![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
με τιμεί που τελείωσα την εξεταστική εξπρές? τους τιμεί που δεν φτάνει που τα διναμε ολα μαζι ,μας βάλανε και πολυ δύσκολα ? με τιμεί που απο τα 8 δηλωμένα πρόλαβα να δώσω τα 6 και παίζει να μην πέρασα κανενα?:rofl: |
Παράθεση:
ε... ναι... εγώ αύριο αρχίζω... όχι - όχι... :( όχι... αλλά θα τα δώσεις τον Σεπτέμβρη... έτσι για να μην βαριέσαι! με τιμεί που παράτησα το διάβασμα και πήγα Jumbo... και πήρα ότι μαλακία υπάρχει? |
Παράθεση:
Ααααχ,ναι,αλίμονο σε μας που συνεχίζουμε.. ΟΧΙ,κρέμασμα στους άχρηστους!!:amhn: Λογικό ρε συ,έτσι όπως ήταν το πρόγραμμά σας..:( Παράθεση:
|
Παράθεση:
Όχι βέβαια! Σε τιμεί γιατί δεν είσαι η μόνη... Παράθεση:
|
με τιμεί που... είχα πάει το κουτάβι της σκύλας μου στις Σέρρες επειδή δεν είχα που να το δώσω?
με τιμεί που... πήγα στις Σέρρες μονοήμερη και γύρισα ΑΘήνα? με τιμεί που... χθες έμαθα ότι το κουτάβι το σκότωσε ένα άλογο? με τιμεί που... δεν ξανακάνω μαλακίες... αν είναι η μοίρα του ζωντανού... ότι και να κάνεις... δεν αλλάζει... |
Παράθεση:
Ναι Όχι Ναι Τουλάχιστον δεν έκανες σα μερικούς μερικούς που τα πετάνε όπου βρουν... |
Παράθεση:
Ναι!! Ναι γιατί είμαι τρελάρα(kalo!!!) και μπορώ να τα κάνω αυτά αν θέλω και όχι τόσο αν σκεφτείς την κούραση..;D Όχι..:(Κρίμα.. Ναι σε τιμεί!! Με τιμεί που |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
με τιμεί που έχουν φωτογραφία μου στο ημερολόγιο του ΤΕΙ Αθήνας?
χαχαχα... (όταν πάταγα...) τιμεί έναν καθηγητή μου που μου το είπε...? τιμεί τον επιτηρητή που μόλις είδε το όνομά μου... θυμήθηκε... ότι μου έκανε μάθημα το 2003... τον τιμεί που πρόσεξε ότι έβαψα τα μαλιά μου από καστανό σκούρο... σε μαύρο? |
Παράθεση:
ναι ναι;p ναι;p:flower:τυχαίο?:rofl: τιμεί τον τετράχρονο αδερφό μου που θέλει να πάει στο Μεξικό για να παίξει με πινιάτα? τον τιμεί που οταν του είπα οτι τα 0,60 ευρω που έχει μαζέψει δεν φτάνουνε για το εισητήριο ,πήγε στον πατέρα μου και του είπε να ξηλωθεί? τον τιμεί επίσης που του έμαθα πώς λέμε "πώς σε λένε" στα ισπανικά(που μιλάνε στο Μεξικό φυσικά),πηγε στο πάρκο και ρώταγε όλα τα κορίτσια "Como te llamas?" ? |
Παράθεση:
Φυσικα.... Ο μικρος ειναι στο σωστο δρομο:P Ναι.... Το ιδιο με πανω:P:P |
Παράθεση:
Εννοείτε! Μακράν ναι! Αρχηγάρα! Να τον προσέχετε τον μπόμπιρα! Θα πάει μακριά!!!:hehe: |
Παράθεση:
εσένα δεν σε τιμεί... έπρεπε να τον ααφήσεις να πάει στο πρακτορείο... Θεός ο μικρός... αμέσως στην Κεντρική Τράπεζα... μικρέ... η μαμά έχει το χοντρό χρήμα! :rofl: τςςς... λατίνος εραστής ο μικρός από τώρα... τον τιμεί κάργα!!!;) |
Παράθεση:
Ναι,λογικά Ναι;p Έχει καλή μνήμη ο τύπος,οπότε τον τιμεί!! Ααα,πολύ παρατηρητικότις έπεσε εδώ..;D:serenade: Παράθεση:
Ναιιιι,θεός ο μικρούλης!! ΝΑΙ :clap: Ωωωωω,ο μικρός δεν παίζεται,ε!!Προσκυνώ ταπεινά την προσωπικότητά του!!:worship: Τιμεί υπάλληλο σε ζαχαροπλαστείο που όταν πήγαμε με την κολλητή μου να πάρουμε παγωτο,αν και είπαμε 1 μπάλα,έβαζε έβαζε και δεν τελείωνε..?:lamogio::amhn: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
:PΌχι βέβαια,κανονική είπαμε.. Παράθεση:
Σε τιμεί δεόντως!!Αν το αντέχεις βέβαια και δεν σκάσεις..kalo!!!;D |
Παράθεση:
Χιχιχι Εννοειται πως το καταφερα;D |
Παράθεση:
Δεν ξέρεις πόσο σε τιμεί αυτό!!;D |
Παράθεση:
Εγώ σε 25 μέρες θα φάω το επόμενο ελεύθερο γεύμα, κι αυτό απαγορεύεται γλυκό:hehe: |
Με τιμεί που εχθές το βράδυ που ξάπλωσα, μετά από λίγο άκουσα ένα δυνατό ζουζούνισμα ;;
Με τιμεί που σηκώθηκα πάνω, άναψα όλα τα φώτα και άρχισα να ψάχνω το έντομο ;; Με τιμεί που δε το βρήκα και για να ξαναπάω για ύπνο αναγκάστηκα να κλείσω την πόρτα του δωματίου μου για να μπει μέσα ή το νιώσω πάνω μου όταν κοιμάμαι και πάθω κανένα εγκεφαλικό ;; Τιμεί το κωλοέντομο που μετά από λίγο το άκουγα για παραπάνω από μισή ώρα να ζουζουνίζει έξω από την πόρτα μου ;; Μέχρι στιγμής είναι άφαντο πάντως, και πρέπει να είναι είδος μέλισσας με μακριά πόδια...(κοινώς, άμα σε τσιμπήσει τη γ*μησες) :amhn: |
Παράθεση:
Ναι!!:rofl: Λογικά ναι Έξω απο την πόρτα σου?:hehe: Πρόσεχε Δεσποινάκι,μην σε τσιμπησει το άθλιο!! |
Παράθεση:
ωχ... ναι... ναι καλά... αν θέλει το ζουζουνι να μπει... δεν το κρατάει τίποτα! ωχ... το σταάτησε η πόρτα? είσαι σούπερ... ή αυτό ήταν τεράστιο... ναι.. το ξέρω... και μονο να το ακούς την... γ*μησες γενικά... με τιμεί που για να αποφύγω να πάω νοσοκομείο... ζήτησα από τη μαμά ενός φίλου μου να μου βγάλει τα ράματα? την τιμεί που δεν είχε ούτε αποστειρωμένες γάζες? την τιμεί που μου άφησε μέσα τα μισά? με τιμεί που το ένα το έβγαλα μόνη μου με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια? με τιμεί που το πρωί έχω να βγάλω και άλλα 2 ράματα? :amhn: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Θα πω ναι,μόνο αν η μαμά του φίλου σου είναι νοσοκόμα,αλλιώς όχι!! Όοοοοχι!!:amhn: Όχι!! Όχι!! Ναι,αν είναι να τα βγάλεις στο νοσοκομείο;) Αλλιώς και πάλι όχι!! |
Παράθεση:
όχι μόνη μου προσπάθησα να τα βγάλω και τζίφος... |
Παράθεση:
Πήγαινε σε ένα χειρούργο να στα βγάλει καλό μου. Αντε μην πάθεις καμμία μόλυνση και τρέχεις μετά και αντί για διακοπές κάνεις νοσηλεία σε νοσοκομείο(66) |
Παράθεση:
Ψιτ,κοπελιά,θα σε μαλώσω ε..Πήγαινε σε ένα νοσοκομείο,δεν θα σε φάνε!!Μην μας πάθεις και συ τίποτα!!:( Παράθεση:
Δεν υπάρχεις!!Τέλος!!:rofl::clap::hehe: Με τιμεί που είχα πάει να βάλω να πλύνω στο χέρι και αντί να ρίξω την σκόνη απο την μεριά του κουτιού που είναι η τρύπα,προσπαθούσα απο την ανάποδη? Με τιμεί που δεν το είχα προσέξει και έλεγα ''Τι διάολο έπαθε και δεν βγαίνει?'' Με τιμεί που πιστεύω ότι απο το διάβασμα έχουν καεί τα εγκεφαλικά μου κύτταρα?Δεν εξηγείται αλλιώς.. |
Παράθεση:
καλά θα πάω καμιά βόλτα... να δω... και αααν... |
Παράθεση:
όχι... ε ναι... αλήθεια περίμενες απάντηση? καλά αυτό είναι σίγουρο! κόψε το διάβασμα... θα πάθεις καμία μόλυνση... ;p |
Παράθεση:
Δεν θα με τιμούσε καθόλου να περίμενα απάντηση;D,οπότε όχι,δεν είχα τέτοιες προσδοκίες:P |
Παράθεση:
Ναι:P Είχες γεννηθεί χωρίς αυτά άπλα δε στο λέγαμε να μη σε στεναχωρήσουμε:hehe: |
Τιμεί το πατέρα μου που άκουγε ειδήσεις και είπαν για τη μεταγραφή του Γιοτάμ Χαλπερίν και με ρώτησε "ρε Σταύρο, ποιός είναι αυτός ο Βιτάμ;!"
Μας τιμεί που έφτιαξε σφραγίδες με το όνομά του για το γραφείο του και τις πήραμε με τον αδερφό μου και χτυπήσαμε απο μια στο κούτελό μας; Μας τιμεί που κάναμε το ίδιο στο πατέρα μου όταν κοιμόταν;! Α ρε πατέρα τι παιδιά έβγαλες... |
Παράθεση:
:rofl: Τον τιμεί λόγω ατάκας!! Τον τιμεί τον άνθρωπο!!Όσο για σας.. kalo!!! <=αυτό τα λέει όλα!! Ναίιιιιι,άνετα.. |
Παράθεση:
όχι... δεν έχει πλάκα... ναι... έχει πολύ πλάκα!!! αααα... αυτό έπρεπε να το σκεφτεί παλιά... που δεν τραβήχτηκε! :rofl: |
Διορθωσε τα greeklish γιατι εχουμε κατι ανευθυνους moderator εδω μεσα και θα τους τιμει μετα οτι κι αν κανουν! :P
|
Με τιμεί που χθες είχα πάει στο σπίτι μιας φίλης να την πάρω και να πάμε στην άλλη φίλη μας για ένα πάρτυ που είχαμε να πάμε?
Μας τιμεί που πήραμε ταξί και γυρίσαμε πίσω σπίτι μου (γιατί είχα ξεχάσει τα μυαλά μου:blabla:) και μετά σερί στο μετρό? Μας τιμεί που όταν επιτέλους φτάσαμε αρχίσαμε,εγώ και η άλλη,να της λέμε διάφορα με αποτέλεσμα να την ''πνίξουμε'' σε κάποια φάση?;D |
Μας τιμεί που η κακία μας, έχει κάνει ιδιοκατοίκηση και δεν λέει να ξεκουμπιστεί;:hehe:
|
Απεριοριστα! ;D
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:00. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin