Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο kallithea4
Σκουώτ εμένα στο προηγούμενο γυμναστήριο μου 'πε να κάνω.Παλουκάκι για να μάθεις τον τρόπο.
Τέσπα,τώρα που 'γινα φοιτητής είπα να ξαναρχίσω.
Λέπόν Σταύρο θέλω μια(μπορεί και παραπάνω  ) χαρούλες.
Από Τετάρτη με βάζει σε πρόγραμμα.
Εγώ θέλω περισσότερο σε πόδια λόγω του μπάσκετ και εκρηκτικότητα.
Άμα μου πεις καμιά ασκησούλα εξτρά ΟΚ.
Αυτό που θέλω βασικά είναι κάποιες συμβουλές-υποδείξεις στην διατροφή.
Για μείωση του λίπους-μπυροκοιλιάς  αλλά και γενικά για καλή διατροφή.
Να τονίσω εδώ κάποιες παραμέτρους.
Φοιτητής που πάει στη σχολή του καθημερινά(προς το παρών  ),στα καπάκια πάω γυμναστήριο,γυρίζω σπίτι,τρώω και το βράδυ προπόνηση μπάσκετ.Σε λίγο καιρό θα προστεθεί και απογευματινή ολιγώηρη απασχόληση μετά το γυμναστήριο.
Δηλαδή θα αναγκάζομαι να τρώω στις 8 το βράδυ ξερωγω και μετά προπόνηση στις 10.Για να αποφύγω σάντουιτς και λοιπούς πειρασμούς κατά τη διάρκεια της σχολής ή μετά το γυμναστήριο,έχεις καμιά πρόταση?Να πέρνω τίποτα μαζί μου?Να αγοράζω κάτι συγκεκριμένο?
Θενξ ενιγουέι. 
|
Συγχώρα με μα δε θυμάμαι το όνομά σου
1. Αφου θα κάνεις κάθε μέρα προπόνηση μην υπερπροπονήσεις τα πόδια σου γιατί θα τα κουράσεις, θα κουραστείς γενικά και θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Εαν θες πες μου τι πρόγραμμα σου έβγαλε, εαν μπορώ να σου πω κάποια διαφορετική γνώμη.
2. Για τη διατροφή και να ρίξει τη κοιλιά θα πρέπει να πέσει πείνα. Το κοιλιακό λίπος στους άνδρες φεύγει πάντα τελευταίο. Χάνεις απο παντού, στο τέλος απο εκεί, γιατί εκεί είναι οι λιποαποθήκες μας. Μπορώ να σε συμβουλέψω εαν μου πεις ύψος κιλά και ποσοστό λίπους.
3. Για τη Σχολή... κάνε ότι κι εγώ. Μαγείρεμα μόνος σου, ταπεράκια κι Άγιος ο Θεός! Δε μπορείς να χάσεις με το να τρως τόσο λίγες φορές τη μέρα, είναι θέμα μεταβολισμού.
Αμα μου πεις ύψος, κιλά, κ.λπ. θα σε βοηθήσω πιο πολύ.