![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Μακάρι να είχαμε κι εμείς κατάληψη :) |
Παράθεση:
Σας το εύχομαι ολόψυχα,στο επόμενο εξάμηνο να 'χετε(να σας τιμεί κιόλας;D)! |
Παράθεση:
Όποτε κάνετε κατάληψη μπαίνεις στο φόρουμ και βρίζεις και τώρα θες να γίνει ;; Κόψε τα απαγορευμένα-ληγμένα γιατί δε σε τιμούν αυτά που γράφεις ;D kalo!!! |
Παράθεση:
Με τιμεί όμως που δε παίρνω απαγορεύμενα και ληγμένα:P Τιμεί τον φίλο μου τον Αλέκο που τραγούδαγε στο γυμναστήριο "ντόπα, ντόπα, ντόπα, ντόπα σ' αγαπώ κι ας μη σου το 'πα"παραφράζοντας τη γνωστή επιτυχία του Νότη; |
Μας τιμει που την αλλη Δευτέρα ξεκινάμε και καλα εξεταστική και δεν εχουμε ακομα πρόγραμμα ,υλη και τα βιβλια τα πηραμε πριν 7 μέρες?
I dont think so Με τιμεί που δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατι πλέον τα έχω δει όλα? |
Παράθεση:
Όχι, γιατί ζούμε στην Ελλάδα, όπου τα παράλογα δε τελειώνουν ποτέ!!! |
Παράθεση:
Εσάς σας τιμεί,την σχολή πάλι όχι..Και μεις στην ίδια κατάσταση είμαστε με την μόνη διαφορά το ότι δεν ξέρουμε αν θα γράψουμε Ναί σε τιμεί!!!:clap: Όπως επίσης και η υπογραφή!!!;D |
Με τιμεί που εχθές το βράδυ χάζευα τον καθαρό ουρανό και το απίστευτο φεγγάρι βρίζοντας το BBC για τις αποτυχημένες προβλέψεις χιονοπτώσεων ;;
Με τιμεί που σηκώθηκα το πρωί να πάω δουλειά και μέχρι να βγω από την πόρτα δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει χιονίσει τρελά ;; Μας τιμεί που ενώ ξέρανε πως θα χιονίσει δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα, έχουν παραλύσει τα πάντα και τα περισσότερα δρομολόγια συγκοινωνιών έχουν ακυρωθεί ;; Με τιμεί που γύρισα σπιτάκι μου και παρακαλάω να χιονίζει τόσο πολύ για ένα μήνα ;; Και το χιόνι δυναμώνει... ;D |
Με τιμει που τελειως κωλοφαρδα και χωρις να κοπιασω σχεδον καθολου εχω κανει το 2 στα 2 στην εξεταστικη και προχωρω ακαθεκτος?
|
Παράθεση:
Anthropa κι εσένα σε τιμεί!:clap: |
Παράθεση:
|
Τιμεί το Ρέθυμνο που όσο περνάει ο καιρός γίνεται και ομορφότερο;
Με τιμεί που σήμερα βγήκα βόλτα για καφεδάκι και δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι; Με τιμεί που έκανα τη πρώτη φετινή βόλτα με κοντομάνικο; Με τιμεί που κάθε πρωί το fredo espresso σκέτο στο Living Room με ηρεμεί απίστευτα; |
Παράθεση:
|
Με τιμεί που σήμερα που έγραφα το τελευταίο μάθημα,κυριολεκτικά όλο το τμήμα έγραφε με σκονάκια εκτός από εμένα;
Τιμεί τη διπλανή μου που εκτός από τα σκονάκια άνοιξε τατράδιο και τα έγραψε ΟΛΑ αντιγραφή; Την τιμεί που είχε το θράσσος να με ρωτήσει για 2 ερωτήσεις που δεν έβρισκε να της πω τις απαντήσεις; Θα με τιμεί αν κοπώ στο μάθημα ή αν έχω τον χειρότερο βαθμό του τμήματος να αρχίσω να εφαρμόζω COPY-PASTE τεχνικές; |
Δεν σε τιμεί που δεν τις έχει ήδη αρχίσει βασικά...
Επίσης δεν τιμεί τους υπόλοιπους ΚΑΘΟΛΟΥ που δεν σου πάσαραν τις λύσεις. |
Τιμεί τον Ζοζέ που τη μέρα που σκόραρε 2 φορές ο Βύντρα δεν ήταν στο φόρουμ να γιορτάσουμε εμείς οι υποστηρικτές του;
|
Με τιμεί που χθες στα γενέθλιά μου...
- τρακάραμε ? - έκοψα τούρτα-εκμέκ στη μέση του δρόμου με αυτόν που τρακάραμε ? - πέρναγε ταυτόχρονα κηδεία... και εγώ έκοβα τούρτα...? - έκλεισε η βραδιά με ένα καλό θρίλερ στο σινεμά... και ουρλιαχτά? ;p |
ναι σε όλα:rofl:
|
επίσης...
ΔΕΝ ΤΙΜΕΙ... το "ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ..." που δεν ανοίγει από το Google Chrome... και πρέπει να ανοίγω τον Explorer για να δω την αγαπημένη μου σελίδα... γκρρρρρ |
Δε κατάλαβες. Το chrome δε το τιμεί που είναι άμπαλο και δε μπορεί να ανοίξει την αγαπημένη σου σελίδα.
|
Παράθεση:
:hehe::hehe::hehe: |
Παράθεση:
Έχω αλλάξει νούμερο... δεν το έχει το καινούργιο...;p Δεν τον τιμει... ε? Αλλά τιμεί εμένα!!!!:amhn: |
Με τιμεί που με ύπνο 5 ώρες ξύπνησα στις 7,ανέβηκα μέσα στο κρύο Ζωγράφου να δώσω και τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν έδινα 9 το πρωί,αλλά 6 το απόγευμα;
|
Παράθεση:
:clap:Συγχαρητήριααα... ΚΕΡΔΙΣΕΣ 9 ώρες επανάληψης... τώρα δεν έχεις δικαιολογία να μην γράψεις καλά....;p |
Με τιμεί που τελικά έδωσα λευκή;
|
Θα σε τιμούσε αν είχε και σταφίδες:P
|
Παράθεση:
α) πήγες για καφέ και γλυκό β) μπύρες και μπιλιάρδο γ) σπίτι για πίτσες και Pro :hehe: |
Με τιμει που βλεπω world poker tournament στο Μεγκα δεν καταλαβαινω τιποτα αλλα συνεχιζω να βλεπω;
|
Nαι,γιατί κι εγώ το έκανα μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά τώρα κάτι ξέρω.;p
|
Με τιμει που πιστευω οτι η Πατρα ειναι η χειροτερη επιλογη για αυτο το τριημερο;
|
αφάνταστα:hehe:
|
Παράθεση:
NAI!!! :) |
Παράθεση:
Πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο 3ήμερο να κατέβει κανείς Πάτρα. Όποιος έχει πάει καρναβάλι πάνω από μία φορά και ξαναπηγαίνει είναι απλά μαζόχας. |
Με τίμει που σήμερα είχα ελεύθερο γεύμα και έφαγα τα εξής:
- Τορτελίνια καρμπονάρα - Λουκάνικα - Χωριάτικη σαλάτα - Σκεπαστή πίτα με γύρο, τυρί και τυροσαλάτα Με τιμεί που δεν μου επιτέπεται γλυκό, αλλά θα χτυπήσω μια κρέπα με σοκολάτα, γιατί έχω να φάω γλυκό απο τις 12 Ιανουαρίου; Με τιμεί που το επόμενο ελεύθερο μου γεύμα είναι τη Κυριακή του Πάσχα;! |
με τιμεί που πήγα Χανιά... και πέρασα έξω από ένα γυμναστήριο... και μου άρεσε... και λέω... μακάρι να είχαμε και εμείς τέτοιο... και θα έλιωνα... ΚΑΙ μπήκα στο Facebook... και έγινα μέλος στο group των Χανίων... και τυχαία είδα ότι αυτό το γυμναστήριο... είχε group... και πήγα να δω... φωτογραφίες... και είδα ότι διαχειρηστής... είναι ο MAZDA 6... και φυσικά... έμεινα!!!
τασάκι το internet... :P |
1 Συνημμένο(α)
με τιμεί.... που σήμερα νιώθω κάπως έτσι...????
|
ναιιι!!!!!
|
Παράθεση:
Σε τιμεί που μπήκες στο group!!! :) |
Με τιμεί που και σήμερα συνέχισα την παράδοση και ενώ όλοι το πρωΐ ήταν χωμένοι εγώ έπινα καφεδάκι με έναν ΕΠΟΠ;
Με τιμεί που σκέφτομαι να εκδώσω το βιβλίο "1000+1 τρόποι να φιδιάζετε τα πρωΐνά στον στρατό" Εκδόσεις Πύθωνας; |
Βεβαίως και σε τιμεί.
Με τιμεί που έχω να ακούσω την έκφραση "φιδιάζω" 8 χρόνια;:hehe: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:20. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin