![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Δε σε τιμεί που γράφεις με greeklish
ΝΩΝΤΑΣ:P |
Τον τιμεί όμως που μπήκε με το λογαριασμό του αδερφού του για να γράψει τα greeklish ώστε να το χρεωθεί αυτός..Αλλά γαύρος δεν είναι;
|
Με τιμεί που σήμερα γιορτάζω ;; :)
Τιμεί την αδερφή μου που σήμερα έχει γενέθλια ;; :) Τιμεί την άλλη μου αδερφή που σήμερα ορκίζεται για το πτυχίο της ;; ;D Τιμεί τον αδερφό μου που αποτελεί μειονότητα ;; kalo!!! |
Μας τιμει ολες οσες γιορταζουμε σημερα και σπαμε το καθεστημενο του Δεκαπενταυγουστου! (τα χρονια πολλα στο αντιστοιχο θεμα! :P )
Την τιμει. Επισης την τιμει. Τον τιμει που χαιρεται με τις χαρες σας! |
Παράθεση:
Γιεπ την τιμεί και εκείνη. Καλή φάση που γιορταζετε και οι δυο μαζι. Την τιμεί που ορκίζεται. Άντε καλή σταδιοδρομία Δεν πειράζει άρχοντας είναι που ναι μειονοτητα....;p Τον τιμεί. |
Με τιμει που πηγα χθες στο Disney on ice? :3dance:
Μας τιμει με τη φιλη μου που καναμε χειροτερα απ' ολα τα 5χρονα, 6χρονα, 7χρονα που ηταν μεσα? :hehe: Τους τιμει στο τελος που μας δωσανε και Danonito? :amhn: |
Παράθεση:
Σας τιμουν απεριοριστα ολα Δεν σας τιμει ομως που δεν κατσατε μεσα να κανετε επαναληψεις γιατι δινετε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ Με τιμει που θα παω οακα σημερα στο παο-οσφπ? Με τιμει που θα ειμαι στην κερκιδα των οργανωμενων του παο? Με τιμει που θα εχω χρονη σωματοφυλακα σημερα? |
Παράθεση:
Τιμει καποιον αγνωστο που θα δωσει την πληροφορια οτι αναμεσα στους οργανωμενους υπαρχουν δυο ολυμπιακοι;:P:hehe:;D |
Τον τιμει, τον τιμει πολυ τον τιμει!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι ρε ΟΥΚά!!! Ναι ρε ειδικοδυναμίτες!!! Θέλω να κάνει κανα κάρφωμα ο Τσίλντρες να δω πως θα κρατηθείς! |
Παράθεση:
Τους τιμεί πάντως γιατί την ένιωσαν λάιβ την 17αρα kalo!!! |
Παράθεση:
θα πρεπε να έρθεις :P ναι :P αν θέλετε πάλι τυχερά εισιτήρια πάω και σας βγάζω :hehe: |
Παράθεση:
Με τιμεί που ενώ δεν παρακολουθώ μπάσκετ περιμένω ΚΑΠΟΙΟΥΣ να μπουν μσν σήμερα για να κγράψω "χαχα"; |
Παράθεση:
Όπως και να χει τους τιμεί!!:clap: |
Τιμει τον καιρό που τα έχει παίξει εντελώς;!
Τιμεί που έβρεχε εχτές και σήμερα έχει ήλιο με δόντια και ζέστη; Με τιμεί που βγήκα για ψώνια σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο με κοντομάνικο και δεν ήμουν ο μόνος; |
Παράθεση:
Ναι που εβρεχε χθες οχι που εχει σημερα ζεστη....:P Ναι.... ε τι να κανεις, να σκασεις?:hehe:kalo!!! Εδω στα Γιαννενα βρεχει απο το πρωι (για να μην πω απο το χθεσινο βραδυ) με μικρες διακοπες.... Αυτος ναι ΕΙΝΑΙ καιρος.....;D:rofl: |
Με τιμεί που διαβάζω το '' Μικρό Νικόλα'' ;
Με τιμεί που ακόμα γελάω; |
Φυσικά και σε τιμεί!!
Και εγώ θέλω να το διαβάσω. Θα πω του Άη Βασίλη του τσίπη να μου το κάνει δώρο :amhn: |
Με τιμεί που έδινα σήματα σήμερα;
Με τιμεί που πέρασα αλάνθαστος; Με τιμεί που δεν βγήκα χτες να γίνω αλοιφή επειδή έδινα σήμερα; Με τιμεί που αν ήξερα πως δεν χρειάζεται να ξαναπληρώσεις για να ξαναδώσεις αν κοπείς θα πήγαινα σερί και σε κατάσταση έκδηλης μέθης (όπως λέει μέσα το βιβλίο...); Με τιμεί που ξενέρωσα όταν το έμαθα; Με τιμεί που πιάσαμε κουβέντα με ένα παληκάρι καθώς περιμέναμε τα αποτελέσματα και αφού μου είπε πως είναι ΑΕΚ του είπα ξερά "Δεν σε χάλασε που το πήραμε στα χαρτιά"; Με τιμεί που χασκογέλασα γιατί είχε μείνει λίγο μαλάκας; (σόρρυ για το λίγο) Με τιμεί που μετά κι ενώ τον ήξερα 5 λεπτά τον ρώτησα "Γκόμενα έχεις;"; Τον τιμεί που είπε ψιλοξενερωμένος "Όχι"; Με τιμεί που του είπα "Την καλύτερη δουλειά κάνεις,κι εμείς που είχαμε είδαμε προκοπή;"; Τον τιμεί που μετά απ' όλα αυτά την έκανε με ελαφρά; Και τέλος: ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ? |
To τελευταιο δν χρειαζοταν να μας το πεις.
|
Παράθεση:
|
Με τιμεί που επέστρεψα?:P
Με τιμεί που αν αρχίσω να γράφω ''Με τιμεί που..'' δεν τελειώνω ούτε αύριο? |
Παράθεση:
Ναι εννοείτε! |
Παράθεση:
Εδώ ήμουν,απλά έτρεχα(κι όχι με την καλή έννοια..και δεν με τιμεί) Αstrolabos knows better;D |
Τίμει ένα φιλαράκι μου που είπε: Μαλ*κες, δε πήγαμε με του κουκουλοφόρους να σπάσουμε το Bodybuilding Club να πάρουμε ότι συμπληρώματα θέλαμε!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Με τιμεί η επέκταση της υπογραφής μου? Δεν είναι απόλυτα γραφική?:hehe:
|
σε τιμεί αλλά θα την κόψει ο λάβος :P
κόψε και κράτησε μόνο την δήλωση βαλβέρδε φτάνει. :hehe: |
Τιμεί το μαγαζί NEXT που σήμερα άνοιγε στις 5 το πρωί με εκπτώσεις εώς και 70% ;;
Τιμεί τον κόσμο που το τίμησε και όταν πέρασα από εκεί στις 8 παρά το πρωί το μαγαζί ήταν τίγκα ;; |
Τους τιμεί...Γιατί κάπου κάνουν τέτοια τεχνάσματα για να τονόσουν την αγορά και κάπου αλλού τους λένε "ανοίξτε και την Κυριακή μωωωωωωρέ"
|
Με τιμεί που ενώ όλοι μου λένε πως θα ξενερώσω που μπαίνω στρατό Φλεβάρη αλλά εγώ ανυπομονώ;
Με τιμεί που ψήνομαι να μπω και από τώρα; Με τιμεί που το βλέπω ως ένα τεράστιο "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" στα πάντα που πάνε κατά διαόλου τον τελευταίο καιρό; Με τιμεί που κυκλοφορώ με σύνθημα "Χτυπάτε όσο μπορείτε,24 μέρες σας έμειναν"; Και η νέα μου υπογραφή σε όλα τα μηνύματα μέχρι να μπω ΚΑΙ όταν μπω: Εγώ γεννήθηκα ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης και αμαρτωλός! ;D (Δεν ρωτάω αν με τιμεί!) |
Πάρε αναβολή. Θα το πάνε 9μηνο
|
Πρώτον δεν γίνεται, δεύτερον δεν ψήνομαι και τρίτον με πιάνει. ;)
|
ε σε τιμεί τότενες:P
|
Παράθεση:
Ναι Ναι Ναι Όχι γιατί ψαρκασσέλα θα πρέπει να περάσουν πολλά για να παλιώσεις! Ως τότε... ΝΕΟΣ!!! ΠΑΡΕ 20!!!.... ΑΚΥΡΟΟΟΟΟ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλή θητεία ρε Χρήστο! Που παρουσιάζεσαι; |
Thanks!
Δεν ξέρω ακόμα,δεν έχει έρθει το χαρτί,μέσα στη βδομάδα λογικά. Απλά ξέρω πως η ΕΣΣΟ μου μπαίνει 9-12 Φλεβάρη! Το μόνο σε 20 που μπορεί να πάρω είναι πιτόγυρα+πράσινες από το fast food απέναντι από το στρατόπεδο! :rofl: Εγώ γεννήθηκα ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης και αμαρτωλός ΛΕΜΕ! |
Αμα σου κάτσει καμιά Κρήτη πες τίποτα! Ειδικά Χανιά ή Ρέθυμνο.
Θα μας τιμεί που ίσως βρεθούμε όταν είσαι φαντάρος και δε μπορέσαμε να βρεθούμε σε μια συνάντηση του φόρουμ;! :P |
Tιμει το γατονι που θελει να κρυψει την απελπισια του με εμφατικα posts?
|
Δεν θα με τιμούσε ΑΝ ίσχυε. Αλλά δεν ισχύει και όντως γουστάρω που μπαίνω.
|
Με τιμεί που νόμιζα ότι γράφω μάθημα στις 11:30 κι εγώ γράφω στις 2:30;
Τιμεί τον εκφωνητή χτο γήπεδο εχτές που επειδή τα κάναμε λίγο πουτ@να στο ντέρμπι ΑΟ Χανιά - Πλατανιάς με τα δυναμητάκια, είπε αντί για κροτίδες: "Παρακαλούντε οι φίλαθλοι να μη πετάνε κροκέτες!!!" ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Παράθεση:
Ναι τιμεί το μαγαζί αλλά όχι το νευρικό σου σύστημα,2 φορές φέτος προσπάθησα να ψωνίσω στις εκπτώσεις και βλαστημούσα όλη την ώρα...:blabla: Παράθεση:
Αν γουστάρεις ναι! Ναιιιιιιιιιιιι,έτσι,έτσι!! Κ πάλι ναι,σε τιμεί Μεγεία την υπογραφή! Παράθεση:
:hehe: Τον τίμει δεόντως!!Την επόμενη φορά που θα πετάξετε κροκέτες φωνάξτε κ μένα;D |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:41. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin