![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
εεεε... ναι... οτι είμαι... ειμαι πολύ προχωρημένο επίπεδο... ;p με τιμεί που μόλις μπήκα στο 2ο κεφάλαιο... μετά από 1 μήνα μάθημα? με τιμεί που κάνω πολύ εντατικά μαθήματα... της τάξεως... των 2 ωρών εβδομαδιαίως? :rofl: όλα σχετικά είναι σε αυτή τη ζωή... ε? |
Παράθεση:
|
Για μια απο τις "ελάχιστες φορές" τιμεί την σχολή που καθυστερεί και αρχίζουμε μαθήματα την Δευτέρα ενω όλοι οι άλλοι έχουν ξεκινήσει?
Τιμεί τους άχρηστους που δεν έχουν βγάλει ακόμα ολα τα αποτελέσματα της εξεταστικής? |
Παράθεση:
Ναι την τιμεί! Όχι δεν τους τιμεί καθόλου! Και σε εμας τα ίδια κάνουν!!!(66) |
Παράθεση:
Με τον καλό λόγο στο στόμα αδεφφούλη...;p Όχι δεν σε τιμεί,εμένα πάλι με τιμεί πολύ!! Παράθεση:
Χμμμμ,και ναι και όχιkalo!!! Παράθεση:
Όχι..Για ακόμα μία φορά η σχολή σας είναι εκτός τόπου και χρόνου..! Όχι βέβαια,αλλα και σε μας τα ίδια και χειρότερα......:amhn: |
Παράθεση:
Τιμεί τη δική μας σχολή που έχει αρχίσει εδώ και 2-3 βδομάδες και φυσικά δεν έχουν βγει όλα τα αποτελέσματα; Πάντα ένα βήμα μπροστά... |
με τιμεί που χθες πήγα στο Καραϊσκάκη?
με τιμεί που πήρα και τον πατέρα μου μαζί? τον τιμεί που φόραγε κασκόλ και μετά το έκανε σημαία επειδή ζεσταινόταν? με τιμεί που ο μπροστινός μου κάπνιζε κάτι περίεργο... αλλα καλόοοο... με τιμεί που μαστούρωσα και είχε πλάκα? |
Παράθεση:
Ναι σε τιμεί (τυχερούλααααααααα!!!!:)) Ναι σε τιμεί μακράν αυτό!! Απίστευτος,τιμούμε τον μπαμπά της Μαρίας!!Τέλοοοος!! χοχο,ναι!!! Ναι αρκεί να μην εθιστείς..;p |
Με τιμεί που σε ερώτηση - ψιλοκατσαδα, φιλης που έστησα για 10 λεπτά και ενώ μου πε "που είσαι? μου πες σε 5 λεπτά θα σουν εδώ" της ειπα "σου πα 5 λεπτα + C όπου C ανήκει στους πραγματικούς"?
Με τιμεί που τρέχω και δεν φτάνω στην σχολή γιατί μου χασαν βαθμους απο 3 προαιρετικά.... Με τιμεί που χα περάσει βασικά ηλεκτρονικά, οργανωση επιχειρησεων το εξαμηνο των καταλήψεων (ναι πριν δυο χρονια) ενώ τα αγγλικά 1 που χρωστάω τα χω περασει το σεπτεμβρη του 02 με απαλλαγη? Με τιμεί που εκραζα τους ανθρωπους στην γραμματεια και τους ελεγα πως γινεται να χω περασει αγγλικα 2 και 4 που ναι ορολογια αλλα όχι τα 1.... Γι'αυτο μην λέτε για άλλες σχολές.... Μας τιμεί που ο καθηγητής στο μάθημα μηχανικής 2 εργαστηριο εβγαλε τα αποτελεσματα στα τέλη σεπτεμβρη ενώ το μαθημα ειχε δωθει στις αρχες ιουνη και μάλιστα την ημέρα που τα βγαλε ήταν λίγες ώρες πριν γίνουν οι νέες εγγραφές στο εργαστήριο? Τιμεί που χουμε δηλωσει θεμα πτυχιακης και ενω εγινε ολη η εργασια τωρα μολις ανακαλυψαμε πως δεν εχει περάσει συμβουλιο για να εγκριθει? Μας τιμει που θα πρεπει να περιμενουμε 4 μηνες για να την παρουσιασουμε ενω λεγαμε σε κανα μηνα να χουμε ξεμπλεξει? Τιμεί καθηγητή επιβλεποντα σε πτυχιακη που τον βρηκαν παιδια τυχαία στο Ντα Καπο αφού μενει εκει κοντα και επειδη δεν παταει ποτε σχολη καθισαν και ήπιαν μαζί του καφέ για να τα πουνε για την πτυχιακη? Τιμεί αλλο καθηγητή που πε να παει το παιδι που κανει πτυχιακη στο γραφειο του στο δημαρχειο για να δουν την πτυχιακη? Αστε λοιπόν μην ανοιξουμε το θεμα σχολές γιατί εχω πολλές ιστορίες να σας πω.... Και πιστέψτε με είστε ευλογημένοι εκεί που στε.... Όπου και να στε.... Kαι τέλος τα τίμια βίντεο.... Το δεύτερο (εδώ μια φίλη τραγουδά guitar, guitar) Πείτε σοβαρά μας τιμεί αυτό το βίντεο....? (Δείτε και πείτε γνώμη όλοι).... |
Tιμεί το γατόνι η υπογραφή του?
Με τιμεί που πιστεύω πως απο άποψη καψίματος ο Γατονης θα ταν τιμιος μηχανολογος.... Με τιμεί που έκανα λιγο ρομπα την φιλη Λαμπρινη με το βιντεο guitar guitar? Τιμεί που στην παρέα μου πάντα λέμε πως ο Πορτοκάλογλου είναι αντίχριστος? Γιατί ο στίχος που λεει στο τραγούδι του το καλοκαιράκι " Δως μου ένα τσιγάρο , δως μου και φωτιά, Θεέ μου θα σε πάρω στη καυτή την αμμουδιά." είναι του αντίχριστου. Θελει να "παρει" τον Θεο. :hehe: |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι τον τιμεί ιδιαιτέρως!! Ναι σε τιμεί!! Και ναι και όχι,αλλά έχω να δηλώσω πως πιο πολύ τιμεί εκείνη που τα έκανε,παρά εσάς που την τραβούσατε;p Ναι σας τιμεί!!!Και τιμής ένεκεν να βγάλετε και σε παράθυρο την Λουκά να κράζει τον Πορτοκάλογλου..kalo!!! |
με τιμεί που με κορόιδεψαν κάτι γύφτοι?
πήρα χαλί... και καλά... 2Χ3 και ήταν 2Χ2,4 γκρρρ |
Δε σε τιμεί που κάνεις έτσι για 60 πόντους:P
|
Παράθεση:
μμμ... μάλιστα... μόλις μάθαμε τι κάνει ο Άστρο τα ΣΚ του... :clap: ΑΠΑΝΤΗΣΗ νο2: άλλοι κάνουν χειρότερα από μένα... για πολύ λιγότερους "πόντους" ;p ΑΠΑΝΤΗΣΗ νο3: δεν σε τιμεί που "περιφρονείς" έτσι τους πόντους!!! |
Τιμεί μερικά μαγαζιά που πουλάνε την εμφάνιση της Αγγλίας με αριθμό και όνομα 5 λίρες επειδή όπου να 'ναι βγαίνει η καινούρια ;;
Τους τιμεί που έχουν μόνο συγκεκριμένα ονόματα ;; (Rooney, Gerrard, Terry, Lampard) |
Παράθεση:
Αν ειναι μονο τα ονοματα που υπαρχουν στην παρενθεση οχι..... |
Δευτερα πρωι και εχει ερθει μια φιλη απο το δωματιο μου για να περασει η ωρα της μεχρι να παει 12 για να παει στο μαθημα αφου λογω υποχρεωσεων επρεπε να ερθει πρωι στο πανεπιστημιο... Ειχε (οπως σχεδον καθε πρωι στα Γιαννενα) ομιχλη και εγω καπνιζα (το ξερω πως δεν με τιμει που το ξεκινησα αλλα πολυ θα ηθελα να σας δω και εσας μετα απο 3 ανασκαφες με την συγκεκριμενη καθηγητρια και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ειμαι καμμενος και πλεον θεωρω οτι στο δαγκωμα της λαμαρινας μπορω να συναγωνιστω καποιους.... αχεμ... εδω μεσα).... Κοιταω απο το παραθυρο της λεω και της φιλης μου
Με τιμει η ατακα:"Πολυ καπνιζω ρε γαμωτο" που ειπα μολις ειδε την ομιχλη(αναφερομενος βεβαιως στην ομιχλη); Την τιμει που ελιωσε στα γελια; Επισης (ασχετο αλλα πιο προσφατο) Τιμει το γυραδικο που παραγγελνω συνηθως που απο την Τριτη ακομα να μου φερει την παραγγελια; Με τιμει που μολις ειδα οτι αργει παααρα πολυ παρηγγειλα απο ενα αλλο; Το τιμει (αυτο το αλλο) που ενω στο διαφημιστικο αυτα που ειχα παραγγειλει εκαναν 6 ευρω οταν μου τα εφεραν εκαναν 7,5; |
Παράθεση:
Όχι,δεν σε τιμεί. Έπρεπε να τους πάρεις να τους μπινελικώσεις! Όχι,δεν το τιμεί. |
Παράθεση:
Όχι Ναι κλασική πρακτική! Ναι κλασική μαλακία...:hehe: |
Με τιμεί που στο πάρτυ που ήμασταν χτες δεν μπορώ να προσδιορίσω αν κάποια πράγματα (αρκετά) μετά τις 4-4:30 όντως έγιναν ή τα είδα στον υπνό μου μετά που κοιμήθηκα;
Μας τιμεί που δεν υπήρξε κανένας νηφάλιος για να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει σήμερα; Αυτό ναι,ήταν σοβαρό πιώμα διάολε... |
Παράθεση:
Φυσικα και σε τιμει:hehe: Ναι αν και θα επρεπε να το ειχατε σκεφτει και να ειχατε χωσει καποιον να μεινει νηφαλιος (σχετικα:P) |
Με τιμει που στο γενικο μεθυσι που επικρατουσε την παρασκευη στα μπουζουκια που πηγα να γιορτασω την παραμονη της εορταστικης μου γιορτης βρηκα τον πηλαδακη, τον προεδρο της λαρισας , στο ακριβως διπλανο τραπεζι , και οταν ελευθερωθηκε για 2 λεπτα απο κατι κυριους με σακακια , που την επομενη μερα μου ειπαν οτι ηταν οι μπραβοι του, τον επιασα και του ειπα να παρατησει την αελ και να ερθει στο βολο παρεα με τον μπεο;
Τον τιμει που με στραβοκοιταξε για 10 δευτερολεπτα και οταν τον κτυπησα στην πλατη και του ειπα , ελα μωρε πλακιτσα κανουμε , προσπαθησε να γελασει και τελικα μου εδωσε ενα απο τα πουρα του; Με τιμει που τελικα χαρισα το πουρο στην τραγουδιστρια μετα απο ενα βαρυ ζειμπεκικο.. |
Παράθεση:
:worship: |
Παράθεση:
:rofl:έλεος! σε τιμούν μακρά και όσα έκανες... και όσα δεν μας λες... ;p |
Παράθεση:
και το κακο ειναι οτι το παρτυ συνεχιστηκε ολο το 4ημερο οποτε η μια αναμνηση επεφτε πανω στην αλλη και την διεγραφε λογω overbuffering και ελλειψης μνημης.. παρολο αυτα προσπαθουμε εδω και δυο 24ωρα με τους φιλους μου να συλλεξουμε ολοι μας ο,τι θυμομαστε και να συνδεσουμε το παζλ ετσι ωστε να θυμηθουμε τι πραγματικα εγινε εκεινο το βραδυ.. Μας τιμει που παρολο τις προσπαθειες μας δεν μπορουμε να θυμηθουμε με ποιο μεταφορικο μεσο φυγαμε απο κει περα...; |
Παράθεση:
;pευτυχώς που δεν είναι στπ forum ταξιτζήδες της περιοχής σου... επειδή θα σου ερχόντουσαν για το λογαριασμό... αν δεν έχεις αμάξι... ΣΕ ΤΙΜΕΙ !!! :worship: αν έχεις αμάξι... ΑΣΕ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΤΟ !!! ;p |
Με τιμεί που εχτές έκανα προπόνηση με τους φίλους μου τους Ο.Υ.Κ.άδες;
Με τιμεί που τους έβγαλα το λάδι στα βάρη; Τους τιμεί που μου έβγαλαν το λάδι μετά σε κοιλιακούς και τρέξιμο; Τιμεί το Ντίνο που με έχωσε να μετράω επαναλήψεις στους κοιλιακούς και σχεδον μου κόπηκε η αναπνοή; Τους τιμεί που σήμερα το πρωί ήθελαν να πάμε για τρέξιμο και κολύμπι; Με τιμεί που τη γλίτωσα;! :) ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, Ή ΔΕ ΠΑΩ ΦΑΝΤΑΡΟΣ, Ή ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ Μ.Υ.Κ. (Μονάδες Υποβρυχίων Καταστροφών);! |
Παράθεση:
|
Με τιμεί που χτες λίγο πριν βγω κατάλαβα ότι είχε τελειώσει το roll-on και είπα να δοκιμάσω να βάλω ταλκ; Το τιμεί που δούλεψε;
|
Παράθεση:
και ναι και οχι και ισως και... :grr: |
Τιμεί το Χρόνη που εντέχνως, λέγοντάς μου ότι είναι ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μου απέσπασε ένα ελεύθερο γέυμα στη δίαιτά του;
Τον τιμεί που κρατάει τη διατροφή του και πάει καλά; Υ.Γ. Μπράβο ρε Χρόνη και δημόσια!:P |
Danke.;D
Tον τιμεί προφανώς.:P |
Τον τιμει που μιλαει σε τριτο ενικο για τον εαυτο του? Οχι τον τιμει? ;)
|
Eννοείται κι αυτό.
|
με τιμεί... που πήγα να σερβίρω αναμένο ρακόμελο... και μου χύθηκε στο τραπέζι και πήρε φωτιά το τραπεζομάντηλο...?
;p |
:rofl:
ΝΑΙ!! |
Παράθεση:
ΝΑΙ!!!:hehe: |
Παράθεση:
Ναι,τον τίμει:P Ναι αυτό εννοείται!! Παράθεση:
Ναιιιιι,αυτό κι αν τον τιμεί!!! Παράθεση:
Προσκυνώ!!απλά...:worship: Με τιμεί που τις ώρες που πάω στο γυμναστήριο,τυχαίνει να ρίχνω και πολύ γέλιο με μερικούς που ξεφυσάνε σαν χαλασμένα καλοριφέρ?:rofl: (Συγνώμη βρε παιδιά αλλα δεν μπορώ όταν το ακούω το ξεφύσημα,ξέρω ότι βοηθάει πάντως..) |
Η εκπνοή βοηθάει στη γυμναστική, τα διάφορα "ουργκ, αααγκχ" κλπ στο να τραβάνε την προσοχή. Αν αναφέρεσαι στο δεύτερο σε τιμεί!! Όταν το συνηθίσεις ψάξε να βρεις τους πέφτουλες, είναι άλλο είδος που απαντά εκεί
|
Παράθεση:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Βλέπω μπαίνει όλο το φόρουμ σε fit κατάσταση σιγά σιγά...:hehe::clap: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:42. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin