![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Με τιμεί που αγόρασα εισιτήρια για τον αγώνα New Jersey Nets V Miami Heat στην Ο2 Αρένα στο Λονδίνο ;;
|
Παράθεση:
Όχι δεν την τιμεί που δεν είναι καλύτερη.... Κάνω παρατηρήσεις για να μην ξανακάνουν λάθη οι άνθρωποι. Παράθεση:
Τον φίλο σου δεν τιμεί που ήθελε να πει την Καγιά Βικάρα. Βικάρα ήταν μόνο μία, η Μοσχολιού.... Παράθεση:
Δεν την τιμεί την άτιμη που δεν κυκλοφορεί σε κουβά. Αυτή ήταν η αγαπημένη μου συσκευασία... Κρίμα να πάρει η ευχή να πάρει κρίμα... Κότες, κότες, κότες που θα λεγε και ο Τερενς Κουίκ Certs ε? Σε τιμεί.... Υπήρχαν Hollywood τσίχλες? Ναι σε τιμεί που θα κάνεις έκθεση. Θα σε τιμεί πιο πολύ αν βάλεις και εισιτήριο για να μπορει να βλέπει ο κόσμος τα εκθέματα.... |
Παράθεση:
click to show Δν τς τιμει ομως π πηγαν στην Αγγλια π δν ξερουν τι ειναι μπασκετ. |
Με τιμεί που σήμερα θα παω για συναντηση με τη διοίκηση του ΑΟΧ;
Με τιμεί που νομίζω πως θέλουν να μας κάνουν πρώτα τσιράκια; Με τιμεί που εκεί που θα πάμε έχει καλό φαγητό τουλάχιστον;! :) |
Παράθεση:
ε ναι :P |
Παράθεση:
Με τιμεί γιατί όλη την κοροιδία την έγραψε ο ξαδερφούλης μου και όχι εγώ,οπότε μην τα λες σε μένα..;p Επίσης με τιμεί γιατί τα ορθογραφικά είναι δικά του!!;D Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι,όπως επίσης και το άβαταρ σου μίστερ!!;D |
με τιμεί που σήμερα ξεπαγιάζω στην Ιταλία... και την Κυριακή θα λιώνω στην Αθήνα?
|
Παράθεση:
|
Τιμει την αδερφη που πηγε να ποσταρει "με τιμει που ειμαι μακακας" κ την προλαβα λιγο πριν πατησει καταχωρηση;;
Με τιμει που δν προλαβα να σωσω την καλησπερα της;; |
χαχαχαχαχαχα,
την τιμει απεριοριστα... |
Παράθεση:
Με τιμεί που περιμένω να δω τον τελικο του ποδοσφαιρικου τουρνουα στους ολυμπιακούς μεταξύ αργεντινης - νιγηρία στις 7? |
Μ την ειχε στημενη ο αιθερας...μ παταγε ενα σκρινσοτ κ μετα μετα χαιρετισματα!!
Σε τιμει. Με τιμει π θα γουσταρα να το δω αλλα αυριο παιζουμε με τα γιδια κ πρεπει να ξυπνησω νωρις αλλα κ να εχω δυναμεις; |
Τιμεί το φόρουμ που κάθε φορά που μπαίνω τέτοια ώρα πάντα θα βρίσκω δυο ή και τρεις απο τους Mousaka+10, aitherovamon, Commando7hh και Slipknot?
Εύγε παλικάρια....;) Με τιμεί που πρέπει να πέρασα μπλόκο αστυνομίας με 120?:hehe: Δεν με τιμεί πιστεύω που δα γερανο να μεταφέρει ένα αμάξι που χε γίνει σμπαράλια. Αν κατάφεραν και επεζησαν οι επιβαίνοντες τότε μιλάμε για μεγάλο θαύμα....:( |
Με τιμεί που είμαι 2 μέρες άυπνη και έπεται και συνέχεια?:amhn:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Με τιμεί που έχω καλό λόγο;D αλλα δεν ξέρω καλοκαιριάτικα πόσο με τιμεί ο λόγος... click to show |
Τιμεί το διοικητή μονάδας ενός φίλου μου, που τον ρώτησε τι επαγγέλετε, εκείνος του απάντησε ότι τέλειωσε αρχαιολογία και του είπε ο διοικητής: Α πολύ ωραία!!! Έχω κάτι αρχαία ΡΕΟ και τζιπ.. εκεί θα σε βάλω!!!:)
Με τιμεί που ήμουν στο Ρέθυνο και περίμενα μια κοπέλα να γυρίσει απο Σαντορίνη για να πάρω τις υπερπολίτιμες σημειώσεις μου; Με τιμεί που δε με χάλασε καθόλου γιατί άραξα και ηρέμισα κι έκανα τα βολταράκια μου σε ένα υπέροχο αυγουστιάτικο Ρέθυμνο;:hehe: |
Παράθεση:
Μας τιμει ρε!! |
Παράθεση:
Μας τιμει και παρα πολυ μαλιστα , αλλα δεν τιμει τους δυο τελευταιους που δεν δινουν το παρων τωρα τελευταια.... Τιμει το μουσακα ,που τωρα τελευταια φοβαται παρα πολυ τις δημοσιευσεις του και κοιταει και ξανακοιταει μπας και εχει γραψει κατι που δεν πρεπει;p?? |
Toν τιμει...πολλα γινονται τωρα τελευταια.
|
Δεν τον τιμει ομως που δεν θελει να μοιραστει μαζι μας τι ΑΚΡΙΒΩΣ γινονται στις μερες μας...
|
Mε τιμεί που σε συζήτηση για το αν πρέπει να ξεκινήσει ο Τζόλε ή ο Λέτο την Τετάρτη είπα Λέτο με το επιχείρημα "Ο Τζόλε είναι πιό πιθανό να βγάλει μαλλιά παρά 90λεπτο";
Μουσακά δεν σε τιμεί που σε κάνει ό,τι θέλει η αδερφή σου... Κρίμα τη μπεσαμέλ σου δηλαδή... |
και ναι πιστεύω πως με τιμεί το οτι είδα στο αεροδρόμιο τον μεγιστο δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη με την αέρα του στάρ και το ύφος "βγαίνω απο τις αφίξεις και κοιταζω γύρω μου να δω αν θα με αναγνωρίσει κανείς"
μεγάλες προσωπικότητες:P |
Παράθεση:
μετράει όντως πολύ ο Μπακιρτζιδης |
Παράθεση:
Ναι διάολε σε τιμεί!!! Όντως πολύυυ μεγάλες...:rofl: Παράθεση:
Παράθεση:
Τυχερή!!! Βέβαια αν πήγαινα τώρα στο αεροδρόμιο θα γινόμουν επιβάτης της τελευταίας στιγμής και θα με ψάχνατεkalo!!! |
Παράθεση:
Δεν σε τιμεί να το λες αυτό!!! Έχε χάρη που 'χει ξανακλείσει η φωνη μου και δεν μιλάω αλλιώς θα έβλεπες...:armed: |
Παράθεση:
|
Mε τιμει που καιγομαι με το ιντερνετικο παιχνιδι φυλετικες μαχες??
με τιμει που ψαχνω κανεναν απο δω μεσα για να δω αν ειναι συμμαχος;; |
Παράθεση:
εεε... τι είναι αυτό... οεο??? πες σε ολα ναι... μη χαλαμε τις καρδιές μας... |
Πόσο τιμεί τον φίλο μου τον "Κομμάτια" που είναι φαντάρος στο Ρέθυμνο και στη πρώτη του άδεια 3 ημερών αυτό το Σ/Κ πήγε για προπόνηση μολις ήρθε Χανιά;
Πόσο τον τιμεί που σήμερα στην πρώτη του 2ωρη έξοδο με πήρε τηλέφωνο για να πάει στο γυμναστήριό μου στο Ρέθυμνο, να κάνει προπόνηση; |
Τον τιμεί που είναι κολλημένος με τα βάρη:P
|
Παράθεση:
οχι και στα δύο :armed: |
Παράθεση:
|
Με τιμει που απ'τα νευρα μου με τον Ολυμπιακο εφυγα απ'το μαγαζι που εβλεπα τον αγωνα ξεχνωντας να πληρωσω 2 μπυρες?
|
Παράθεση:
|
με τιμει που στο μαλΑκισμενο γυρισμα του τοροσιδη χτυπησΑ το χερι στο τραπεζι και κοπηκα σε ενα κΑπακι μπυρας που ηταν απο κΑτω?
|
Tιμει τους γαυρους που δεν μπορουν να κανουν τιποτα τωρα πια και τα βαζουν με την τυχη τους;;
με τιμει που προσπαθω να αναψω λιγο τα αιματα στο φορουμ; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
ναι :armed: |
Τιμεί τους βάζελους που πιό πολύ χάρηκαν τον αποκλεισμό μας παρά την πρόκρισή τους; :armed:
(Καλά,όχι πως είναι η πρώτη φορά βέβαια...) |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:41. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin