WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

TALOS 03-09-2007 00:02

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Επισης:
τρομερη εδρα η λεωφορος. Καρφιτσα δεν επεφτε. και φωνεεεεεεες.Κρεμασμενοι σα τσαμπια ηταν.Ρε παληκαρια αφου δε το γεμιζετε, γιατι δε μας δωσατε εισιτηρια? Να γινοταν παιχνιδι στο Καραισκακη τωρα με 13.000 εισιτηρια. Φονους θα ειχαμε.Κι αυτοι απλωναν και τα ποδια στην μπροστινη καρεκλα. χαχαχαχαχαχ Αυτοι ειστε ρεεεεεεεεε.

(που ειναι οι βαζελοι ρε παιδια?)

ΚΑι για να σας προλαβω για τις γκρινιες για τις αλλαγες του Λεμονη, εβαλε ενα χαφ με καλη καθετη (Νε) και εναν ξεκουραστο επιθετικο (Νουνιεζ).Μαλακια που εγινε στο 88 βεβαια. Κατα το 75 δε θα με χαλαγε

mousaka+10 03-09-2007 00:03

Aντζα γαμ... και τα κωλοδαχτυλα ξερεις που να τα βαλεις.
Φανηκε οτι ηθελε να παρει την κοκκινη μονο κ μονο για να κανει την πουστια του.

TALOS 03-09-2007 00:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 27066)
Ό Άντζας πήρε κόκκινη για το ρατσιστικό που είπε στον Εντιογιέ.

ελα ρε τωρα που δοθηκε κοκκινη για κουβεντα που ειπωθηκε.Εδω ριχνουν χριστοπαναγιες στους διαιτητες και στους εποπτες και δε γινεται τπτ. Ο Λεοντιου επρεπε να αποβληθει?

Εγω παντως εκτος απο 3-4 τραβηγμενα φαουλ που εδωσε μια χαρα τον ειδα.Μια χαρα επαιξε.Και στις καρτες σωστος.Δε καταλαβαινω αυτη τη μαλακια με τη διαιτησια πια.Αμα σταματησουμε ολοι να μιλαμε θα ειναι πολυ καλυτερα πιστευω

gatoni 03-09-2007 00:07

Καλό το ματς, με καλύτερο ρυθμό απ' ό,τι περίμενα. Πρώτο ημίχρονο ήμασταν εύκολα μια κλάση πάνω, καθαρή ατυχία που τελείωσε 0-0. Δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε,περισσότερη κατοχή ο ΠΑΟ αλλά απο ευκαιρίες λίγα πράγματα. Μόνο από στημένα απειλούσε γιατί κάναμε εύκολα φάουλ κοντά στην περιοχή. Του Τοροσίδη απίστευτη ευκαιρία. MVP ο Βούλης.
Για μένα στο β' το φοβήθηκε το ματς ο Λεμονής ενώ δεν έπρεπε.
Σε μονάδες μόνο ο Γκόντζος και οι τυφλοί δεν βλέπουν πως υπερέχουμε.

TALOS 03-09-2007 00:10

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 27068)
Φανηκε οτι ηθελε να παρει την κοκκινη μονο κ μονο για να κανει την πουστια του.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: πστ...ναι ρε...ειμαι σιγουρος κι εγω πως ηθελε να παρει κοκκινη να τιμωρηθει να αφησει την ομαδα με 10 για να κανει στους τρεντοοπαδους με τα πουκαμισακια κωλοδαχτυλο.

Karmakosmik 03-09-2007 00:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 27070)
ελα ρε τωρα που δοθηκε κοκκινη για κουβεντα που ειπωθηκε.Εδω ριχνουν χριστοπαναγιες στους διαιτητες και στους εποπτες και δε γινεται τπτ. Ο Λεοντιου επρεπε να αποβληθει?

Εγω παντως εκτος απο 3-4 τραβηγμενα φαουλ που εδωσε μια χαρα τον ειδα.Μια χαρα επαιξε.Και στις καρτες σωστος.Δε καταλαβαινω αυτη τη μαλακια με τη διαιτησια πια.Αμα σταματησουμε ολοι να μιλαμε θα ειναι πολυ καλυτερα πιστευω

Του έκανε ένα "ουγκ", εκτός αν κατάλαβα εγώ λάθος και είναι κόκκινη. Γι' αυτό του έδειξε απευθείας κόκκινη και όχι 2η κίτρινη.

Του Λεοντίου με το γράμμα του νόμου είναι κόκκινη. Εγώ αν ήμουν διαιτητής δεν θα έδινα τίποτα, όπως δεν έδωσε ο Απόλλωνας.

Κι εγώ μια χαρά τον είδα, δε το λέω ειρωνικά (μάλλον ειρωνικά το λέω, αλλά γι' αυτά που κάνει σε άλλα παιχνίδια).

TALOS 03-09-2007 00:14

Ο ΜΑτος ρε παιδια ειναι ενταξει? Γιατι τον ειδα επεσε λιγο πανω στον Καραγκουνη εκει στην τριπλα που εφαγε. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΕΣΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?

mousaka+10 03-09-2007 00:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 27070)

Ηταν του Λεοντιου.
Οπως ο Αντζας επρεπε να βγει απο το πρωτο ημιχρονο.Οπως ο Πα(πα)τσα επρεπε να βγει απο το 5 με την ξερη κλοτσια στο Μαντζιο η το Δημουτσο.Οπως επρεπε να ειχατε παρει ποσες καρτες που καθυστερουσατε απο το 70 μν χασετε.Οπως επρεπε να δοθουν 5-6 λεπτα καθυστερησεις περισσοτερο.
Σε πειραξε η κοκκινη του Αντζα στο 93;Πες οτι εβγαινε και ο Νταμε τι θα καταλαβαινες;;

TALOS 03-09-2007 00:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 27074)
Του έκανε ένα "ουγκ", εκτός αν κατάλαβα εγώ λάθος και είναι κόκκινη. Γι' αυτό του έδειξε απευθείας κόκκινη και όχι 2η κίτρινη.

Του Λεοντίου με το γράμμα του νόμου είναι κόκκινη. Εγώ αν ήμουν διαιτητής δεν θα έδινα τίποτα, όπως δεν έδωσε ο Απόλλωνας.

Κι εγώ μια χαρά τον είδα, δε το λέω ειρωνικά (μάλλον ειρωνικά το λέω, αλλά γι' αυτά που κάνει σε άλλα παιχνίδια).

αΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΧΤΗς ΕΦΑΓΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ''ΟΥΓΚ'' ΘΑ ΓΕΛΑΩ 67 ΩΡΕΣ

Ουτε εγω θα εδινα κοκκινη στο Λεοντιου σ ενα τετοιο Ντερμπυ.

gatoni 03-09-2007 00:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 27076)
Ηταν του Λεοντιου.
Οπως ο Αντζας επρεπε να βγει απο το πρωτο ημιχρονο.Οπως ο Πα(πα)τσα επρεπε να βγει απο το 5 με την ξερη κλοτσια στο Μαντζιο η το Δημουτσο.Οπως επρεπε να ειχατε παρει ποσες καρτες που καθυστερουσατε απο το 70 μν χασετε.Οπως επρεπε να δοθουν 5-6 λεπτα καθυστερησεις περισσοτερο.
Σε πειραξε η κοκκινη του Αντζα στο 93;Πες οτι εβγαινε και ο Νταμε τι θα καταλαβαινες;;

Εγώ πιστεύω πως ο Άντζας έπρεπε να φάει κόκκινη πριν από τη σέντρα λόγω πρόταιρου ανέντιμου βίου.

Έλεος...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 27074)

Δεύτερη κίτρινη του έδωσε.

Ούτε εγώ θα έδινα κόκκινη αλλά δεν πήρε ούτε κίτρινη. Καλή ήταν η διαιτησία,μην αρχίσουμε τα γραφικά τώρα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0