WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Mazda 6 29-01-2008 19:24

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 42984)
Τιμει το γευστικο συνδυασμο φασολαδα-φετα-φρεσκο ψωμι που ειναι απ τους καλυτερους που μπορει να δεχτει ενας ουρανισκος?

Με τιμει που πριν κατσω να φαω ειχα μπει στο φορουμ και διαβασα κατι για κατι προσθετα και διαιτες που ελεγε ο μαζντας, αλλα την ωρα που οι κουταλιες καναν ερωτα στη γευση μου ελεγα ''καντε διαιτες μαλακες''?

XAXAXAXA!!!

NAIIIIII!!! Aμα πάιζει και κανα χωριάτικο λουκάνικο μέσα ή απλά για συμπλήρωμα είσαι αρχηγός! Ή καμιά ρέγγα να πουμε...:worship::worship::worship:

Και βέβαια σε τιμεί, μόνο που το καλοκαίρι, εγώ θα είμαι τουμπανοφετόπουλο στη παραλία (με όλα τα έξτρα που σημαίνει αυτό)!!!:hehe:

MaDa 29-01-2008 19:33

Παράθεση:

Τιμει το γευστικο συνδυασμο φασολαδα-φετα-φρεσκο ψωμι που ειναι απ τους καλυτερους που μπορει να δεχτει ενας ουρανισκος?

Με τιμει που πριν κατσω να φαω ειχα μπει στο φορουμ και διαβασα κατι για κατι προσθετα και διαιτες που ελεγε ο μαζντας, αλλα την ωρα που οι κουταλιες καναν ερωτα στη γευση μου ελεγα ''καντε διαιτες μαλακες''?

ναι ναι... και μετά τιμεί την αντοχή της λεκάνης της τουαλέτας από τις εκρήξεις....

καλα... με την φασολάδα στον υπολογιστή κάθεσαι εσυ...?;p

Insomni@ 29-01-2008 21:03

Παράθεση:

Ναι!!!
Ναι...Δλδ,αν έτρωγες τίποτα πιο παχύντικό τι θα λεγες ωρε???:hehe:

gatoni 29-01-2008 22:55

Με τιμεί που δεν την πάλεψα να διαβάσω άλλο για σήμερα,τα έκλεισα όλα και κανόνισα ποκεράκι μέχρι τελικής πτώσεως;

Insomni@ 29-01-2008 22:56

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 43041)
Με τιμεί που δεν την πάλεψα να διαβάσω άλλο για σήμερα,τα έκλεισα όλα και κανόνισα ποκεράκι μέχρι τελικής πτώσεως;

Ναι!!!:clap:;D

MaDa 29-01-2008 23:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 43041)

και βέβαια σε τιμεί...
πω πω... τι μου θύμισες με το ποκεράκι... ατελείωτα ξενύχτια!
ήμουν καλή στις μπλόφες! χεχεχε;p

εμένα με τιμεί που τώρα ξεκινάω διάβασμα????

Insomni@ 29-01-2008 23:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 43049)
εμένα με τιμεί που τώρα ξεκινάω διάβασμα????

Ναι!!!:) Απ' το τίποτα...

Bots 29-01-2008 23:56

Παράθεση:

:worship::worship:

αν βαλεις ρεβυθια στη θεση της φασολαδας,συμφωνω οσο δεν παιρνει!!!μονο οι τηγανιτες πατατες με τζατζικι(ή με σως)μπορουν να το κοντραρουν!!;p;p

mousaka+10 31-01-2008 20:33

Tιμει τη ΔΕΗ που μας τα εχει κανει τσουρεκια;
Με τιμει που μεχρι πριν 10 λεπτα εβλεπα μονο μαυριλα απο το παραθυρο μ οπως κ χτες για καμια ωρα;
Τιμει τη ΔΕΗ που απο τοτε που αρχισα να γραφω αυτο το ποστ εχουν γινει 2 μικρες διακοπες;
Τιμει τη ΔΕΗ που θελει να μ καταστρεψει την καριερα γτ κ χτες αλλα τωρα οταν επεσε το ρευμα νικαγα σε τελικο κυπελλου;;
Τιμει το Βγενοπουλο που πρεπει να παρει τη ΔΕΗ;:P

glazar 31-01-2008 21:03

Οχι
Εσενα ή την ΔΕΗ;,
Οχι,
Οχι,
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιι

Τιμεί την ΔΕΗ που δεν μπορεί να καλύψει ουτε το 70% των αναγκων της χώρας;
Τιμεί τον πρόεδρο της ΔΕΗ που δήλωνε οτι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τις τιμολογήσεις της ΔΕΗ;
Με τιμεί που η ΔΕΗ είναι ένας λόγος που υπερασπίζομαι τις Ιδιωτικοποιήσεις;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:11.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0