|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πινόκιο σημαίνει το μάτι του πεύκου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
τωρα σορρυ που το γραφω εδω αλλα ξερω οτι το κοιτας το θεμα και ξερεις παρα πολλα πανω στην ασκηση.
λοιπον, μια ερωτηση θελω να κανω. ξερεις τι ειναι το Power plate και κατα ποσο ειναι καλο , ποσο χρησιμο ειναι στη γυμναστικη και αξιζει να το κανεις αν πας γυμναστηριο.. και δεν μιλαω για bodybuilding αλλα για απλη γυμναστικη |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Τώρα... και απλά κιλά να θες χάσεις, κάνεις bodybuilding στην ουσία. Προσπαθείς να φτιάξεις το σώμα σου. Αν μου πεις το συγκεκριμένο σου στόχο για το τι θες να κάνεις θα μπορώ να σου πω πολλά περισσότερα πράγματα. | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
καταρχας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου τους πολυ αγαπητους μοντερατορς και αντμινς αυτου του φορουμ που μου δωσαν την ευκαιρια να φτιαξω ενα καινουργιο θεμα χωρις να το θελω...
πραγματικα ευχαριστω![]() Λοιπον, στο θεμα μας τωρα... Δεν θελω να κανω bodybuilding , κιλα δεν θελω να χασω , 71 κιλα ειμαι , αλλα αυτο που θελω να κανω , ειναι να κρατιεμαι σε φορμα γιατι παιζω ποδοσφαιρο σε μια ομαδα στο βολο αλλα δεν προλαβαινω να πηγαινω προπονησεις , οποτε θελω να μεινω σε αγωνιστικους ρυθμους , οποτε πολυ διαδρομος και ποδηλατο υποθετω θα κανω , και να δυναμωσω λιγο στο σωμα και στα ποδια , οποτε ασκησεις σε μηχανηματα πανω σε αυτα θα κανω.. το power plate το ειδε ενας φιλος μου και ενθουσιαστηκε απο αυτα που το ελεγε ο γυμναστης οτι και ωρα σωζεις και πολυ πιο γρηγορα θα δεις αποτελεσματα.. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Ωραία, αλλά στην ουσία θες να δουλέψεις ταχυδύναμη. Δύναμη και ταχύτητα. Εκγύμναση με βάρη που μπορούν να δώσουν "έκρηξη" που λέμε.
Δε θα κάνεις bodybuilding, θα δουλέψεις με βάση το powerlifting! ![]() Όπως δουλεύουν δηλαδή οι αρσιβαρίστες περίπου. Μπορώ να εγγυηθώ ότι αυτό δεν το κάνεις για κανένα λόγο με το powerplate. Αν θες, μου δίνεις λίγο χρόνο να σου προτείνω ένα πρόγραμμα με βάρη γι' αυτήν τη δουλειά. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Λοιπόοοοον...
Κύριο ρόλο σ' αυτή τη προπόνηση παίζει η τεχνική της εκτέλεσης των ασκήσεων. Τόσο για την αύξηση της ταχύτητας, τόσο για την αύξηση της δύναμης. Πρώτος κύκλος προπονήσεων δύναμης 1-8 εβδομάδες: Προπονήσεις κάθε δεύτερη μέρα στο γυμναστήριο. Μέρα 1η: Σκουώτ με μπάρα 1 Χ 15-20 (ζέσταμα), 3 Χ 4-6 (λειτουργικά σετ) Εκτάσεις τετρακεφάλων 2 Χ 8 Κάμψεις μηριαίων διεφάλων 2 Χ 8 Άρσεις γαμπών ζέσταμα και 3 Χ 12-15 Μέρα 2η: Ραχιαίους 1 Χ 12-15 ως ζέσταμα Άρσεις θανάτου 1 Χ 12 και 3 Χ 4-6 Εμπροσθολαίμιες έλξεις στη τροχαλία 2 Χ 8 Κωπηλατική με μπάρα 2 Χ 8 Κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες 1 Χ 12 και 2 Χ 8 κάμψεις δικεφάλων όρθιος με στραβόμπαρα κλειστή λαβή 2 Χ 8 Μέρα 3η: Πιέσεις στήθους σε οριζόντιο πάγκο 2 Χ 15 και 3 Χ 4-6 Πιέσεις στήθους σε επικλινή πάγκο 2 Χ 8 Πιέσεις ώμων 2 Χ 8 Εκτάσεις ώμων 2 Χ 8 Γαλλικές εκτάσεις με αλτήρα 1 Χ 12 και 2 Χ 8 Στα βάρη σε κάθε σετ θα ξεκουράζεσαι 1-2 λεπτά εφόσον θα κάνεις βαριά σετ. Θα τα κάνεις σωστά, ψιλοαργά, χωρίς να χαλάς τη τεχνική εκτέλεσης της άσκησης!!! Ζήτα απο έναν γυμναστή να σου δείξει όποια άσκηση δε ξέρεις! (θα σου πουν στάνταρ να μη κάνεις άρσεις θανάτου και σκουώτ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ). Κάθε μέρα (εκτός της μέρας που κάνεις πόδια!!!) θα κάνεις διάδρομο 20-30 λεπτά μετά τη προπόνηση. Εκεί κάνε ελαφρύ τρέξιμο σε κλίση για να αυξήσεις την αντοχή σου. Εαν μπορείς να κάνεις σε γήπεδο, κάνε ελαφρύ τρέξιμο για ζέσταμα και μετά να κάνεις σπριντάκια. Εαν παίξεις μπάλα στη μέση της εβδομάδας δε θα κάνεις τις 2 προηγούμενες μέρες αερόβια. Τις μέρες που δε κάνεις βάρη θα κάνει κοιλιακούς μαζί με την αερόβιά σου ως εξής: Ροκανίσματα 3 Χ 20 Άρσεις ποδιών (κάτω κοιλιακοί) 3 Χ 12 Στρέψεις κορμού 3 Χ 50 Επίσης τη μέρα που δεν έχεις βάρη μόλις τελειώσεις κοιλιακά και αερόβια θα κάνεις διατάσεις να χαλαρώσει το σώμα σου! Μόλις τελειώσει αυτός ο κύκλος των 8 βδομάδων θα μου το πεις να σου πω το πρόγραμμα της ταχύτητας. Ελπίζω να βοήθησα! Καλή επιτυχία! Εdit: Εννοείτε ότι προσέχεις το φαγητό σου, αποφεύγεις αλκοόλ, ζάχαρη, αναψυκτικά, γλυκά, σουβλάκια, πίτσες κ.λπ. Τρώγε όσο πιο καθαρά μπορείς για να αξιοποιηθεί η δουλειά σου στο γυμναστήριο. Edit 2: Πριν ξεκινήσεις βάρη κάνεις 10 λεπτά περπάτημα στο διάδρομο να ανεβάσεις θερμοκρασία. Εαν πας στο γυμανστήριο με τα πόδια κι είναι πάλι 10 λεπτά απόσταση τότε μη κάνεις διάδρομο. Μετά μπαίνεις κανονικά ζέσταμα και προπόνηση. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 11-10-2008 στις 16:56. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
χιλια ευχαριστω, σημερα το ειδα το προγραμμα , και απο σημερα θα αρχισω λογικα...
οντως οι αρσεις θανατου δεν μου ακουγονται και πολυ σοι ,αλλα θα ρωτησω... χιλια ευχαριστω ειλικρινα , και θα σου γραψω τα αποτελεσματα συντομα! ![]() |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Σκουώτ εμένα στο προηγούμενο γυμναστήριο μου 'πε να κάνω.Παλουκάκι για να μάθεις τον τρόπο.
Τέσπα,τώρα που 'γινα φοιτητής είπα να ξαναρχίσω. Λέπόν Σταύρο θέλω μια(μπορεί και παραπάνω ) χαρούλες.Από Τετάρτη με βάζει σε πρόγραμμα. Εγώ θέλω περισσότερο σε πόδια λόγω του μπάσκετ και εκρηκτικότητα. Άμα μου πεις καμιά ασκησούλα εξτρά ΟΚ. ![]() Αυτό που θέλω βασικά είναι κάποιες συμβουλές-υποδείξεις στην διατροφή. Για μείωση του λίπους-μπυροκοιλιάς αλλά και γενικά για καλή διατροφή.Να τονίσω εδώ κάποιες παραμέτρους. Φοιτητής που πάει στη σχολή του καθημερινά(προς το παρών ),στα καπάκια πάω γυμναστήριο,γυρίζω σπίτι,τρώω και το βράδυ προπόνηση μπάσκετ.Σε λίγο καιρό θα προστεθεί και απογευματινή ολιγώηρη απασχόληση μετά το γυμναστήριο.Δηλαδή θα αναγκάζομαι να τρώω στις 8 το βράδυ ξερωγω και μετά προπόνηση στις 10.Για να αποφύγω σάντουιτς και λοιπούς πειρασμούς κατά τη διάρκεια της σχολής ή μετά το γυμναστήριο,έχεις καμιά πρόταση?Να πέρνω τίποτα μαζί μου?Να αγοράζω κάτι συγκεκριμένο? Θενξ ενιγουέι. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Επίσης προτείνω προπονήσεις Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή γιατί πρέπει να ξεκουράζετε το σώμα αμα βάζεις πολλά κιλά. Τα αποτελέσματα, ειδικά αν τρως καλά και κάνεις αερόβια, είναι εκπλητικά... στη δύναμη... μετά στο δεύτερο κύκλο θα γίνεις και φέτες (όσο πάει τουλάχιστον) εαν προσέχεις τη διατροφή σου. | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 13-10-2008 στις 18:57. |
||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
![]() 1. Αφου θα κάνεις κάθε μέρα προπόνηση μην υπερπροπονήσεις τα πόδια σου γιατί θα τα κουράσεις, θα κουραστείς γενικά και θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Εαν θες πες μου τι πρόγραμμα σου έβγαλε, εαν μπορώ να σου πω κάποια διαφορετική γνώμη. 2. Για τη διατροφή και να ρίξει τη κοιλιά θα πρέπει να πέσει πείνα. Το κοιλιακό λίπος στους άνδρες φεύγει πάντα τελευταίο. Χάνεις απο παντού, στο τέλος απο εκεί, γιατί εκεί είναι οι λιποαποθήκες μας. Μπορώ να σε συμβουλέψω εαν μου πεις ύψος κιλά και ποσοστό λίπους. 3. Για τη Σχολή... κάνε ότι κι εγώ. Μαγείρεμα μόνος σου, ταπεράκια κι Άγιος ο Θεός! Δε μπορείς να χάσεις με το να τρως τόσο λίγες φορές τη μέρα, είναι θέμα μεταβολισμού. Αμα μου πεις ύψος, κιλά, κ.λπ. θα σε βοηθήσω πιο πολύ. | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:12.

πραγματικα ευχαριστω

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο