WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Commando7hh 03-09-2007 00:43

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 27100)
Ρε φιλε εγω σου λεω φασεις που αδικηθηκαμε.Εσεις λετε ενα ναι και μετα βαζετε διαφορα smilies.Πες καμια φαση που αδικηθηκατε.Αν δν εχεις τι να πεις η πες οτι αδικηθηκαμε η κανε την κοτα.

την κοτα θα λες στους 14χρονους φιλους σου καταλαβες τσογλανι?

προφανως εννοω οτι η ομαδα σας ειναι για αλλη μια χρονια της πιτσας και αν εσυ καθεσαι και μετρας τα λεπτα των καθυστερησεων αντι να δεις οτι δεν κανατε μια κλασσικη ευκαιρια σε ενα ολοκληρο παιχνιδι τοτε να αγνοεις τα ποστ μου και να συνομιλεις με τον προκρουστη που μιλατε την ιδια γλωσσα.

mousaka+10 03-09-2007 00:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 27098)
Επειδη βαριεμαι να κανω αποσυνδεση και να μπαινω με το δικο μου ονομα ποσταρω απο δω.anthropas εννοειται

Ακομα προσπαθω να συνελθω απο την ανατριχιλα που με πιασε με αυτη την εδρα. Πω πω καμινι πραγματικο.... χαχαχαχαχαχα, ρε παιξτε σε κανα προπονητικο μπας και το γεμιζετε,εστω και δυσκολα, στα ντερμπι

Ο Λουα λουαρος εσπασε τα αλατα στον γε-ΜΑΤΟΣ(χαχαχα).
Εννοειται καλυτερος ο ολυμπιακος.Μουσακαδες και προκρουστηδες μη με κανετε να γελαω αλλο γιατι δε θα με παιρνει ο υπνος

Ποσες ευκαιριες εκανε ο παο σημερα???? ποια φαση δημιουργησε για πειτε?

Αμα παιζαμε κατα τον νοεμβρη που θα ειμασταν σε φουλ φορμα θα εληγε 0-67(το ημιχρονο)

Αρχισε και το ξυλο νωρις νωρις.Ο Μορις αρπαξε τις πρωτες φαπες.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

φιλακια σκιουροι βαζελοι
μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ρρρρρρ.....ακομα τρεμω με την κολαση:hehe:

Τι σε εκανε να γελασεις ρε;;

Σου ειπα δν καναμε φασεις.Αυτο τι σημαινει οτι πρεπει να αδικηθουμε;;;

Και το γηπεδο παντα ετσι θα ειναι γτ αυτοι που πρεπει να παιρνουν τα εισητηρια δν εχουν μεσα.Πηγαινουν ολοι οι φλωροι του Τζιγγερ και χειροκροτανε μεχρι και το Βυντρα.

Karmakosmik 03-09-2007 00:44

Οι δηλώσεις του Απόλλωνα, δεν ήταν δηλώσεις διαιτητή. Ήταν δηλώσεις Αρχιδιαιτητή :P

Τυπικό είναι το θέμα. Έχει πάρει είδη το χρίσμα ;D

gatoni 03-09-2007 00:47

Ε ρε τι ακούω πάλι... Που να βάζαμε και κανα γκολ από αμφισβητούμενο κόρνερ... Καλά για πέναλτυ δεν συζητάω.

Παιδιά αν βρείτε κάτι στρογγυλό, φουσκωμένο, δερμάτινο απ' έξω μην τρομάξετε. Μπάλα είναι.

mousaka+10 03-09-2007 00:48

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Basilis7hh (Μήνυμα 27104)
την κοτα θα λες στους 14χρονους φιλους σου καταλαβες τσογλανι?

προφανως εννοω οτι η ομαδα σας ειναι για αλλη μια χρονια της πιτσας και αν εσυ καθεσαι και μετρας τα λεπτα των καθυστερησεων αντι να δεις οτι δεν κανατε μια κλασσικη ευκαιρια σε ενα ολοκληρο παιχνιδι τοτε να αγνοεις τα ποστ μου και να συνομιλεις με τον προκρουστη που μιλατε την ιδια γλωσσα.

Μαλιστα μεγαλε.;D

Ρε φιλε αφου επαιζες με μια ομαδα της πιτσας οπως λες γτ καθυστερουσαν οι παικτες σου;;Γτ εβγαλες επιθετικο για να βαλεις μεσο;

Karmakosmik 03-09-2007 00:49

Εγώ ήθελα να προηγηθεί κάποιος, για να πάρει πέναλτι ο άλλος ;D

Αλλά αφού είπε ο Απόλλωνας, 0-0, ποιος είμαι εγώ να τον αμφισβητήσω ;D

ΥΓ: Τίποτα για το Νικοπολίδη που καθυστερούσε πείτε ;D

greekfansws 03-09-2007 00:50

Παίδες οκ μην μιλάτε αφίστε το αν δεν βλέπουν.....

Τζίγγερ αν σου άρεσε αυτό το γήπεδο να το χαίρεσαι...

pink 03-09-2007 00:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 27111)
Ε ρε τι ακούω πάλι... Που να βάζαμε και κανα γκολ από αμφισβητούμενο κόρνερ... Καλά για πέναλτυ δεν συζητάω.

Παιδιά αν βρείτε κάτι στρογγυλό δερμάτινο απ' έξω μην τρομάξετε. Μπάλα είναι.

Ηταν και πολλα τ' αμφισβητουμενα κορνερ. Γι' αναποδα πλαγια δεν το συζηταω καν.... :P

Στα χέρια ήρθε ο Νασίφ Μόρις με οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά την λήξη του αγώνα και, ενώ κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. για να φύγει. Στην αρχή λογόφερε με τους «πράσινους» οπαδούς, στη συνέχεια, όμως, αυτοί κατευθύνθηκαν προς το μέρος του, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, να πέσουν και μερικές «ψιλές». Ευτυχώς, το επεισόδιο έληξε γρήγορα, χάρη στην επέμβαση των ΜΑΤ.

www.sport-fm.gr

:clap: :clap: :clap:

Αρχισαν τα οργανα!!

mousaka+10 03-09-2007 00:51

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 27116)
Ηταν και πολλα τ' αμφισβητουμενα κορνερ. Γι' αναποδα πλαγια δεν το συζηταω καν.... :P

Στα χέρια ήρθε ο Νασίφ Μόρις με οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά την λήξη του αγώνα και, ενώ κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. για να φύγει. Στην αρχή λογόφερε με τους «πράσινους» οπαδούς, στη συνέχεια, όμως, αυτοί κατευθύνθηκαν προς το μέρος του, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, να πέσουν και μερικές «ψιλές». Ευτυχώς, το επεισόδιο έληξε γρήγορα, χάρη στην επέμβαση των ΜΑΤ.

www.sport-fm.gr

:clap: :clap: :clap:

Αρχισαν τα οργανα!!

Δν καταλαβα τι μλκια ειναι αυτη;;
Ο Μορις τι εκανε;Δν επαιζε καν σημερα.Μηπως τον μπερδεψαν με κανεναν αλλο;;

pink 03-09-2007 00:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 27117)
Δν καταλαβα τι μλκια ειναι αυτη;;
Ο Μορις τι εκανε;Δν επαιζε καν σημερα.Μηπως τον μπερδεψαν με κανεναν αλλο;;

Ρωτα τους!! Σα δε ντρεπονται λεω εγω....

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0