![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Με τιμεί που θα θυμηθώ τον τρόπο που σε ξύπναγα μικρή με τον σιδερένιο δίσκο και την ξύλινη κουτάλα?:rofl: Παράθεση:
Χαχα,ναι,αν σε βολεύουν!! |
Τιμεί οδηγό λεωφορείου που όταν πήγε ένας απο μια παρέα τουριστών να τον ρωτήσει κάτι στα Αγγλικά,του απάντησε με πολύ τουπέ σαν ψευτόμαγκας στα ελληνικά?
Τιμεί τις γιαγιάδες που άρχισαν να εξηγούν στα παιδιά αυτά στα Αγγλικά κιόλας πού να σταματήσουν για να πάνε στον προορισμό τους? Επίσης,τις τιμεί μετά που πέσανε να φάνε τον οδηγό:rofl:;D και είχαν και δίκιο? |
Παράθεση:
|
Με τιμει που παω κατα διαολου στις εξετασεις;
Τιμει ηλ**ια στη απεναντι πολυκατοικια που φαγαν νερομπομπες γτ τραγουδαγαν συνεχεια Καλομοιρα; |
Παράθεση:
ναιιι:rofl:έδωσες ιδέα πώς θα απαλλαγώ απο τα ενοχλητικά αδέσποτα που δεν μου επιτρέπουν να κοιμηθώ την νυχτα:P τιμεί την γιαγιά μου που έχει πορωθει με το Euro και την εθνική? την τιμεί που είχε ερθει να για λιγο σπιτι να δει τον αγώνα του σάββατου και φώναζε "φάουλ ρεε" και κόρνερ και έβριζε και χτυπιότανε?:rofl: |
Παράθεση:
Yπαρχει κι αλλη οδος...ανοιξε σουβλατζιδικο |
Τιμεί που όπως πάω στο ΤΕΙ από την Λ. Κηφισού περνάω από το εργοστάστιο της Άμστελ-Χάινεκεν?
Τιμεί φίλο μου που οταν μας επιασε το φαναρι είχε ανοίξει το παράθυρο για να μυρίσει την κατα τον ίδιο άγια μυρωδιά του κριθαριου. Μυρίζει μπυρίλα όλη η περιοχή πρέπει να παραδεχθούμε.:hehe: |
Παράθεση:
Ναι ;D |
Παράθεση:
Ναιιιιιιι!!!Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε τέτοια κ***παιδα..;D Παράθεση:
ΝΑΙ!!!Η γιαγιά σου μου θυμίζει τη δικιά μου πάρα πολύ!!:rofl: Παράθεση:
Ναι,εννοείται!! ;D Αν καταφέρατε και το μυρίσατε,μπράβο σας!! Τιμεί τον καθηγητή της ψυχολογίας σήμερα που πέταξε την θεική ατάκα: ''Εμένα που με βλέπετε,δεν υπάρχει περίπτωση να δω φρούτο σε δέντρο και να μην το κλέψω!!Όχι απο καφάσια ή απο το δρόμο,μόνο απο τα δέντρα!!Κανα μήλο,κανα αχλάδι..'':rofl: click to show |
Με τιμεί που ενώ ήρθε η σειρά μου για δουλειά στον ΟΤΕ και όλοι μου λένε για το πόσο τυχερός είμαι και τι ευκαιρία που είναι που σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω; Από τη μία δε γουστάρω να με χαρτζηλικώνουν και θα είναι καλή καβάτζα,από την άλλη έχω ένα πλάνο για τη σχολή (χωρίς να μου λέει κανείς ότι θα λειτουργήσει) το οποίο μπορεί να περιπλέξει και στην τελική δεν έχω και κανένα ενδιαφέρον όπως τότε με την Ιντερσπορτ,οπότε λέω πως είναι ευκαιρία να μην τρέχω πίσω από κάθε ευκαιρία για εύκολα φράγκα σε σχέση με το ενδιαφέρον..
|
Θα σε τιμούσε αν έψαχνες να βρείς κάτι που να έχει σχέση με αυτό που κάνεις
|
Τιμεί τη μόνη σχετική καβάτζα που είναι τα μαθήματα αλλά ούτε που πλησιάζουν τα λεφτά που δίνει ο ΟΤΕ (για να είμαι και εντός θέματος)
|
Εύκολα ΟΤΕ για πολλούς λόγους. Η μόνη ένσταση είναι πως θα κάψεις σε μεγάλο βαθμό 2 εξεταστικές αλλά αν δεν είσαι πολύ πίσω αξίζει τον κόπο.
|
Με τιμει (χωρις ερωτηματικο) που περιμενω να παει 3.30 για να δω NBA celtics-lakers
|
Παράθεση:
αν και δεν ειναι Lakers - Celtics , δηλαδη στην εδρα των λακερς ή εχει γινει ο τεταρτος αγωνας ηδη; |
Στην έδρα των Lakers είναι τα 2 επόμενα ματς. Σε τιμεί που κάθεσαι να το δεις,δεν με τιμεί που δεν μπορώ λόγω διαβασμάτων :(
|
πω πω , με τιμει που δεν θα το δω μονο και μονο λογω του σκουντη...ακομα και τετοιες ωρες speakαρει ο πολυλογας...
|
Παράθεση:
εμενα με τιμεί που έχω καλή φίλη που έχει θείο τον Σκουντή? με τιμεί που έχω και γνωστή που έχει θείο τον βαρούχα?:rofl::rofl: |
Παράθεση:
Με τιμει που μολις ακουσα για προφορικα ξενερωσα κ σημερα που μας ειπανε οτι τελικα θα γραψουμε κανονικα ξενερωσα περισσοτερο;; |
Παράθεση:
Ναι:rofl: |
Με τιμεί που δεν την παλέυω; (Μην βιαστείτε να απαντήσετε...)
Με τιμεί που έχω παραιτηθεί από την προσπάθεια να την παλέψω; Με τιμεί που βλέπω την απόλυτη καταστροφή σε όλα τα επίπεδα να έρχεται ολοταχώς και κάθομαι αραχτός και την θαυμάζω; Και κάτι (φαινομενικά) άσχετο: Τιμεί ένα κοράκι (real, όχι διαιτητή:P) που είχε κάτσει σε ένα δέντρο απέναντι από το μπαλκόνι μου και έκραζε συνεχόμενα παρεμποδίζοντας την (αποτυχημένη) προσπάθειά μου να διαβάσω; Με τιμεί που εκσφενδόνισα εναντίον του ένα χαλασμένο πληκτρολόγιο που παρεπιπτόντως δεν ξέρω γιατί το κρατούσα τόσο καιρό; Με τιμεί που δεν ξέρω αν το πέτυχα αλλά τουλάχιστον έφτιαξε το κέφι μου; Και μετά από αυτά επανέρχομαι στην αρχική ερώτηση: Με τιμεί που δεν την παλεύω??? |
Ναι
Οχι Οοοοχι Δεν σ' εμποδιζε το κορακι, δεν ηθελες να διαβασεις. Το τιμει που σου δωσε μια καλη δικαιολογια για να μην το κανεις! Ναιιι, γι΄αυτο ειναι τα αχρηστα αντικειμενα αλλωστε. Η προθεση μετραει. Κι εννοειται πως ναι. click to show |
Παράθεση:
Ναι,σε τιμεί..Άλλωστε δεν είσαι ο μόνος που δεν την παλεύει καλοκαιριάτικα..:blabla: Και ναι και όχι,ανάλογως.. Δεν σε τιμεί ωρε!! Όχι,δεν το τιμεί το μ*********ο Ναι!!Άρχοντας!!:rofl: Προφανώς ήξερες υποσυνείδητα ότι το πληκτρολόγιο προοριζόταν για το κοράκι και το κράτησες;p Ε ναι!!kalo!!! Ναι,για ακόμη μία φορα!! |
Παράθεση:
ΝΑΙΙΙ-κ εγω αυτο έχω κάνει και πάλι ναι δεν τιμεί τον κόρακα,εσενα ναι που βρήκες δικαιολογία αν και πιστεύω οτι ενα κοράκι που κράζει ειναι σοβαρος΄λόγος να μην διαβάσεις ναι ναι και αλλη μια φορά ναι Με τιμει που εδω και μέρες διαβάζω για το αυριανό μάθημα,εχω περασει την ύλη δυο φορές αλλα και πάλι δεν νομίζω οτι θα γράψω καλα? δε βαριέσαι.. |
Παράθεση:
Σε τιμεί!!Τουλάχιστον έκανες προσπάθεια!!;) Εγώ πάλι με το που τέλειωσα την ύλη των αρχαίων έπιασα την ψυχολογία(που την αγαπώ πολύ;D) και τα παράτησα τα άλλα,αφού ξέρω ότι δεν παίζει να τα περάσω..:amhn: |
με τιμεί που έχω χρόνιαααααααααααα να μπω στο φόρουμ?
με τιμεί που περίμενα να μου έρθει μεηλ για να μπω? με τιμεί που πριν λίγο έμαθα ότι πρέπει να ποστάρεις για να έρθει μέηλ? με τιμεί που φοβάμαι μη ξανακυλήσω και καώ πάλι? με τιμεί που μου λείψατεεεεεε? |
Παράθεση:
Επίσης όχι:P Ναί,σε τιμεί!! Όχι,όλα μες το πρόγραμμα είναι.. Ναι!!!Και συ μας έλειψες βρε ψυχή!!;) Με τιμεί σήμερα που όσο περήφανη ήμουν για το άγνωστο που έδινα άλλο τόσο άσχημα ένιωθα για το γνωστό?;D Τιμεί την ψυχοσύνθεσή μου που είναι πιο κάτω και απο τα τάρταρα και μέρα με τη μέρα,όλο και κατεβαίνει? Με τιμεί που η μόνη σανίδα σωτηρίας που έχω εύκαιρη είναι η Ψυχολογία που δίνω? Πού φτάσαμε ωρέ..:drool: |
Παράθεση:
Όχι... Θα απάνταγα ναι αλλά είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας, οπότε κρατάω μια πισινή:) |
Παράθεση:
όχι... καλοκαιράκι είναι βρε... εεε... απ' το τίποταααα |
Παράθεση:
Αν μη τι άλλο αυτό με τιμεί πραγματικά γιατί αυτά τα ανάποδα μόνο εγώ τα κάνω..;Dkalo!!! |
με τιμεί που ήρθε ο τεχνικός σπίτι να φτιάξει τον φούρνο... και δεν τον είχα καθαρίσει?
τον τιμεί που μου την είπε? με τιμεί που του έφαγα ένα χρόνο από την εγγύηση? |
Παράθεση:
Όχι ΝΑΙΙΙΙ, σωστά έπραξες! |
Παράθεση:
Όοοοχι..kalo!!! Όχι,να πάει να κοιτάξει τον δικό του φούρνο!!;D:rofl: Ναι!!Θεά,μπράβο!!:clap: |
Με τιμεί που απο το πολύ διάβασμα σήμερα άρχισα σε κάποια φάση να τραγουδάω το ''Ήταν ένα μικρό καράβι,που ήταν α-α-αταξιδευτό,οε,οε,οε,οε''?:amhn:
|
Παράθεση:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Και βέβαια σε τιμεί!!! Γουστάρω να κάνω το ίδιο με το "Δε ξανάγινε τέτοια κουκουρούκου, τέτοια κουκουρούκου δε ξανάγινε ποτέ!":hehe::hehe::hehe: ΣΕ ΤΙΜΕΙ, ΤΕΛΟΣ! |
Tιμει κασκολ της Παναχαικης που θα εμφανιστει σε συναυλια Slayer;;
|
Καθολου!
|
Παράθεση:
δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι επιλογή του...;p |
Παράθεση:
Υ.Γ. Αμα παίξουν το "Dead Skin Mask" ρίξτε ένα χτύπημα και για μένα... |