![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
Κιτρινη ηταν τουλαχιστον;;; |
ρε ολυμπιακακηδες γιατι δεν την παλευεται καθολου ρε;;τοσο τραγικοι ειστε;
ειπαμε καλυτερες ευκαιριες ειχατε αλλα μετα το 70 σαν κοτες περιμενατε να σφυριξει.καλα ρε αντωνακη δεν ντρεπεσαι να ειρωνευεσαι;τοσο χαλιας εχεις γινει;και για την τελευταια φαση εγω ενα εχω να πω...η φαση ηταν πεναλντυ επειδη ο αντζας τον κρατησε.. |
Παράθεση:
Η Παναχαικη εμαθες ποσο ηρθε;; |
Παράθεση:
Έκατσες 2 ώρες και είδες ένα ματς. Αυτό που κατάλαβες ήταν πως δεν έδωσε μια κίτρινη; Σφαγή του ΠΑΟ,τέλος! |
Παράθεση:
Και ναι. Ξερω οτι το θες πολυ γι'αυτο δεν θα στο στερησω. Αμα πηγε ο παικτης μας να ριξει κλοτσια στο ποδι του παικτη σας ειναι καθαρη κοκκινη, πεντακαθαρη και κατακοκκινη. Βασικα ντροπη στον Αντζα που δεν πηγε απο μονος του να ζητησει απ'τον διαιτητη να αποβληθει. ΥΓ. Τι ειναι αυτα τα κρυμμενα κωλοχερα ρε Βουλη? Στο δημοτικο τα καναμε αυτα. xD |
Τελειώνουν Παράσχος, Ολίβα :(
|
Παράθεση:
καταφερατε να το πατε μεχρι την παραταση γιατι ολοι οι φιλαθλοι μας ηταν στο φιλικο με τον ΠΑΣ που ειχε γινει ακριβως για αυτο το λογο και ειχαμε μεινει 500 ατομα μεσα να βλεπουμε την παραταση που σας καθαρισε ενας γιουγκοσλαβος νομιζω πολυ καλος παιχτης... |
Καλα τα πηγαμε. 66 ποστ μετα το ντερμπι. :)
|
και εγω που ηθελα να τους μπριζωσω λιγακι να το κανουμε παραπανω,το ηρεμησαν ξαφνικα..μαλλον θα φταιει η ωρα αλλη φορα θα τους λεμε να βαζουνε το ντερπυ πιο νωρις για να τελειωνει πιο νωρις και να εχουμε ωρα και να τσακωνομαστε με την ησυχια μας...
α , και η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ εριξε 6αρα σημερα............................... |
ρε γιατι να τσακωθουμε?
Απλα ειναι τα πραματα και τα δαμε ολοι. Ο γαυρος εκανε 3-4 ευκαιριες, επρεπε να κερδισει χωρις να παιξει τπτ φοβερο και τελος. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:58. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin