![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Τιμεί το φίλο μου το Μήτσο που πήρε σήμερα mojito, δοκίμαζε για πρώτη φορά και είπε ότι είναι σα να πίνεις μπουρέκι;!
Τον τιμεί που δε το ήπιε κι έπινε απο τα ποτά μας;:cry: |
Τιμεί τους κλέφτες εδώ που πουλάνε το πιο απλό mountain bike 120 ευρώ το λιγότερο ;;
Με τιμεί που πήρα ένα σούπερ ολοκαίνουριο από ebay me 30 ευρώ ;; ;D Με τιμεί που σε λίγο θα πάω σούπερ μάρκετ με το ποδήλατο ;; :P |
Παράθεση:
Ω , ναι!!!:clap: Ναι... εαν έχει καλάθι για να βάλεις τα ψώνια! |
Παράθεση:
Ναι!! Όχι...:rofl: Η προσπάθεια μετράει.. Παράθεση:
Ναι,τουλάχιστον πρόλαβες!! Εννοείται!! Παράθεση:
Ναι αυτόν τον τιμεί δεόντως,εσάς δεν ξέρω... Παράθεση:
Όχι.. Ναι!!! Ναι!!!Θέλω βίντεο ή φωτογραφία,δεν το συζητώ καν!!!;D |
Με τιμεί που δουλεύω (κάνω πρακτική) καθημερινά 8ωρο από τις 28/2 και δεν το ξέρω?
Με τιμεί που θα συνεχίσω να δουλεύω μέχρι τις 28/6 και επίσης δεν θα το ξέρω? Με τιμεί που παρ' όλα αυτά με μια υπογραφή θα πάρω 1200€ ζεστότατα? Τις βγάλαμε τις διακοπές και όχι μόνο για φέτος ;D |
Παράθεση:
σε τιμει που θα σε ρουφιανεψω και δεν θα παρεις δεκαρα τσακιστη?;p με τιμει που αν με λαδωσεις θα κρατησω το στομα μου κλειστο και δεν θα βγαλω και στη δημοσιοτητα το ροζ dvd που εχω υποκλεψει? με τιμει που το καλοκαιρι θα κανω και εγω πρακτικη εργασια σε τραπεζα αλλα εγω θα ξερω ποτε αρχιζω και ποτε τελιωνω και θα παρω και λιγοτερα λεφτα?:rofl: |
:Pισως σε τιμα αλλα λιγο!
Με τιμα που ενω ηξερα το 3 θεμα το β' της φυσικης σημερα το εκανα λαθος και αντι για 100/100 θα παρω 94/100?:blabla: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ω ναιιιι!!! ΝΑΙ!!:worship: Παράθεση:
τς τς τς...:hehe: Όχι και τόσο αλλά τα λεφτά μετράνε,ε? Παράθεση:
Και ναι και όχι... |
Τιμεί γιαγιά στην ακαδημία που μας ρώταγε πως απο 'κει μπορεί να πάει στην Μεσογείων?
Την τιμεί που δεν ήθελε ούτε να ακούσει την λέξη ''ταξί'' και όταν της το προτείναμε(χωρίς να το ξέρουμε) γούρλωσε τα μάτια και είπε ''Όοοοοχι ταξί!!!'':rofl: |
Δεν υπάρχουν λεφτά. Σαφώς και την τιμεί που δε θέλει να πάρει ταξί.
|
Παράθεση:
Το ξέρω αδερφούλη και το ξέρω επίσης ότι την τιμεί...Για την αντίδραση με τα γουρλωμένα μάτια το έγραψα ντε...;D |
Παράθεση:
Θα σε τιμούσε αν της προπλήρωνες το ταξι.... LOL;p |
Παράθεση:
Δεν είμαι κουτσομπόλα και το ξέρεις αυτό Νικολάκη..;p click to show Θα με τιμούσε αλλά οι καιροί ειν' δύσκολοι και δεν υπάρχουν λεφτά...:P |
Παράθεση:
Δεν μας τιμεί που δεν έχουμε λεφτά να πληρώνουμε τα ταξι των γερόντων.... Δεν μας τιμεί που γραφαμε χθες μεταδοση θερμοτητας ενώ θα πρεπε να κάνουμε μπάνιο στην θαλασσα. Φτου μας.... |
Παράθεση:
Βασικά,αν θυμάσαι είχες ποστάρει στο θέμα της Eurovision φωτογραφία της και είχε φανεί η προτίμηση σου,οπότε μόνος σου προδώθηκες λέγοντας για το msn..:rofl:Οπότε δεν σε τιμεί και τόσο που δεν το θυμάσαι..kalo!!! Δεν μας τιμεί αλλά και μεις τι φταίμε,οι τίμιοι και καλοί φοιτητές?(;D) Δεν σας τιμεί,όντως!!! Ούτε τη σύνδεσή μου τιμεί που κυριολεκτικά σέρνεται!!!:blabla:(66):armed: |
Δεν τιμει τιποτα και κανεναν(για όλα τα παραπάνω)
Εμενα ομως με τιμεί που κορόιδευα τους συμφοιτητές μου που πήγαν στην πορεία μέσα στην ζέστη ενω εγω πήγα να δροσιστώ με έναν καφε:P Μας τιμεί που μέσα σε 10 λεπτά πέρασαν απ το τραπέζι μας 3 τσιγγάνες (σετ),2 ατάλαντοι πλανόδιοι μουσικοί(σετ) ,ένας γέρος με μίνι φούστα(τοσο μίνι που φαινόταν το βρακί)και ένα υπέρβαρο παιδάκι που γρατσούναγε μια κιθάρα και φορούσε ψάθινο καπέλο? Δεν ρωτώ καν αν με τιμεί που δεν έδωσα τίποτα και σε κανέναν ;D |
Παράθεση:
Όχι. Καλά κάνεις και δε ρωτάς:P |
Παράθεση:
Σε τιμεί που τους κορόιδευες,μια τόσο ωραία(και ζεστή) μέρα μόνο βόλτα και καφέ θέλει!!;) Όχι..Τα 'χω φάει με το κουτάλι αυτά... Εννοείται πως σε τιμεί!!! |
Με τιμεί που δε βλέπω με ποιους παίζουν οι Ιταλοί;
|
Παράθεση:
|
Με τιμεί που έβαλα το μαγιώ μου το πρωί και ανέβηκα να πλνω τα χαλιά στην ταράτσα?
Με τιμεί που είχα γονατήσει και τα έτριβα με μανία? Τιμεί τους γείτονες που μένουνε στο απέναντι ρετιρέ που καθόντουσαν στο μπαλκόνι και παρακολουθούσαν? Με τιμεί που πήρα λίγο χρώμα και ας μην κάθησα πολύ στον ήλιο? |
Παράθεση:
Δόξα και τιμή και στους γείτονες που είμαι σίγουρη πως παρακολουθούσαν για να δουν πως πλένονται καλύτερα τα χαλιά kalo!!! |
Παράθεση:
θα με τιμουσε φανταζομαι αν πήγαινα κάποια στιγμή να τους ενημερώσω ποιο καθαριστικο χρησιμοποίησα ;p |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ναι. Τους τιμεί φυσικά. Ω ΝΑΙ! (την επόμενη φορά εφοδιαζόμαστε με caroten:hehe:) |
Παράθεση:
παντως οταν το εκανα εγω κατι παρομοιο , μονο ενας παππους μου με κοιτουσε και στο τελος μου ειπε αν μπορω να πλυνω και τα δικα του.. |
σου έκλεισε και το μάτι;:hehe:
Τιμεί το ΣΚ που τελειώνει σε 9 λεπτά; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ναι!!:clap: Ναι,το κάνω και γω αυτό αλλά όχι με χαλιά.. Ε ναι,τους έφτιαξε η μέρα Ναι,εννοείται!! Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
@Insomnia οταν λες οτι και εσύ το κάνεις αλλα οχι με χαλιά τι εννοείς:rofl:;p |
Παράθεση:
:rofl::rofl::rofl: ;D (Με τιμεί που )Έχω τρίψει ως τώρα με μανία τοίχους για να καθαρίσουν και ρούχα που έπλενα στο χέρι,έτσι απο ιδιοτροπίαkalo!!! Τα χαλιά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα...Με κουράζουν βασικά;D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
δεν τιμούσε την αδερφή μου που το έβαλε σε ακαταλληλη πλήση |
Παράθεση:
Ναι,πάντα τα πλένω χέρι και μετά πλυντήριο για στίψημο;D Εκτός απο κάτι μπουφάν,χοντρά πουλόβερ κλπkalo!!!Μην χαλάσουν τα χεράκια μου,δεν κάνει:hehe: Όχι δεν την τιμεί καθόλου όμως!!:amhn: |
Παράθεση:
Με τιμεί που θα σε ξυπνήσω αύριο το πρωί να "δοκιμάσεις" τα χαλιά; |
Με τιμεί που κόλλησα ιό στο pc και βαριόμουν να παίρνω backup τα αρχεία μου για να κάνω format κι έτσι έβαλα τα Ubuntu και κάνω τη δουλειά μου;
Με τιμεί που μου αρέσουν πολύ και μάλλον θα τα κρατήσω και θα πετάξω τα vista; |
μικρέ Ratnet έχεις χρόνο ακόμα μπροστά σου... :P
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:42. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin