίζει η ΑΕΚ Athens πχ και να κάνουν περιγραφή ονομάζοντάς την Αθήνα... (66) |
Παράθεση:
Δεν τους τιμει παντως οπως και να χει. |
Με τιμει που σημερα τσιμπησα την πρωτη μου απουσιουλα γτ ξυπνησα 8:30 η ωρα;;
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin