WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Insomni@ 12-07-2008 20:07

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55422)
με τιμεί που σήμερα έκανα το 1ο μου τατουάζ? ;D

με τιμεί που έχω τα πιο τέλεια βιντεάκια... με γκριμάτσες μου?;p

Ναιιιι!!Σε τιμεί δεόντως!!:worship:
(Τι τατουάζ έκανες??;D)

Ναι,πάντα!!Όπως και καμμένες φάσεις σε βιντεάκια είναι πάντα top!!

Mazda 6 14-07-2008 10:36

Με τιμεί που εχτές σε μέρα ελεύθερη σε 2 γεύματα (μεσημεριανό και βραδυνό) έφαγα:
Μεσημεριανό: 2 μπιφτέκια γαλοπούλας γεμιστά με milner, μια κοτοσαλάτα, ένα ντάκο και ελιές.
Βραδυνό: μια ποικιλία, ένα κιλό παϊδάκια, ένα ντάκο, τζατζίκι, μια στάκα και 2 κοκακόλες λάιτ;:3dance:

Insomni@ 14-07-2008 12:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 55453)
Με τιμεί που εχτές σε μέρα ελεύθερη σε 2 γεύματα (μεσημεριανό και βραδυνό) έφαγα:
Μεσημεριανό: 2 μπιφτέκια γαλοπούλας γεμιστά με milner, μια κοτοσαλάτα, ένα ντάκο και ελιές.
Βραδυνό: μια ποικιλία, ένα κιλό παϊδάκια, ένα ντάκο, τζατζίκι, μια στάκα και 2 κοκακόλες λάιτ;:3dance:

Πωπω..:oμόνο που τα σκέφτομαι όλα αυτά με πιάνει το στομάχι μου..:amhn:

Πόσο (δεν) με τιμεί σήμερα το πρωί στην τράπεζα που είδα τον Σιανίδη?
:lamogio:
Και έλεγα τι έλειπε για να συμπληρώσει την 'υπέροχη' ζωή μου..

Elina 15-07-2008 01:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 55455)
Πωπω..:oμόνο που τα σκέφτομαι όλα αυτά με πιάνει το στομάχι μου..:amhn:

Πόσο (δεν) με τιμεί σήμερα το πρωί στην τράπεζα που είδα τον Σιανίδη?:lamogio:

οχι ρε συ σε τιμει..αφου είδες τον Χαρούλη
επρεπε ομως να σου δώσει καμία στυλιστική συμβουλή για να γινεις και καλύτερος άνθρωπος(να κοπιάρεις το καταπληκτικό στυλ του):rofl:

depoina 15-07-2008 10:05

Παράθεση:

Πόσο (δεν) με τιμεί σήμερα το πρωί στην τράπεζα που είδα τον Σιανίδη?:lamogio:

Με τιμεί που δεν ξέρω ποιος είναι ο Σιανίδης ;;
Με τιμεί που σήμερα κάθομαι ;; ;D ;D ;D ;D ;D

MaDa 15-07-2008 10:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 55473)
Με τιμεί που σήμερα κάθομαι ;; ;D ;D ;D ;D ;D

ναι... ούτε εγώ ξέρω!

όχι... θέλω και εγώωω...
(πλάκα κάνω... σε τιμεί βέβαια...)

Insomni@ 15-07-2008 12:20

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 55472)
οχι ρε συ σε τιμει..αφου είδες τον Χαρούλη
επρεπε ομως να σου δώσει καμία στυλιστική συμβουλή για να γινεις και καλύτερος άνθρωπος(να κοπιάρεις το καταπληκτικό στυλ του):rofl:

Λες ε?:P Και ξέρεις στην αρχή δεν τον αναγνώρισα και περνούσε με ένα καπέλο burberry απο μπροστά μου και έλεγα απο μέσα μου ''Μα καλά ποιος ηλίθιος φοράει τέτοιο καπέλο..?''kalo!!! Ε,μετά κατάλαβα..

Παράθεση:

Με τιμεί που σήμερα κάθομαι ;;

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55474)
ναι... ούτε εγώ ξέρω!

:rofl: Καλύτερα βρε κορίτσια,δεν χάνετε και κάτι που δεν τον ξέρετε..Μόνο τις κιτς εμφανίσεις του χάνετε με τις παγιέτες,τα φτερά και τα πούπουλα..

@Depoina:Και στα 2 ναι!!Με περισσότερη έμφαση στο τελευταίο!!:worship:

Mazda 6 17-07-2008 11:14

Με τιμεί που είμαι ψιλοάσχετος και χρειάστηκα ειδικό φροντιστήριο απο τον Astro για να μπορέσω να μπω στο forum;!;D

pink 18-07-2008 00:09

Ναι, γιατι εγω δεν μπορουσα να μπω μεχρι τωρα και επειδη ειμαι και πανεξυπνη δε ζητησα καν βοηθεια... :armed:

Neacel 18-07-2008 02:50

Παράθεση:

Πόσο (δεν) με τιμεί σήμερα το πρωί στην τράπεζα που είδα τον Σιανίδη?

Σε τιμεί που δες τον Χάρη....

Παράθεση:

Με τιμεί που σήμερα κάθομαι ;;

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55474)
ναι... ούτε εγώ ξέρω!

όχι... θέλω και εγώωω...
(πλάκα κάνω... σε τιμεί βέβαια...)

Δεν σας τιμεί που δεν ξέρετε τον Χάρη τον Σιανίδη..... Απλά και όμορφα

Τιμη και δόξα στον μεγαλύτερο Έλληνα στυλίστα....:rofl:

http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/1218...9-36929095.jpg

http://www.starbuzz.gr/tpllib/img.ph...pg&w=513&h=358

MaDa 18-07-2008 13:42

με τιμεί που νυστάζω ανελέητα στη δουλειά ?

Insomni@ 18-07-2008 17:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 55551)
Τιμη και δόξα στον μεγαλύτερο Έλληνα στυλίστα....:rofl:

Δεν τον τιμεί Νικολάκη όμως που ήταν καμία σχέση με τις φωτό και δεν τον καταλαβα..:P
(Και ΟΧΙ δεν ήταν καμουφλάζ!!)

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55553)
με τιμεί που νυστάζω ανελέητα στη δουλειά ?

Όχι,δεν σε τιμεί γι' αυτό φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς!!;D

Τιμεί την Ερέτρια σήμερα που θα μας θυμάται αιώνια?kalo!!!
(Δεν λέω παραπάνω,δεν κάνει..:rofl:)

depoina 18-07-2008 17:57

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 55551)

Τον τιμεί τον 'στυλίστα' που είναι σα γαμώ το κέρατο του ;;
Neacel αυτός σε κουρεύει και είσαι σαν τραγί ;; Αν ναι, τον τιμεί. Πρέπει να έχει κάνει τρελή προπόνηση σε πολλά κοπάδια... :hehe:

xoulk13 20-07-2008 23:01

Τί να με πρωτοτιμήσει;
Που από αύριο και για 3 μέρες θα κρατάω μόνος μου το μαγαζί,με αποτέλεσμα να φεύγουν απογοητευμένοι οι πελάτες,να πάρουν φωτιά τα τηλ. για πληροφορίες σε τιμές και είδη και να κοπούν στραβά και πολύυυ αργά όσα τραπεζομάντηλα κοπούν;
Που κλείστηκα σήμερα εκτός σπιτιού με γονείς και αδέρφια να λείπουν, με μποξεράκι και παντόφλες ένα φίλο μόνο κοντά και τελικά κλειδαρά-φίλο που άφησε γιορτή για να έρθει να μου ανοίξει αφού χάλασα ό,τι σελιδοδείκτη, πιστωτική και αντικείμενο μου έφερε ο φίλος για να ανοίξω (+ σορτσάκι και κάτι κουλό για τα πόδια για να πάω να βρω το τηλ. του κλειδαρά) ;
Που έχω ήδη υπολογίσει τι θα κάνω για τα μαθήματα του Σεπτέμβρη με το ένα μάθημα να χάνεται γιατί έχω απάλευτη εργασία την οποία μόνο αν αγόραζα από άλλη κοπέλα που την έχει κάνει θα έδινα (αφού την επεξεργαστώ) για να μπορέσω να δώσω το μάθημα, αλλά αυτή είναι άφαντη;
Ή που είδα την απίστευτη ταινία "Σαολίν σόκερ" την οποία και προτείνω χαλαρά στον Νίσελ (μαζί με το "black sheep" ) ;

Neacel 21-07-2008 02:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 55610)
Τί να με προτοτιμήσει;
Που από αύριο και για 3 μέρες θα κρατάω μόνος μου το μαγαζί,με αποτέλεσμα να φεύγουν απογοητευμένοι οι πελάτες,να πάρουν φωτιά τα τηλ. για πληροφορίες σε τιμές και είδη και να κοπούν στραβά και πολύυυ αργά όσα τραπεζομάντηλα κοπούν;
Που κλείστηκα σήμερα εκτός σπιτιού με γονείς και αδέρφια να λείπουν, με μποξεράκι και παντόφλες ένα φίλο μόνο κοντά και τελικά κλειδαρά-φίλο που άφησε γιορτή για να έρθει να μου ανοίξει αφού χάλασα ό,τι σελιδοδείκτη, πιστωτική και αντικείμενο μου έφερε ο φίλος για να ανοίξω (+ σορτσάκι και κάτι κουλό για τα πόδια για να πάω να βρω το τηλ. του κλειδαρά) ;
Που έχω ήδη υπολογίσει τι θα κάνω για τα μαθήματα του Σεπτέμβρη με το ένα μάθημα να χάνεται γιατί έχω απάλευτη εργασία την οποία μόνο αν αγόραζα από άλλη κοπέλα που την έχει κάνει θα έδινα (αφού την επεξεργαστώ) για να μπορέσω να δώσω το μάθημα, αλλά αυτή είναι άφαντη;
Ή που είδα την απίστευτη ταινία "Σαολίν σόκερ" την οποία και προτείνω χαλαρά στον Νίσελ (μαζί με το "black sheep" ) ;

Kαταρχάς δεν σε τιμεί που το προτοτιμει το γραφεις ετσι.... Κρίμα να πάρει η ευχή να πάρει κρίμα. Κότες, Κότες, Κότες. Συγνώμη αυτό είναι από άλλη εκπομπή.... ;pΕίσαι και φιλολογος....

Σε τιμεί που θα προκαλεσεις ΧΑΟΣ στο μαγαζι....

Σε τιμεί που θες να παρεις την εργασια δεν σε τιμεί που δεν βρίσκεις την κοπελιά. Καμιά σχέση με τον Σουαντό η κοπελιά?

Το Σαολίν Σόκερ το χω δει :hehe: αλλά καλά κάνεις και το προτείνεις. Σε τιμεί. Για το Black Sheep δεν ξερω κατι αλλά για να το προτείνεις εσύ ο Κουτσογιαννοπουλος του καλτ σινεμα θα το ψαξω να το δω....

Insomni@ 21-07-2008 09:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 55610)
Τί να με προτοτιμήσει;

Όχι δεν σε τιμεί,και μόνο το άγχος που θα έχεις είναι αρκετό..:(
Ούτε αυτό σε τιμεί αλλά φαντάσου να μην είχες κανέναν φίλο εκεί κοντά!!Η κατάσταση θα ήταν ακόμα χειρότερη..
Έλα ρε αλήθεια??Πω,κρίμα για την εργασία..
Ορίστε,η ταινία σε τιμεί!!Βέβαια,αν τo ''Black Sheep'' είναι αυτό που νομίζω,το μόνο που έχω να πω είναι αυτό==>:amhn:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 55625)
Kαταρχάς δεν σε τιμεί που το προτοτιμει το γραφεις ετσι.... Κρίμα να πάρει η ευχή να πάρει κρίμα. Κότες, Κότες, Κότες. Συγνώμη αυτό είναι από άλλη εκπομπή.... ;pΕίσαι και φιλολογος....

Ρε μην του την λες του παιδιού..Τραβάει τέτοιο ζόρι και συ κοιτάς την ορθογραφία?kalo!!!:rofl:

Xavier 21-07-2008 10:19

Εμένα τι να με πρωτοτιμεί άραγε ?

Μάλλον τίποτα.....

depoina 21-07-2008 10:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 55635)

Μάλλον τίποτα.....

Σε τιμεί που μπήκες να γράψεις κάτι!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ;;;

Xavier 21-07-2008 10:33

θα σε δω μσν εσένα....

Astrolabos 21-07-2008 11:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 55635)

Μάλλον τίποτα.....

Άκουσες αναβάθμιση και ήρθες έ;:hehe: Σε τιμεί πάντως:P

MaDa 21-07-2008 14:07

με τιμεί που χθες έκλεισα 8ωρο... και καθάριζα σπίτι φίλου που μετακομίζει...?

με τιμεί που γύρισα σπίτι κομμάτια και δεν έβαλα καν τα πιάτα στο πλυντήριο?

xoulk13 21-07-2008 15:04

Τιμώ Xavier γιατί η απουσία του είναι πιο ηχηρή από αυτή του Αρσάβιν στους αγώνες της Ρωσίας! Νίσελ,δε με τιμεί όντως,όταν το είδα κι εγώ τα πήρα:p

mousaka+10 21-07-2008 17:41

Με τιμει που 2000ρισα!!:clap:

Mazda 6 21-07-2008 18:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 55660)
Με τιμει που 2000ρισα!!:clap:

Ναι ρε!;D

Neacel 21-07-2008 20:58

Με τιμεί που κόπηκα στο τελευταίο εργαστήριο που χρωστώ?
Με τιμεί που πήρα στην τελική εξέταση 0?
Με τιμεί που με είχαν πιάσει να αντιγράφω?

Τέλος με τιμεί που πιστεύω πως μέσα στην ενοχή (αφου αντέγραψα ένα θέμα από τα 15 μην λέμε βλακειες) θεωρώ πως με αδίκησαν γιατί θα προτιμούσα να μου μονόγραφαν την κολλα από το να μου πουν ενταξει δεν τρεχει τπτ να γραψω κανονικα τα υπολοιπα 13 θέματα και στο τέλος να πάρω μηδέν.

Πιο τέλος με τιμεί που έπιασα τον δάσκαλο του πα την αλήθεια πως με πιασαν να αντιγράφω, του ανεπτυξα την παραπάνω θέση (ή παπαριά αν θέλετε ;p) που σας είπα και του είπα δάσκαλε με αδίκησαν....

Τον τιμεί που μου πηρε το τηλέφωνο και μου πε θα με ενημερωσει για το τι θα γινει?

Commando7hh 21-07-2008 21:57

Σε τιμει που μαλλον τον πουλο θα παρεις αλλα μαχεσαι γενναια για να τον αποφυγεις :p

mousaka+10 22-07-2008 03:05

Mε τιμει που πινω γαλα κ τρωω καρπουζι γτ ειναι τα μονα π εχουν μεινει σπιτι απο φαγητα;

Mazda 6 22-07-2008 10:59

Σε τιμεί εαν ο συνδιασμός δεν σε οδηγήσει στη τουαλέτα πολλαπλές φορές!;D

Xavier 22-07-2008 11:31

με τιμεί που συντηρώ μια εφαρμογή η οποία αποτελείται από 2 solution και 38 projects σε vb.net?

τιμεί το visual studio που κάνει build την εφαρμογή σε περίπου 5 λεπτά?

με τιμεί που υπό λογικούς ρυθμούς ανάπτυξης/αποσφαλματοποίησης θέλω 20 build την ημέρα?

με τιμεί που αυτά τα 5 * 20 λεπτά τα περιμένω κοιτώντας την οθόνη σαν μ....?

Mazda 6 22-07-2008 13:19

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 55690)
με τιμεί που συντηρώ μια εφαρμογή η οποία αποτελείται από 2 solution και 38 projects σε vb.net?

τιμεί το visual studio που κάνει build την εφαρμογή σε περίπου 5 λεπτά?

με τιμεί που υπό λογικούς ρυθμούς ανάπτυξης/αποσφαλματοποίησης θέλω 20 build την ημέρα?

με τιμεί που αυτά τα 5 * 20 λεπτά τα περιμένω κοιτώντας την οθόνη σαν μ....?

Εεεεε μάλλον όχι.. αλλά κι αυτό παίζεται γιατί δε κατάλαβα γρι απ' ότι έγραψες:hehe:

mousaka+10 22-07-2008 14:24

Με τιμει που πιστευω οτι μονο ο Αστρο θα καταλαβει;;p

greekfansws 22-07-2008 14:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 55698)
Με τιμει που πιστευω οτι μονο ο Αστρο θα καταλαβει;;p

όχι θα καταλάβει και ο Ratnet ;p

aitherovamon 23-07-2008 03:45

Με τιμει που νομιζα οτι ειχα βρει την αληθινη ευτυχια;
Με τιμει που την εχασα ευκολα και απλα;
Με τιμει που θελω να γινω τουριστας και να περιτριγυριζομαι μονο απο τουριστριες;

Insomni@ 23-07-2008 09:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55652)
με τιμεί που χθες έκλεισα 8ωρο... και καθάριζα σπίτι φίλου που μετακομίζει...?

με τιμεί που γύρισα σπίτι κομμάτια και δεν έβαλα καν τα πιάτα στο πλυντήριο?

Ναι,αρκεί να βοήθησε και αυτός έστω και λίγο;p
Ναι!!Εντελώς και μπράβο σου!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 55678)
Με τιμεί που κόπηκα στο τελευταίο εργαστήριο που χρωστώ?
Με τιμεί που πήρα στην τελική εξέταση 0?
Με τιμεί που με είχαν πιάσει να αντιγράφω?
Τέλος με τιμεί που πιστεύω πως μέσα στην ενοχή (αφου αντέγραψα ένα θέμα από τα 15 μην λέμε βλακειες) θεωρώ πως με αδίκησαν γιατί θα προτιμούσα να μου μονόγραφαν την κολλα από το να μου πουν ενταξει δεν τρεχει τπτ να γραψω κανονικα τα υπολοιπα 13 θέματα και στο τέλος να πάρω μηδέν.
Πιο τέλος με τιμεί που έπιασα τον δάσκαλο του πα την αλήθεια πως με πιασαν να αντιγράφω, του ανεπτυξα την παραπάνω θέση (ή παπαριά αν θέλετε ) που σας είπα και του είπα δάσκαλε με αδίκησαν....
Τον τιμεί που μου πηρε το τηλέφωνο και μου πε θα με ενημερωσει για το τι θα γινει?

Όχι..
Ε?
Όχι,γαμώτο,αυτό είναι το χειρότερο..
Ναι!!
Ναιιιιιιιι;D
Ναι!!Ήρωας!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 55686)
Mε τιμει που πινω γαλα κ τρωω καρπουζι γτ ειναι τα μονα π εχουν μεινει σπιτι απο φαγητα;

Ναι βρε!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 55713)
Με τιμει που νομιζα οτι ειχα βρει την αληθινη ευτυχια;
Με τιμει που την εχασα ευκολα και απλα;
Με τιμει που θελω να γινω τουριστας και να περιτριγυριζομαι μονο απο τουριστριες;

Ναι!!
Όχι..:(
Ναι!!

Με τιμεί που χθες στις 3 το βράδυ μου μύριζε τζατζίκι ?:amhn:
Με τιμεί που στα καπάκια ήθελα να φάω σουβλάκι?
Τιμεί εμένα και την παρέα μου που βαριόμαστε ελεεινά να πάμε να δούμε τα αποτελέσματα της εξεταστικής?

gatoni 23-07-2008 13:54

Με τιμεί που αν αρχίσω να γράφω με τιμεί θα τελειώσω μεθαύριο;

Πάρτε μερικά από τα best of (αλλά χωρίς τα ακατάλληλα ;D) και αν ξαναφάω φλασιά ξαναγράφω:

Με τιμεί που αν κόψω τις φλέβες μου πρώτα θα πεταχτούν αφροί μπύρας, στη συνέχεια θα τρέξει ρούμι,μετά ουΐσκι και κάπου στο βάθος θα φάνει και αίμα;

Μας τιμεί που τη τρίτη μέρα το μεσημέρι χωρίς ύπνο και με άφθονο αλκοόλ σις φλέβες καταλήξαμε να παίζουμε μπιτς σόκερ με κάτι Ισραηλινούς;
Μας τιμεί που μετά από 30 ολόκληρα δευτερόλεπτα υπερπροσπάθειας δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας;
Με τιμεί που τραυμάτισα έναν Ισραηλινό, παίζανε λιγότεροι αλλά όυτε ξέρω πόσα φάγαμε τελικά (εννοείται πως δεν βάλαμε γκολ);

Τιμεί μια άλλη μέρα έναν οπαδό της Ρόμα που τον έψησα να φωνάζει "Ολυμπιακός-Ολυμπιακός" αλλά τελικά μου την είπε για τον 0-1 και έλαβε ένα κωλοδάχτυλο;
Τον τιμεί που θυμόταν τον Γεωργάτο από την Ίντερ και μάλιστα ήταν και θαυμαστής του;
Με τιμεί που η απάντηση μου σε αυτό ήταν επί λέξη "Georgato grande παιχτούρα";

Μας τιμεί που ένα απόγευμα πήγαμε να χωθούμε σε κάτι Σαλονικιές αλλά δεν προλάβαμε γιατί στη διαδρομή μας χώθηκαν κάτι Αυστραλέζες?
Τιμεί τους Αυστραλούς και τους Αυστραλέζες που ήταν τρελά ατομάκια και χαβαλεδιάζαν με όλους;
Τιμεί του Ιταλούς και τις Ιταλίδες που είναι μακράν ο πιο σνομπ λαός που υπάρχει;
Τους τιμεί που επειδή ήταν πλειοψηφία στο νησί κάνανε μαγκίτσες και φωνάζανε ιταλικά συνθήματα κάθε βράδυ στην κεντρική πλατεία;
Με τιμεί που ένα βράδυ που βρεχε,που βρεχε οινόπνευμα οργάνωσα όσους Έλληνες βρήκα και αρχίσαμε πρώτα τα "Ελλάς ολε ολε" και τελικά καταλήξαμε στα "Κορόιδο Μουσολίνι" και "Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του";
 click to show

Εν τέλει με τιμεί που έχω καεί κυριολεκτικά και μεταφορικά;

Πάντως δεν με τιμεί που γύρισα... :cry:

Mazda 6 23-07-2008 14:24

Ναι ρε γατόνι μικρέ Θεούλη, ναι! Ναι σε όλα!

Άντε και στα δικά μας!!!;D

Insomni@ 23-07-2008 15:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 55744)
Με τιμεί που αν αρχίσω να γράφω με τιμεί θα τελειώσω μεθαύριο;

Πάρτε μερικά από τα best of (αλλά χωρίς τα ακατάλληλα ;D) και αν ξαναφάω φλασιά ξαναγράφω:

Με τιμεί που αν κόψω τις φλέβες μου πρώτα θα πεταχτούν αφροί μπύρας, στη συνέχεια θα τρέξει ρούμι,μετά ουΐσκι και κάπου στο βάθος θα φάνει και αίμα;

Μας τιμεί που τη τρίτη μέρα το μεσημέρι χωρίς ύπνο και με άφθονο αλκοόλ σις φλέβες καταλήξαμε να παίζουμε μπιτς σόκερ με κάτι Ισραηλινούς;
Μας τιμεί που μετά από 30 ολόκληρα δευτερόλεπτα υπερπροσπάθειας δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας;
Με τιμεί που τραυμάτισα έναν Ισραηλινό, παίζανε λιγότεροι αλλά όυτε ξέρω πόσα φάγαμε τελικά (εννοείται πως δεν βάλαμε γκολ);

Τιμεί μια άλλη μέρα έναν οπαδό της Ρόμα που τον έψησα να φωνάζει "Ολυμπιακός-Ολυμπιακός" αλλά τελικά μου την είπε για τον 0-1 και έλαβε ένα κωλοδάχτυλο;
Τον τιμεί που θυμόταν τον Γεωργάτο από την Ίντερ και μάλιστα ήταν και θαυμαστής του;
Με τιμεί που η απάντηση μου σε αυτό ήταν επί λέξη "Georgato grande παιχτούρα";

Μας τιμεί που ένα απόγευμα πήγαμε να χωθούμε σε κάτι Σαλονικιές αλλά δεν προλάβαμε γιατί στη διαδρομή μας χώθηκαν κάτι Αυστραλέζες?
Τιμεί τους Αυστραλούς και τους Αυστραλέζες που ήταν τρελά ατομάκια και χαβαλεδιάζαν με όλους;
Τιμεί του Ιταλούς και τις Ιταλίδες που είναι μακράν ο πιο σνομπ λαός που υπάρχει;
Τους τιμεί που επειδή ήταν πλειοψηφία στο νησί κάνανε μαγκίτσες και φωνάζανε ιταλικά συνθήματα κάθε βράδυ στην κεντρική πλατεία;
Με τιμεί που ένα βράδυ που βρεχε,που βρεχε οινόπνευμα οργάνωσα όσους Έλληνες βρήκα και αρχίσαμε πρώτα τα "Ελλάς ολε ολε" και τελικά καταλήξαμε στα "Κορόιδο Μουσολίνι" και "Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του";
 click to show

Εν τέλει με τιμεί που έχω καεί κυριολεκτικά και μεταφορικά;

Πάντως δεν με τιμεί που γύρισα... :cry:

Ναι σε όλα
με αποκορύφωμα την γαμάτη απάντηση "Georgato grande παιχτούρα";D και τα συνθήματα-τραγουδάκια!!:worship:

Όντως δεν σε τιμεί που γύρισες..kalo!!!

MaDa 25-07-2008 08:55

με τιμεί που είμαι με γύψο στο δεξί χέρι...
ενώ πριν ένα μήνα ήμουνα με ράματα στο δεξί πόδι...

Xavier 25-07-2008 09:19

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55811)

σε τιμεί γιατί αυτή είσαι. η MπaDaρισμένη.

Mazda 6 25-07-2008 09:53

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 55811)

Όχι καλοκαιριάτικα... Ράμπο!!!;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:41.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0