![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Εγω εγινα μια φορα κακια, και με τιμει δεοντως. Ο επομενος... ;)
|
Παράθεση:
Τέλος των πάντων. Με τιμά που τσιμπάς... Άν σου αρέσει έτσι και ελπίζω να είμαι μέσα στο θέμα. Στο θέμα? Ποιό θέμα?:rofl: |
Τιμει ολους τους τοιχους κοντα στο λιμανι της Ανκονας που γραφουν "ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3";;
|
Παράθεση:
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΡΗ ΤΡΕΛΑ!!! |
Με τιμεί που στην παραλία γύρισα από 0-2 σε 3-2 ματς πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για το ποιός θα πάει στην καντίνα να πάρει μπύρες;
Επικό comeback... :sparta: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Με τιμεί που είμαι όμως 3,5 κιλά κάτω απο τη Δευτέρα;!:P |
Παράθεση:
bostonian εκτός από τα ελληνικά που είναι απαραίτητα, θα σε τιμούσε και να είσαι εντός θέματος. Αν σου είναι αδύνατο βέβαια, πήγαινε στο τόπικ 'Εκτός Θέματος' και οργίασε εκεί... kalo!!! |
Με τιμά το ότι με συγχωρείτε.
Απλά έιδα ότι μου απαντούσαν και... σορρυ. |
Παράθεση:
Θα έλεγα πως ναι..;p Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κι επειδή μπορεί να μη έλεγα οτι πηρα κιλά, με τιμεί που σου λέω ότι έχω χάσει άλλο ένα σήμερα στο πρωινό μου ζύγισμα;!:hehe: |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Με τιμεί χθες που πήγα Def Leppard/Whitesnake?
Τους τιμεί που τα έσπασαν και ειδικά οι Leppard ήταν πολύ ενεργητικοί? Με τιμεί που οι μνήμες σε κινητό και ψηφιακή είναι πλέον γεμάτες?;D Τιμεί τον ταξιτζή που με γύρισε σπίτι που ήταν πάρα πολύ ''γιούχου''? |
Παράθεση:
αλλά... ποιοι ειναι αυτοι καλε? :rofl: |
Παράθεση:
Ανέβασε καμιά καλή pic!!! Ήταν να παω κι εγώ με τον Bigsteve αλλά μας πρόλαβαν;D |
Παράθεση:
Για την άρτια πληροφόρηση σου,τσέκαρε το link:;) http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=915271&lngDtrID=253 |
Παράθεση:
Δε σε τιμεί...Κατέβασε (νόμιμα εννοώ πάντα..) το "love bites" για να καταλάβεις τους πρώτους και για τους δεύτερους ξέρεις σίγουρα το "fool for your lovin no more" και το "is this love" |
Ο Dave ορθιος ηταν η δεν αντεχε;;Απ οτι ακουσα δν την πολυπαλευε!:(
|
Παράθεση:
Κοίτα πολλά ακούστηκαν αλλά ο Covi ήταν μια χαρά,και πηγαινοερχόταν στην σκηνή,στριφούριζε την βάση του μικροφώνου,έκανε διάφορα πάνω στην σκηνή που δεν μπορώ να τα πώ εδώ(;D) Λίγο η φωνή του ήταν κουρασμένη αλλά τα κατάφερε μια χαρά ειδικά στο Still of the night όπου πίστευα ότι δεν θα το έβγαζε καλά..Αλλά με διέψευσε ο φούστης!!!:clap: BTW,τιμεί μια φίλη μου που είναι μύκονο με το ωδείο της και πέτυχαν 2 φορές σε μια μέρα τον -θεά αγάπη μου,θεά-Ψινάκη?? Με τιμεί που της λέω να πάει να βρεί τον Γαλάτη?:P |
ME TIMEΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE ΤΟΥ BODYBUILDERS.GR EIMAI ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ;!
Μας τιμεί που είμαστε μαζί με μένα 3 αθλητές του Παπαδόπουλου εκεί;! Έτσι, έτσι...;D |
Mε τιμει που σας χαιρεταω απο το Βελγιο;;
|
Το παραπάνω πόστ δεν υπάρχει:hehe:
|
Παράθεση:
Τιμεί τους ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ τους Άγγλους που έχουν αρχίσει από τώρα να διαφημίζουν τα χριστουγεννιάτικα μενού των εστιατορίων τους ;; (66) |
Δε τους τιμεί γιατί ζηλευω
|
Παράθεση:
|
Με τιμεί που θέλω Χριστούγεννα στο Λονδίνο;
|
με τιμεί που τώρα έμαθα ότι πέρασα το τελευταίο μάθημα που χρωστούσα στη σχολήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηη
πτυχιακή και τέλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοος |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν τιμεί όλους εσάς που με 78,3 βαθμούς υπό σκιά σκέφτεστε τα Χριστούγεννα αντί για τις παραλίες... (66) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ναι;D Παράθεση:
Ναι,αρκεί να μου φέρεις ένα κόκκινο αγγλικό καρτοτηλέφωνο να ξαναβγάλω καμμένες φωτογραφίες..Δεν κουβαλιέμαι στο mall πάλι..ρεζίλιααα...:rofl: Παράθεση:
Ναιιιιιιι:worship: ΝΑΙ!!!:clap: Εμείς πάλι του Φ.Π.Ψ. δεν έχουμε πτυχιακή και μας τιμεί πιστεύω!!;D Παράθεση:
|
Με τιμεί που δε θα πάω ναυτικών δοκίμων τελικά?
|
Θα σε τιμησει αν παρεις μια αποφαση τελικα! Κατα προτιμηση πριν τις 15 Ιουλιου. Αιντε. :armed:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
http://i170.photobucket.com/albums/u.../ha-ha-ha2.jpg Τιμεί την Καλαμάτα για την κολοϋγρασία που την δέρνει; |
Ναι την τιμεί γιατί και στα Χανιά έχουμε μια απ' τα ίδια...
|
Με τιμει που πριν λιγο φοραγα φουτερ;;
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:20. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin