![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
γιατι ξερουν οτι θα χασουν το πρωταθλημα , αλλα θα εχουν παντα το σκεπτικο οτι περασαν στην ευρωπη.. |
Δν τιμει καθολου την ομαδα τ λιμανιου...ναι τ αγγλικου λιμανιου.Ναι ρε...αυτη την ομαδα π λενε οτι εχει κ τεραστια ιστορια...την παρεα τ Ισπανου κανονιου κ τ μεγαλου αρχηγου π με κουβαδιασε!
|
Δεν τιμει καθολου τους παιχτες που νομιζουν οτι ξερουν να πονταρουν , να πονταρουν λαθος σε ματς που ειναι κριμενα πριν την εναρξη τους ..
αντιθετως ΤΙΜΕΙ και μαλιστα υπερβολικα πολυ αυτη την υπερομαδα με τους υπερπαιχτες που παιρνει τα αποτελεσματα οποτε θελει |
Tιμεί την Τότεναμ που ακόμα δεν μας έδωσε τον Μπερμπάτοφ ακόμα?
Δεν την τιμεί.... Τιμεί την Ατλέτικο που ριξε 4 στην Σάλκε και είναι στο τεταρτο γκρουπ δυναμικότητας? Με τιμεί που νομίζω πως αυτή θα παίξει με τον ΠΑΟ? |
Παράθεση:
|
Με τιμεί που το σημερινό άρθρο του Γκότζου είναι λες και έβγαλε κάποιος από το κεφάλι μου αυτό που σκεφτόμουν για τον "αμυντικό που χρειάζεται ο ΠΑΟ" ; Με τιμεί που,οκ,δε με χαλαει ένας καλύτερος αμυντικός,αλλά κυρίως γιατί ΙΣΩΣ θα προλάβει πιο γρήγορα ο Τεν Κάτε να έχει κάποια αποτελέσματα που θέλει για τη συμπεριφορά μας στην άμυνα και όχι γιατί ξαφνικά δε θα περνάει κουνούπι; Τέλος με τιμεί που για ακόμα μια φορά τυχαίνει κάτι που σκεφτόμουν ή συζητούσα να το δω μετά γραμμένο από τον Γκότζο; (παρακαλώ αν υπάρχουν απαντήσεις να είναι με φωνή4 )
|
Παράθεση:
Ναι ρε σε τιμεί!!! Άντε να του φας και τη θέση σιγά σιγά!!!:hehe: |
Με τιμει π μ εχει φαει η πεινα κ τρωω παστιτσιο απο το ψυγειο;;
Με τιμει που μετα με κοβω να κατεβαζω κ το μουσακα ψυγειου; Με τιμει π χαλασα ξερω γω ποσο γαλα γτ κατα λαθος το εριξα στο μπολ με τα ποπ κορν κ οχι με τα κορν φλεικς;; |
ε δεν σε τιμει και παρα πολυ , αλλα απο μενα που τρωω καμμενα γεμιστα απο το ψυγειο , εισαι σε καλυτερη μοιρα..
οχι βεβαια,, ενας mousaka δεν μπορει να φαει εναν μουσακα... αυτο το τελευταιο σε τιμει δεοντως ,ειδικα αν το εφαγες κιολας |
Παράθεση:
Εγώ στη θέση σου θα το τρωγα το γάλα με το ποπ κορν...;) Φάε παιδί μου, φάε να μεγαλώσεις! |
Τιμεί τους γαύρους και τα αεκάκια που ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο μπορούν, όπως τις μεταγραφές και τα κενά των άλλων ομάδων, για να ξεχάσουν τα χάλια τους ;;
|
Τους τιμεί που χάρηκαν που παίζουν με την ανυπαρξία στο UEFA;
Τους τιμεί αν τιμήσουν την ένδοξη ιστορία τους και αποκλειστούν; |
Με τιμεί που αύριο πρωί πρωί φεύγω για Σαντορίνη ;; ;D
|
Σε τιμεί αν κατέβεις ένα νησί πριν ;D
|
Η αλλιως ΙΟΣ στα ελληνικα :p
με τιμει το νεο μου αβαταρ ? |
Παράθεση:
Θεε μου γραφικότητα! ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Με τιμει π διαγραψα δυο μνμ τ Αστρο;;
|
Astro... δεν σε τιμεί....;p
|
Με τιμεί που γύρισα από Σαντορίνη, ξαναφεύγω για διακοπές και θα τις διακόψω μόνο και μόνο για να πάω στο Παναθηναικός-Ίντερ ;;
|
Παράθεση:
ναι... ακόμα πιο ναι... ε? |
Παράθεση:
ENNOEITAI NAI http://board.greenwebfans.com/forum/...es/shmaia2.gifhttp://board.greenwebfans.com/forum/...es/shmaia2.gif θύρα; ;p |
Νάνι: «Μη με συγκρίνεται με τον Κ. Ρονάλντο…»
Με τιμει που την συγκεκριμενη δηλωση την διαβασα νομιζωντας οτι την ειχε κανει ο ΝΤΑΝΙ?? (λογω γκαβομαρας) |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
εχω επισης να προσθεσω : Τιμεί την γιαγιά μου που είχε εκνευριστεί με κάτι που της είχε πει ο θείος μου και μου είπε "ο ενας λεει αυτό ,ο άλλος το άλλο ,ο καθένας κάνει οτι θέλει και γκρινιάζει.Με συγχρωρείς αλλα ΝΑ μου και 'μενα" και εκανε την χειρονομία? Τιμεί την αδερφή μου κ εμενα που πάθαμε σοκ και μετα λιώσαμε? |
Παράθεση:
ναι... αλήθεια... όταν γελάγατε... η γιαγιά... τι έκανε? |
Με τιμεί που είμαι στο Living Room πίνω καφεδάκι και σερφάρω;
Με τιμεί που η πρακτική στο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο του Ρεθύμνου βαθμολογήθηκε με 10; Με τιμεί που πέρασα μάλλον το περίφημο μάθημα "Ο Τρωικός Μύθος απο τον Βιργίλιο εως τα χρόνια του Νέρωνα"; Με τιμεί που απόψε, αν και είμαι πλέον έβδομο έτος θα είμαι πρόεδρος στις εκλογές της ΠΑΣΠ Ρεθύμνου; (ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!) Με τιμεί που η εργασία μου "Εικονοπλσία και Ρητορική του Έρωτα σε 10 Σιαξπηρικά Σονέτα" κοντεύει να γίνει βιβλίο;! :):):) |
Παράθεση:
Ναι...;p :clap:μπράβοοο... ναι... ναι... τι μάθημα είναι αυτό καλέ? @@ χμμμ... κανείς δεν είναι τέλειος! ναι...:armed: :rofl:ναι... που το πουλάνε? να το παραγγείλω... - Με τιμεί που έπρεπε να έχω παραδώσει πτυχιακή από πέρσυ και ακόμα γράφω? - Με τιμεί που πνίγομαι... και σήμερα έκανα το 1ο μάθημα Γερμανικών? |
Παράθεση:
Άργησα αλλά μπήκα;D Ναι την τιμεί γιατί αυτή η γιαγιά είναι απο άλλο πλανήτη(όπως και η δική μου εξάλλου) Ναι,ναι Αλίνα μου,δεν το συζητώ καν!!! :rofl: |
Mε τιμει π κοιμαμαι απο χτες τις 5 το μεσημερι;;
|
Σε τιμεί.
Με τιμεί που έχω να λυώσω έτσι στον ύπνο από τότε που ήμουν φοιτητής; Με τιμεί που μια φορά είχα ξυπνήσει από πολύωρο ύπνο και δε θυμόμουν ούτε πως με λένε; |
Παράθεση:
Ειστε μικροι και αμαθοι Με τιμει που ξυπναω 1 και κατα τις 5 το απογευμα πεφτω κανα 3ωρο να ξεκουραστω? |
Σε τιμει που σε βλεπω να βγαινεις ως αλλο Κουγιας στα καναλια γιατι θα χεις φαει τακουνι στο δοξα πατρι? ;D
|
Παράθεση:
Με τιμεί που γύρισα Αγγλία και κάνει τρελό κρύο ;; Με τιμεί που ανυπομονούσα να γυρίσω πίσω ;; |
Παράθεση:
χμ ναι Με τιμεί που πήγα χτες να δώσω μάθημα,έγινα λούτσα ,και ανακάλυψα οτι το μάθημα ακυρώθηκε? Τιμεί του μλ@κες που βγάλανε την ανακοίνωση μάλλον την ίδια μέρα και μόνο στον πίνακα ανακοινώσεων ,αλλα σε κανενα site? |
Παράθεση:
Όχι! |
Παράθεση:
πάλι καλά που έβγαλαν ανακοίνωση... εμείς παλιά περιμέναμε στην αίθουσα με σκονάκια... και δεν εμφανίστηκε... ποτέ... κανείς... ;p με τιμεί που σήμερα πήγα στην σχολή πανικόβλητη... να υποβάλω αίτηση για πτυχιακή... και επειδή ήταν άρρωστη η γραμματέας... άλλαξαν ημερομηνίες? |
Τιμεί το φόρουμ που ναι ψιλονεκρό?
Για πάρτε τα μέτρα σας κύριοι.... Η WEK τα χε πει. Όλο τα ίδια και τα ίδια ο κόσμος βαρέθηκε από το μη θέαμα και την έκανε.... Αστρο πούλα να αγοράσουμε....:hehe: |
Όχι δε το τιμέι
Αλλά προτιμώ να είναι ψιλονεκρό και να έχει επίπεδο, παρά να έχει κόσμο και να είναι δέλο. Εμείς κάνουμε κινήσεις. Η WEK διώχνει το κόσμο. Τσεκούρι και φωτιά στους προδότες. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:41. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin