WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

TALOS 03-09-2007 00:20

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 27076)
Ηταν του Λεοντιου.
Οπως ο Αντζας επρεπε να βγει απο το πρωτο ημιχρονο.Οπως ο Πα(πα)τσα επρεπε να βγει απο το 5 με την ξερη κλοτσια στο Μαντζιο η το Δημουτσο.Οπως επρεπε να ειχατε παρει ποσες καρτες που καθυστερουσατε απο το 70 μν χασετε.Οπως επρεπε να δοθουν 5-6 λεπτα καθυστερησεις περισσοτερο.
Σε πειραξε η κοκκινη του Αντζα στο 93;Πες οτι εβγαινε και ο Νταμε τι θα καταλαβαινες;;

Αν θελει καποιος να μιλησουμε για μπαλα εδω ειμαι. Αστο αδερφε εκτιθεσαι μη μιλας.Δηλαδη μιλα αλλα πες κατι για μπαλα μη μου λες τωρα ο ενας επρεπε να βγει στο 5 ο αλλος στο 12 κι αλλος στο78

mousaka+10 03-09-2007 00:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 27075)
Ο ΜΑτος ρε παιδια ειναι ενταξει? Γιατι τον ειδα επεσε λιγο πανω στον Καραγκουνη εκει στην τριπλα που εφαγε. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΕΣΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?

Ρε νομιζεις οτι δν ευνοηθηκες.
Του Πατσα ηταν κοκκινη;;;Η εστω κιτρινη κ να παρει την κοκκινη στο 20 που πηρε την κιτρινη.Ο Αντζας ποσες φορες βγηκε με δυο ποδια και βρηκε παικτη;;;

ΥΓ Βγαλτε τα κωλοτριαντα δευτερολεπτα.Εστω για σημερα.

prokroustis 03-09-2007 00:22

ρε φοβοσασταν ρε ελεος πρωτη φορα ο ολυμπιακος φοβοταν τοσο πολυ..ο νταμαρι εφαγε 4 κλοτσιες και τραυματηστηκε με την λατσιο και τωρα με ενα επιθετικο νευριασε..τυχαια ειναι ολα?αλητες γαυροι τσατσοι..και ο νικοπολιδης προκαλουσε παρα πολυ...και μετα ψαχνεστε...

gatoni 03-09-2007 00:24

Κι έλεγα πως δεν θα ακούσω κάτι πιό γραφικό από τον Γκόντζο απόψε... Τα τελευταία 2 ποστ με διαψεύδουν πανηγυρικά!!!

Ρε πείτε μου μία ευκαιρία που κάνατε,μόνο τον Κασναφέρη βλέπατε;

mousaka+10 03-09-2007 00:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 27079)
Αν θελει καποιος να μιλησουμε για μπαλα εδω ειμαι. Αστο αδερφε εκτιθεσαι μη μιλας.Δηλαδη μιλα αλλα πες κατι για μπαλα μη μου λες τωρα ο ενας επρεπε να βγει στο 5 ο αλλος στο 12 κι αλλος στο78

Που εκτιθεμαι ρε;;;Και τι μη μιλαω για διαιτησια;;Εσυ πριν δν μιλαγες για διαιτησια;;;

Μηπως σε παιρνει να μιλησεις εσυ για μπαλα που απο το 70 κανατε ενα 10λεπτο να εκτελεσεται το πλαγιο κ αλλο ενα δεκαλεπτο να εκτελεσει ο Αντωνακης το αουτ;;;

prokroustis 03-09-2007 00:27

ματος παπαδοπουλος..και τελος παντων καμπερομενοι πισω δεν μπορεις να κανεις ευκαιρια ενω εσυ με αντεπιθεση και χαιροσουνα...τον κασναφερη τον κοιτουσαμε γτ τον εχουμε πετυχει με τον πρωταθλητη στο χερι

υ.γ σας παρακαλω βγαλτε τα 30

TALOS 03-09-2007 00:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 27080)
Ρε νομιζεις οτι δν ευνοηθηκες.
Του Πατσα ηταν κοκκινη;;;Η εστω κιτρινη κ να παρει την κοκκινη στο 20 που πηρε την κιτρινη.Ο Αντζας ποσες φορες βγηκε με δυο ποδια και βρηκε παικτη;;;

ΥΓ Βγαλτε τα κωλοτριαντα δευτερολεπτα.Εστω για σημερα.

Ο Αντζας εκανε ΕΝΑ μαρκαρισμα που δε πηρε μπαλα και πηρε καρτα

:hehe::hehe: παμε παμε
Μου λειψατε ρε βαζελια μου λειψατε τρελα. Τετοια θελω.

mousaka+10 03-09-2007 00:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 27083)
Κι έλεγα πως δεν θα ακούσω κάτι πιό γραφικό από τον Γκόντζο απόψε... Τα τελευταία 2 ποστ με διαψεύδουν πανηγυρικά!!!

Ρε πείτε μου μία ευκαιρία που κάνατε,μόνο τον Κασναφέρη βλέπατε;

Ωραια μια φαση καναμε με φαουλ κ αλλη μια με τον Παπ που επιασε χαλια την κεφαλια.Ικανοποιηθηκες;;;;

Επισης ευνοηθηκαμε απο τη διαιτησια κ καθυστερουσαμε γτ φοβομασταν μν χασουμε.Α,μν ξεχασω το οτι εχουμε καφρους παικτες που κανουν χειρονομιες στους οπαδους της αντιπαλης ομαδας.

prokroustis 03-09-2007 00:32

τι????????ενα????εισαι καλα?τον παπ που τον πεταξε στα σιδερα πανω τι ηταν?και οσο για τις ευκαιριες απλως μας ελειπε η τελικη αλλιως θα σας παιρναμε και θα ψαχνοσασταν...καθυστερησει καθυστερησεις ...οσο για τον αντζα τον ξερουμε και απο την ξανθη που εκανε κωλοδακτυλο στην κερκιδα...ελεος

mousaka+10 03-09-2007 00:33

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 27086)
Ο Αντζας εκανε ΕΝΑ μαρκαρισμα που δε πηρε μπαλα και πηρε καρτα

:hehe::hehe: παμε παμε
Μου λειψατε ρε βαζελια μου λειψατε τρελα. Τετοια θελω.

Με δυο ποδια και μαλιστα απο πισω ειναι κοκκινη.

Ο Αντζας θα τιμωρηθει για τις μαγκιες του η οχι;;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:17.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0