![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Με τιμεί που σήμερα στην μπάλα έφαγα μια γεμάτη μπαλιά εκεί που όλοι φαντάζεστε με αποτέλεσμα να επέλθει κατάσταση "ασανσέρ" και εκεί που έπαιζα ΔΕΝ ήταν η γιατρός του 10Χ10 που είχαμε πάει τις προάλλες να με περιθάλψει;
|
Παράθεση:
Όχι,εννοείται πως όχι...καλά πως τα καταφέρνεις έτσι βρε παιδί μου??? |
Παράθεση:
Μα την Παναγία αυτό είναι μέσα στο ΤΟΡ 3 των πιό σοφών ποστ στην ιστορία του φόρουμ... Μπράβο Καταλανέ,και εις ανώτερα... :clap: click to show |
Με τιμει που το μονο που θελω ειναι μολις γυρισω απ' το φροντιστηριο ειναι να σαπισω κοιταζοντας αν το ταβανι αλλαζει χρωμα??
Με τιμει που θα το κανω κιολας? |
Παράθεση:
Σε τιμεί!!!;D Σε τιμεί με 1000!!!:clap: Με τιμεί που πήγα σήμερα να αλλάξω σκελετό στα γυαλιά μου και η γυναίκα εκεί με πέρασε για πολύ μικρότερη??? Την τιμεί που όταν της είπα ότι είμαι 18,δεν το πίστευε???:blabla: Με τιμεί όμως που ήμουν με φόρμα,μαλλί μαζεμένο και άβαφη??? Με τιμεί που μου αρέσει η Κλινική Ψυχολογία και την διαβάζω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση???;D |
Με τιμει που πηγα σε ενα σπιτι φιλου που εχει βαλει 24αρα συνδεση και καταφερα μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα να του κατεβασω 35 gigabyte ταινιες;
με τιμει που εχω κατεβασει και πολυ τελειες ταινιες; με τιμει που σιγουρα δεν θα προλαβω να δω καμια αφου μου ειπε οτι αυριο (δλδ σημερα ) θα κανει φορματ; με τιμει που του ειπα οτι δινει σημερα μαθημα για να κερδισω χρονο και να παω να του της παρω; με τιμει που κατεβασα το μπουλιτ;;; |
Παράθεση:
Ναι!!!:clap: Ναι Όχι... Ναι:hehe: Ναι |
Παράθεση:
Χχμχμχμχμχμ.... ναι... Όχι... αλλά ναι... ΝΑΙ!:rofl: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|