WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

MaDa 25-07-2008 11:54

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 55812)
σε τιμεί γιατί αυτή είσαι. η MπaDaρισμένη.

χαχαχαχα καλόοο

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 55813)
Όχι καλοκαιριάτικα... Ράμπο!!!;D

ε όχι και ράμπο...
αν και έτσι νιώθω... :(

γι' αυτο αποφάσισα να φωνάξω μανικιουρίστα στο σπίτι... για 1η φορά στη ζωή μου... κλαπς... δεν αρκούν τα μαντίλια στο γύψο.... ;p

Mazda 6 25-07-2008 15:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55815)

γι' αυτο αποφάσισα να φωνάξω μανικιουρίστα στο σπίτι... για 1η φορά στη ζωή μου... κλαπς... δεν αρκούν τα μαντίλια στο γύψο.... ;p

Αυτό κι αν σε τιμεί!!!:hehe:

depoina 25-07-2008 22:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 55812)
σε τιμεί γιατί αυτή είσαι. η MπaDaρισμένη.

:hehe: :hehe:

'Οχι ρε ΜaDa..Δε σε τιμεί καλοκαιριάτικα...

pink 26-07-2008 01:27

Με τιμει που Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ω-Σ-Α και απολαμβανω απο σημερα την ελευθερια μου εστω και για ενα μηνα?
Με τιμει που ειμαι μεσα στην τρελη χαρα? :jump:

Mazda 6 26-07-2008 10:55

Με τιμεί που μου βγήκε έκτακτο δρομολόγιο στο Ρέθυμνο σήμερα και παίζει να μη προλάβω την προπόνηση του ΑΟΧ;:(:(:cry:

MaDa 26-07-2008 12:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 55839)
Με τιμει που Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ω-Σ-Α και απολαμβανω απο σημερα την ελευθερια μου εστω και για ενα μηνα?
Με τιμει που ειμαι μεσα στην τρελη χαρα? :jump:

ναι
ναι

:clap:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 55858)
Με τιμεί που μου βγήκε έκτακτο δρομολόγιο στο Ρέθυμνο σήμερα και παίζει να μη προλάβω την προπόνηση του ΑΟΧ;:(:(:cry:

:( όχι...
αλλά μπορείς να πας για καφέεε;p
σφύριξε χαρούμενα μπορείς.... δες την φωτεινή πλευρά της ζωής...

mousaka+10 26-07-2008 18:58

Παράθεση:

Οχι...η ομαδα χρειαζεται τη στηριξη τ οπαδου της(αντε των δυο τριων οπαδων της,παραπανω δν ειστε!).
 click to show

depoina 28-07-2008 10:23

Μας τιμεί που σήμερα και εμείς εδώ ψοφάμε στη ζέστη ;;
Τιμεί τους Άγγλους που τα έχουν παίξει με τρίτη συνεχόμενη μέρα ζέστης ;;
Τιμεί μια συνάδελφο μου που πήγε διακοπές στην Μαγιόρκα, γύρισε με εγκαύματα από τον ήλιο αλλά κατά τα άλλα παραπονιέται για τη ζέστη εδώ ;;

Insomni@ 28-07-2008 23:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 55839)
Με τιμει που ειμαι μεσα στην τρελη χαρα?

Ναι και στα 2!!Καλές διακοπές!!;)

Παράθεση:

Με τιμεί που μου βγήκε έκτακτο δρομολόγιο στο Ρέθυμνο σήμερα και παίζει να μη προλάβω την προπόνηση του ΑΟΧ;

Όχι..

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 55913)
Τιμεί μια συνάδελφο μου που πήγε διακοπές στην Μαγιόρκα, γύρισε με εγκαύματα από τον ήλιο αλλά κατά τα άλλα παραπονιέται για τη ζέστη εδώ ;;

Ναι:P
Ναι!!:rofl:
Τα θέλει μου φαίνεται..

(ΔΕΝ) με τιμεί που γύρισα..
Με τιμεί που θέλω κι άλλες μέρες?
Με τιμεί που χθες το βράδυ την έβγαλα στο κέντρο υγείας της Πάρου γαμώτο(!!!)?:grr::amhn:

greekfansws 29-07-2008 02:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 55941)

Μην γελάς βλάκα..Νόμιζα ότι θα πέθαινα σε κάποια φάση!!Ούτε τα χάπια δεν με έπιαναν και ο πόνος δυνάμωνε επικύνδυνα..:cry:
Και έχασα και μια βραδυνή έξοδο γαμώτο!!
:(

τώρα ξεκινάει το βράδυ προλαβαίνεις αν θες (66) και θα σε τιμεί κιόλας ;p

Xavier 29-07-2008 14:18

τιμεί τον αστρολάβο που έχει κάψει το μυαλό του σήμερα στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή ?

Insomni@ 29-07-2008 14:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 55962)
τώρα ξεκινάει το βράδυ προλαβαίνεις αν θες (66) και θα σε τιμεί κιόλας ;p

Στην Πάρο το χασα το βράδυ..εδώ τι να το κάνω?Κάθε μέρα στην Αθήνα είμαι:P

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 56015)
τιμεί τον αστρολάβο που έχει κάψει το μυαλό του σήμερα στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή ?

Ναι, τον τιμεί όσο δεν πάει..:rofl:

MaDa 29-07-2008 14:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 55913)

ναι...
όχι... σαν μπαρμπούνια θα είναι...
χαχαχα... ε πως θα μάθετε ότι πήγε Μαγιόρκα?
χαχαχα

εδώ πάντως έχει τρελό αέρα...

Elina 30-07-2008 02:04

Με τιμεί που περίμενα σαν μαλ@κας στο ικα τον γιατρο ,που είχε αργήσει μισή ωρα?
Τον τιμεί που άργησε γιατι εκανε διάλειμμα?
Τιμεί την γιαγια μου που δεν είδε σκαλωσια στην Ιπποκράτους,έπεσε και έσπασε 4 κοκκαλα στον ώμο της?
Με τιμεί που ενω της έλεγα οτι δεν προσέχει και περπατάει σαν φουριόζα,έπεσα σήμερα ενώ κατέβαινα απο το πεζοδρόμιο??
Δεν τιμεί το πόδι μ που έχει διαστρεμμα και θα πρεπει να παω νοσοκομείο

Mazda 6 30-07-2008 02:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 56034)
Με τιμεί που περίμενα σαν μαλ@κας στο ικα τον γιατρο ,που είχε αργήσει μισή ωρα?
Τιμεί την γιαγια μου που δεν είδε σκαλωσια στην Ιπποκράτους,έπεσε και έσπασε 4 κοκκαλα στον ώμο της?
Με τιμεί που ενω της έλεγα οτι δεν προσέχει και περπατάει σαν φουριόζα,έπεσα σήμερα ενώ κατέβαινα απο το πεζοδρόμιο??

Όχι σε όλα βέβαια...

Περαστικά! Και σε σένα και στη γιαγιά!:)

MaDa 30-07-2008 10:08

Παράθεση:

εσένα ναι... εκείνον όχι...
χαχαχα... όχι... μόνο μισή ώρα διάλειμμα?
τρομερή γιαγιά... μην την αφήνετε σε γκρεμούς...
χαχαχα... κληρονομικό είναι... όλες μέσα κλειδωμένες...
ουπς... μη πας στο ΚΑΤ... ήμουνα στα επείγοντα 3 ώρες... και έφυγα... επειδή δεν είχε μπει ούτε το νο1...

Insomni@ 30-07-2008 14:05

Παράθεση:

Όχι..Έγω να δεις πόσο περίμενα στο κέντρο υγείας Πάρου..:amhn:
Ντάξει συγχωρείται κάπως
Όχι!!Και η δική μου κάτι τέτοια κάνει και την τρέχουμε!!
Ναι σε τιμεί που της φωνάζεις αλλά δεν σε πολυτιμεί που έφαγες σαβούρα..
Όχι δεν το τιμεί και περαστικάααααααααααααα Ελίνα μου!!!!!!!!!!!!:)

Mazda 6 31-07-2008 17:52

Με τιμεί που απόψε θα παω σε έναν αρραβώνα που κάνουν οι Ζωνιανοί κουμπάροι μου;

Με τιμεί που θα προσπαθήσω να αποφύγω να πιω, αλλά δε το βλέπω (και ν φαω, γιατί θα έχει πολύ κρέας:));

Και τέλος, με τιμεί που παρ' όλο που θα παω σε αρραβώνα και χαρά, θα φοράω μαύρο πουκάμισο (όπως όλοι, αλλά μάλλον ο μόνος με Armani:));

depoina 31-07-2008 17:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 56131)
Με τιμεί που απόψε θα παω σε έναν αρραβώνα που κάνουν οι Ζωνιανοί κουμπάροι μου;

Με τιμεί που θα προσπαθήσω να αποφύγω να πιω, αλλά δε το βλέπω (και ν φαω, γιατί θα έχει πολύ κρέας:));

Και τέλος, με τιμεί που παρ' όλο που θα παω σε αρραβώνα και χαρά, θα φοράω μαύρο πουκάμισο (όπως όλοι, αλλά μάλλον ο μόνος με Armani:));

Ναι
Τι θα προσπαθήσεις ρε ψέμμα..Από τώρα υπολογίζεις πόσα πιάτα θα φας ;D
Όχι. Το μαύρο πουκάμισο καλοκαιριάτικα είναι για τα πανηγύρια (εξαιρούνται οι αρραβώνες :P ) και ας είναι και από τον θεό τον ίδιο ;D

Insomni@ 01-08-2008 01:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 56131)

Ναι,αρκεί να μην σας σερβίρουν μαζί με τα κρασιά και κάτι άλλο παρέα..:P
Ναι,για μια μέρα δεν θα σε σκοτώσει,απλά την επόμενη κάνε κάτι αποτελεσματικό για να χάσεις αυτά που έφαγες!!
Εμ,Κρητικός δεν είσαι?Δεν περίμενα κάτι άλλο απο μαύρο..;p

Mazda 6 01-08-2008 09:05

Με τιμεί που ήρθα καπάκι στη δουλειά απο χτες;

Με τιμεί που ήπια και πήγα 6 το πρωί στο χωριό, βρήκα το παππού που είχε ξυπνήσει, έφτιαξα καφέδες καθόμασταν και μου έλεγε ιστορίες μέχρι που πήγε 7:45 κι έφυγα να παω στα Χανιά στη δουλειά;

Με τιμεί που ήπια τελικά (και έφαγα;D);

Insomni@ 01-08-2008 23:53

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 56148)
Με τιμεί που ήρθα καπάκι στη δουλειά απο χτες;

Με τιμεί που ήπια και πήγα 6 το πρωί στο χωριό, βρήκα το παππού που είχε ξυπνήσει, έφτιαξα καφέδες καθόμασταν και μου έλεγε ιστορίες μέχρι που πήγε 7:45 κι έφυγα να παω στα Χανιά στη δουλειά;

Με τιμεί που ήπια τελικά (και έφαγα;D);

Όχι,πολύ κούραση..
Ναι,αφού ήταν ο παπούς εκεί!!:clap:
Ναι

mousaka+10 02-08-2008 10:42

Με τιμει που δεν εχω κοιμηθει ουτε ενα διωρο;
Με τιμει που με αυτο το διωρο πρεπει να βγαλω Παναχαικη,μπανιο,οτι κανουμε το βραδυ κ μετα αλλο ενα 4ωρο καψιμο;
Με τιμει εμενα κ αλλα τρια παιδια στην ηλικια μ που τις τελευταιες δυο μερες παιζουμε κρυφτο με 8χρονα;;
Μας τιμει που κλασσικα τα βαζουμε κ φυλανε κ ερχομαστε σπιτι μ αραζουμε κ εμφανιζομαστε μετα απο καμια ωρα;

Neacel 02-08-2008 12:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 56211)
Με τιμει που με αυτο το διωρο πρεπει να βγαλω Παναχαικη,μπανιο,οτι κανουμε το βραδυ κ μετα αλλο ενα 4ωρο καψιμο;
Με τιμει εμενα κ αλλα τρια παιδια στην ηλικια μ που τις τελευταιες δυο μερες παιζουμε κρυφτο με 8χρονα;;
Μας τιμει που κλασσικα τα βαζουμε κ φυλανε κ ερχομαστε σπιτι μ αραζουμε κ εμφανιζομαστε μετα απο καμια ωρα;

Nαι εννοειται σε τιμει.
Μμμμμ δεν ξερω αν σε τιμει. Αν την παλεψεις τοτε σε τιμει. Αν όχι δεν θα σε τιμει
Ναι σας τιμει
Οχι δεν σας τιμεί. Θα σας τιμει μονο αν παιζετε κανα season στο Pro και μετα εμφανιζεστε....:hehe:

Elina 03-08-2008 02:09

Με τιμεί που έβαλα την ίδια υπογραφή που είχα και πριν 3 χρόνια όταν πρωτογράφτκα σε αυτό εδώ το φόρουμ-με άλλο όνομα- και με πιάνει ένα ρίγος και μια συγκίνηση?

depoina 03-08-2008 09:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 56233)
Με τιμεί που έβαλα την ίδια υπογραφή που είχα και πριν 3 χρόνια όταν πρωτογράφτκα σε αυτό εδώ το φόρουμ-με άλλο όνομα- και με πιάνει ένα ρίγος και μια συγκίνηση?

Χαχαχα φυσικά και σε τιμεί το ρίγος και η συγκίνηση ;D

Insomni@ 04-08-2008 18:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 56211)

Ναι παιδί μου!!:clap:
Oh yes!!
Ναι,σε τιμεί αρκετά αυτό,εμείο να δείς τι έχουμε κάνει τώρα τελευταία..;D
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 56233)

Ναι,εννοείται αυτό!!

Δεν χρειάζεται να ρωτήσω αν και πόσο πολύ με τιμεί που ξαναφέυγω..;D

Elina 05-08-2008 01:00

Με τιμεί που πήγα αεροδρόμιο να υποδεχτώ τις αδελφές μου και εκεί που περίμενα έσκασε μύτη το νεο απόκτημα του Ολυμπιακού ,ο Λέτο και έγινε χαμός με κάμερες κλπ?
Με τιμεί που λίγα λεπτά αργότερα βγήκε απο τις αφίξεις και ο Δώνης με τον βοηθό του με μπλουζάκια ΑΕΚ?
Τιμεί παιδάκι δίπλα ,που όταν τον ρώτησε η μητέρα του τι ήταν ο Λέτο στον Ολυμπιακό της απαντάει "τι θες να είναι ρε μάνα?πορτοφόλι?παικτης ειναι!!!" ?

Mazda 6 05-08-2008 10:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 56310)
Με τιμεί που πήγα αεροδρόμιο να υποδεχτώ τις αδελφές μου και εκεί που περίμενα έσκασε μύτη το νεο απόκτημα του Ολυμπιακού ,ο Λέτο και έγινε χαμός με κάμερες κλπ?
Με τιμεί που λίγα λεπτά αργότερα βγήκε απο τις αφίξεις και ο Δώνης με τον βοηθό του με μπλουζάκια ΑΕΚ?
Τιμεί παιδάκι δίπλα ,που όταν τον ρώτησε η μητέρα του τι ήταν ο Λέτο στον Ολυμπιακό της απαντάει "τι θες να είναι ρε μάνα?πορτοφόλι?παικτης ειναι!!!" ?

XAXAXAXA

Nαι σε όλα!!! :hehe:

Να δεις που το παιδάκι που είπε την ατάκα, είναι το Μουσακάκι!!!;D

Neacel 05-08-2008 10:28

Παράθεση:

Δεν έσκασαν οι κάμερες για τον Λέτο αλλά για τις αδελφές σου.... Τέτοιες σταρ που ναι....
Τον τιμεί τον Δώνη δεν σε τιμεί που δεν του πήρες αυτόγραφο για μένα....:hehe:
Δεν τον τιμεί. Δεν μιλάμε έτσι στην μάνα μας. Άλλωστε μπορεί η μάνα να ξερε τον Λέτο από τους 30 Seconds To Mars και να νόμιζε πως ήταν αυτός....:hehe:

Και άκυρο βέβαια. Πόσο τιμεί τον Jared Leto που για τις αναγκες ενός ρόλου του (ταινία Chapter 27) έγινε από έτσι έτσι?

http://www.exposay.com/celebrity-pho...-movie-VHo.jpg

Insomni@ 05-08-2008 16:17

Παράθεση:

Ναι!!!!!:worship:
Ωωωωωω,ναι!!!Όλοι μαζί!!!!
Ναι!!Τιμή και δόξα στο παιδί!!!:rofl:
Δωνης οταν εβγαινε απο τις αφηξεις...κρατουσε αναμεσα στα χερια του μια γλιτσα αν το παρατιρισες...και ητανε πρωτος πρωτος...μετα ερχεται ο βοηθος του και κρατουσε δυο τσαντες με χορταρι...και απο πισω ερχονται οι ταραμαδες(κατσικια)του Δωνη...;pκαι οταν ωγικαν εξω...λεει ο Δωνης:ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΣΚΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ!!!!;p

Neacel 05-08-2008 16:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 56345)
Ναι!!!!!:worship:
Ωωωωωω,ναι!!!Όλοι μαζί!!!!
Ναι!!Τιμή και δόξα στο παιδί!!!:rofl:
Δωνης οταν εβγαινε απο τις αφηξεις...κρατουσε αναμεσα στα χερια του μια γλιτσα αν το παρατιρισες...και ητανε πρωτος πρωτος...μετα ερχεται ο βοηθος του και κρατουσε δυο τσαντες με χορταρι...και απο πισω ερχονται οι ταραμαδες(κατσικια)του Δωνη...;pκαι οταν ωγικαν εξω...λεει ο Δωνης:ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΣΚΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ!!!!;p

Δεν σε τιμεί που κοροιδεύεις την ομαδάρα μου....

Δεν σε τιμεί που χεις ορθογραφικά λάθη. Αν και σε συγχωρώ γιατί νομίζω πως είναι ο αστρολάβος αυτός που υπογράφει το κείμενο. :hehe:

depoina 05-08-2008 18:52

Neacel δε σε τιμεί που συνέχεια κάνεις παρατηρήσεις για τα ορθογραφικά. Άντε καμιά εκδρομή, να ξελαμπικάρεις λίγο kalo!!!

Με τιμεί που μόλις έφαγα μια από τις πολλές πολωνικές σοκολάτες που μου φεραν οι φίλες μου ;;
Τιμεί τη πολωνική 'σοκοφρέτα' που δεν πιάνει μια μπροστά στην ελληνική ;;

Mazda 6 06-08-2008 02:19

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 56347)

Με τιμεί που μόλις έφαγα μια από τις πολλές πολωνικές σοκολάτες που μου φεραν οι φίλες μου ;;
Τιμεί τη πολωνική 'σοκοφρέτα' που δεν πιάνει μια μπροστά στην ελληνική ;;

Ναι

ΝΑΙΙΙ!!! ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ και τα μυαλά στα κάγκελα!;D

TALOS 06-08-2008 15:24

Με τιμει που βλεπω γυναικειο ποδοσφαιρο και γουσταρω κιολας?

gatoni 06-08-2008 15:31

ΟΧΙ.

Γιατί να παίζουν οι γυναίκες ποδόσφαιρο; Εμείς πηγαίνουμε στα Hondos center??

aitherovamon 06-08-2008 17:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 56405)
Με τιμει που βλεπω γυναικειο ποδοσφαιρο και γουσταρω κιολας?

Ναι..

Με τιμει που πιστευω οτι ο προπονητης πρεπει να της περναει απο καλο "scouting" πριν τις παρει στην ομαδα του...;:P

Slipknot 06-08-2008 17:35

Ακοπα.

Mazda 6 07-08-2008 21:20

Με τιμεί σήμερα που πήγα για καφέ στη "Κουκουβάγια" και δίπλα μου καθόταν η Βίκυ Καγιά;

Με τιμεί που το πήρα χαμπάρι αμέσως ενώ ο φίλος μου ο Γιουροπάο δε το πίστευε;

Τον τιμεί που όταν το πίστεψε ήθελε να πάει να της πει: "Βικάρα, θα βάλεις μέσον να με πάρουν στο "So you think you can dance" χωρίς να περάσω απο επιλογή;"

Με τιμεί που κατάφερα να τον κρατήσω;

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

xoulk13 08-08-2008 23:41

Με τιμεί που σε 5 μέρες κατέβασα +-50 κρέπες και για το λόγο αυτό κατέβασα ένα βαζάκι μερέντα;
Τιμεί τη μερέντα που δε κυκλοφορεί πλέονσ σε κουβά όπως παλιότερα;
Με τιμεί που επιτέλους μετά από χρόνια έρευνας κατάφερα και βρήκα ένα κουτάκι (αμφιβάλω ότι θα έχει ξεμείνει κάπου η παλιά συσκευασία) από τις αγαπημένες καραμέλες certs;Ναι,σκεφτείτε...ξέρετε για ποιες μιλάω!Με τιμεί που πλέον μένει να βρω κι ένα κουτάκι τσίχλες hollywood (αν γράφεται έτσι) και θα μπορώ να αφιερώσω ειδικό χώρο σε ένα ράφι για τα συλλεκτικά μου εκθέματα;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:16.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0