![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Εγω 0-0 το βλεπω το ματσακι,θριαμβο του ΠΑΟ δηλαδη
|
τι λες βρε?που το νταμαρι ο εντιογιε θα σας παρει και τα σοβρακα..μην ξεχνας εσεις προσπαθειτε να σπασετε το σερι 2 νικων συνεχομενα ....
|
Όπως είχα πει και μιά βδομάδα πριν, ένα εντυπωσιακό 0-0, με έναν επιβλητικό Καζναφέρη.
|
Γνώμη μου: Αν μπορούσαν Πεσέιρο-Λεμονής θα υπέγραφαν ένα χαρτί πως το ματσάκι έληξε Χ και δεν θα το έπαιζαν ποτέ.
Προβλέπω σκατομάτς ανάλογο με το προ διετίας της πρεμιέρας και οποιανού του κάτσει μια στημένη φάση ή μια γιόμα μπορεί και να κερδίσει. ΥΓ: Αν δεν βγουν τα 30" το βράδυ θα έχουμε σπασμένες οθόνες με τον ρυθμό που θα γίνονται τα post και την ώρα που θα θες να απαντήσεις με αυτή την π@π@ριά! Βγάλτε τα τώρα που είναι νωρίς!!! |
Αν έχω παρατηρήσει καλά τα 30'' είναι πρόβλημα ΜΟΝΟ στην γρήγορη απάντηση.Στην κανονική απάντηση απλά περιμένεις και μετά είσαι τζιτζί.
ΒΕΒΑΙΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ. |
C'mon... make my day punk!
|
2-1
Καραγκουνης Γκουμας Νουνιεζ |
0-2
Τόρο-Κοβάσεβιτς. |
1-2
Ιβανσιτς - Ντομι, Φακινος |
Kαλο ματς γινεται.Τελικα οι αμυντικοι μας οντως ειναι γτπ.Γκουμας,Ενακαριρε δν μπορουν να κουνηθουν.
Αντζας,Πατσατζογλου το εχουν χεσει το θεμα.Σε καθε φαση με 2 ποδια.Ο Πατσα θα επρεπε να ειχε παρει κοκκινη απο το 20 και ο Αντζας αφηστε το καλυτερα. Τζιωλης πολυ κακος.Καθυστερει παντα.Το ιδιο και ο Μαντζιος που κλεινεται παντα στο κορνερ. Γκαλετι ειναι καλος.Κοβασεβιτς:hehe::hehe:Οι αμυντικοι θα μας σκοτωσουν στο τελος. Δν μας βλεπω καλα στο 2ο ημιχρονο.Η αμυνα μας ειναι χαλια. ΥΓ Τελικα οντως μονο οι τσατσοι ειναι μεσα και η πραγματικη 13 ειναι εξω.Ουτε ενα μπουκαλι δν εχει φαει ο Αντωνακης.:cry::cry: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:40. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin