|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ένα τυπικό κρεβάτι "φιλοξενεί" περίπου 6 δισεκατομμύρια κομματάκια σκόνης. Γενικότερα, το 70% της σκόνης που υπάρχει σ' ένα οποιοδήποτε σπίτι προέρχεται από νεκρές φολίδες ανθρώπινου δέρματος. | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#10 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
![]() 1. Αφου θα κάνεις κάθε μέρα προπόνηση μην υπερπροπονήσεις τα πόδια σου γιατί θα τα κουράσεις, θα κουραστείς γενικά και θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Εαν θες πες μου τι πρόγραμμα σου έβγαλε, εαν μπορώ να σου πω κάποια διαφορετική γνώμη. 2. Για τη διατροφή και να ρίξει τη κοιλιά θα πρέπει να πέσει πείνα. Το κοιλιακό λίπος στους άνδρες φεύγει πάντα τελευταίο. Χάνεις απο παντού, στο τέλος απο εκεί, γιατί εκεί είναι οι λιποαποθήκες μας. Μπορώ να σε συμβουλέψω εαν μου πεις ύψος κιλά και ποσοστό λίπους. 3. Για τη Σχολή... κάνε ότι κι εγώ. Μαγείρεμα μόνος σου, ταπεράκια κι Άγιος ο Θεός! Δε μπορείς να χάσεις με το να τρως τόσο λίγες φορές τη μέρα, είναι θέμα μεταβολισμού. Αμα μου πεις ύψος, κιλά, κ.λπ. θα σε βοηθήσω πιο πολύ. | |
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:58.

) χαρούλες.

Θεματικός Τρόπος