![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
NAIIIIII!!! Aμα πάιζει και κανα χωριάτικο λουκάνικο μέσα ή απλά για συμπλήρωμα είσαι αρχηγός! Ή καμιά ρέγγα να πουμε...:worship::worship::worship: Και βέβαια σε τιμεί, μόνο που το καλοκαίρι, εγώ θα είμαι τουμπανοφετόπουλο στη παραλία (με όλα τα έξτρα που σημαίνει αυτό)!!!:hehe: |
Παράθεση:
καλα... με την φασολάδα στον υπολογιστή κάθεσαι εσυ...?;p |
Παράθεση:
Ναι...Δλδ,αν έτρωγες τίποτα πιο παχύντικό τι θα λεγες ωρε???:hehe: |
Με τιμεί που δεν την πάλεψα να διαβάσω άλλο για σήμερα,τα έκλεισα όλα και κανόνισα ποκεράκι μέχρι τελικής πτώσεως;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
και βέβαια σε τιμεί... πω πω... τι μου θύμισες με το ποκεράκι... ατελείωτα ξενύχτια! ήμουν καλή στις μπλόφες! χεχεχε;p εμένα με τιμεί που τώρα ξεκινάω διάβασμα???? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
αν βαλεις ρεβυθια στη θεση της φασολαδας,συμφωνω οσο δεν παιρνει!!!μονο οι τηγανιτες πατατες με τζατζικι(ή με σως)μπορουν να το κοντραρουν!!;p;p |
Tιμει τη ΔΕΗ που μας τα εχει κανει τσουρεκια;
Με τιμει που μεχρι πριν 10 λεπτα εβλεπα μονο μαυριλα απο το παραθυρο μ οπως κ χτες για καμια ωρα; Τιμει τη ΔΕΗ που απο τοτε που αρχισα να γραφω αυτο το ποστ εχουν γινει 2 μικρες διακοπες; Τιμει τη ΔΕΗ που θελει να μ καταστρεψει την καριερα γτ κ χτες αλλα τωρα οταν επεσε το ρευμα νικαγα σε τελικο κυπελλου;; Τιμει το Βγενοπουλο που πρεπει να παρει τη ΔΕΗ;:P |
Οχι
Εσενα ή την ΔΕΗ;, Οχι, Οχι, Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιι Τιμεί την ΔΕΗ που δεν μπορεί να καλύψει ουτε το 70% των αναγκων της χώρας; Τιμεί τον πρόεδρο της ΔΕΗ που δήλωνε οτι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τις τιμολογήσεις της ΔΕΗ; Με τιμεί που η ΔΕΗ είναι ένας λόγος που υπερασπίζομαι τις Ιδιωτικοποιήσεις; |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:11. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin