WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

TALOS 18-09-2007 00:42

Απάντηση: Με τιμεί που...

Με τιμει που παρακολουθωντας την Πεμη Ζουνη να συμμετεχει σε πανελ τηλεοπτικης εκπομπης, φοβαμαι οτι απο καπου θα πεταχτει ο Παπακαλιατης να την πηδηξει? Ενα σιριαλ εβλεπα κι εγω (κυριως λογω Χριστινας Παππα) και με κηνυγαει ακομα).

ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ

Insomni@ 18-09-2007 13:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 30002)
Με τιμει που παρακολουθωντας την Πεμη Ζουνη να συμμετεχει σε πανελ τηλεοπτικης εκπομπης, φοβαμαι οτι απο καπου θα πεταχτει ο Παπακαλιατης να την πηδηξει? Ενα σιριαλ εβλεπα κι εγω (κυριως λογω Χριστινας Παππα) και με κηνυγαει ακομα).

ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ

:hehe:Σε τιμεί...

TALOS 20-09-2007 02:09

Τιμει το σπορ εφ εμ που αλλες εποχες ανοιγες στις 2 τα μεσανυχτα και ακουγες καντηλια και τωρα ακους Χατζηγιαννη?

Με τιμει που μετα απο αρκετα χρονια εφαγα μολις πριν 2 λεπτα μερεντα με κουταλακι απ το κουτακι?(παρεπιπτοντως εχει αλλαξει η γευση. Νουτελιαζει πολυ)

gatoni 20-09-2007 02:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 30405)
Τιμει το σπορ εφ εμ που αλλες εποχες ανοιγες στις 2 τα μεσανυχτα και ακουγες καντηλια και τωρα ακους Χατζηγιαννη?

Με τιμει που μετα απο αρκετα χρονια εφαγα μολις πριν 2 λεπτα μερεντα με κουταλακι απ το κουτακι?(παρεπιπτοντως εχει αλλαξει η γευση. Νουτελιαζει πολυ)

ΟΧΙ.- Θες να διαβάσεις και αναγκάζεσαι να το γυρίσεις στην ΕΡΑ μέχρι τις 3 που το λήγουν κι αυτοί.
ΜΙΑΟΥΛΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!

Σε τιμεί.

Με τιμεί που θα ξυπνήσω 9 το πρωί όχι για να διαβάσω αλλά για να πάω για σμυκρίνσεις;
Τιμεί τον φωτοτυπά που όταν ζητάω κανονικές φωτοτυπίες με κοιτάζει με έκπληξη;

depoina 20-09-2007 22:15

Τιμεί τους βλάκες, ηλίθιους Άγγλους εκφωνητές του αγώνα Τότεναμ - Ανόρθωση, που δυσκολεύονται να πουν Ανόρθωση και λένε Φαμαγκούστα ;; (66)

Τιμεί το παιχνίδι Everton - FC Metalist Kharkiv που δεν έχει ξεκινήσει και οι Άγγλοι παρουσιαστές στην τηλεόραση δεν ξέρουν τι να πουν και πως να καλύψουν την καθυστέρηση ;;

pink 20-09-2007 22:20

Καθολου. Το Φαμαγκουστα σημαινει κατι κι εχουν ελλειψεις τ' αγγλικα μου ή ετσι τους κατεβηκε??

Οοοχι!

gatoni 20-09-2007 22:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 30491)
Καθολου. Το Φαμαγκουστα σημαινει κατι κι εχουν ελλειψεις τ' αγγλικα μου ή ετσι τους κατεβηκε??

Οοοχι!

Φαμαγκουστα = Αμμόχωστοςkalo!!!kalo!!!

depoina 20-09-2007 22:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 30491)

Οοοχι!

Famagusta = Αμμόχωστος

Είναι σαν να παίζει η ΑΕΚ Athens πχ και να κάνουν περιγραφή ονομάζοντάς την Αθήνα... (66)

pink 20-09-2007 22:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 30495)
Famagusta = Αμμόχωστος

Είναι σαν να παίζει η ΑΕΚ Athens πχ και να κάνουν περιγραφή ονομάζοντάς την Αθήνα... (66)

Αααααα.... δεν το ξερα.

Δεν τους τιμει παντως οπως και να χει.

mousaka+10 20-09-2007 22:37

Με τιμει που σημερα τσιμπησα την πρωτη μου απουσιουλα γτ ξυπνησα 8:30 η ωρα;;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0