![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Δεν σας τιμει που έχετε βαλει λάσπη μπροστά από ένα ανεμιστήρα και μου ρίχνετε. Ντροπή σας....
Και η προηγουμενη μου υπογραφή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο ήταν. Ξέρεις πόσοι θέλουν να μάθουν τις φασεις που χει ενα κραμα Fe-Mo. Αλλά τι να πεις.... |
Τιμει το γαμπρο του γαμου που πηγα το Σαββατο που ξεχασε το ρυζι?
Με τιμει που ετρεχα να βρω Σαββατο βραδυ 8 η ωρα μαγαζι με ρυζι? Με τιμει που μπηκα σε ενα που βρηκα και ειπα στο παληκαρι ''Πες μου οτι εχεις ρυζι γιατι ο γαμπρος ειναικαι πολυ μαλακας και δε ξεκινησε καλα''? Με τιμει που θα επιστρεψω το προσκλητηριο στη φιλη μου με την υποσημειωση ''ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΑΜΩΝ ''Ο ΜΑΛΑΚΑΣ'' ''? |
Ναι σε όλα :hehe:
|
Παράθεση:
:rofl::rofl::worship: Συμφωνώ! Ναι σε όλα! |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Όχι..τι βλάκας θεέ μου...:rofl: Ναι...πλάκα θα χε ρε...kalo!!! Ναι!!!:clap: ΝΑΙ!!! !!! !!!:hehe: Με τιμεί που σήμερα έχασα στο Uno και με διαφορά...???:blabla:Ga'moto...:amhn: Με τιμεί που πάγωσα στην στάση για τον 108/109??? Με τιμεί που δεν πήρα ταξί αν και παγοκολώνα και έσωσα 5 euro...???;D |
Παράθεση:
ΟΧΙ ΟΧΙ... αλλά ναι αν τα έχεις ανάγκη!:) |
Παράθεση:
Τον τιμεί, γιατί μπορεί να μην ήθελε να γίνει ριζότο Σε τιμεί που πήγες να βρεις:worship: Ναιι Ναι ναι:clap: Ελπίζω εκτός απο ρύζι να έριξες και καμιά μούτζα στον γαμπρό:rofl: |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι ναι Ναι σε τιμεί γιατί το ευρώ έχει αξία (και δεν είμαι τσιφούτα):P |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin